• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

COROS Coros Løpesensor Pod for Ytelsesoptimalisering

Coros Løpesensor Pod for Ytelsesoptimalisering
Beskrivelse

Kan du noen gang få nok data? Vi tror ikke det! Derfor skapte vi COROS Performance Optimization Device eller COROS POD. Dette produktet gir deg alle de avanserte løpeanalysene du ønsker for å komplettere din COROS GPS-klokke, slik at du kan holde deg sunn og i toppform.

Visste du at den optimale hastigheten for de fleste kjøretøy ligger mellom 48 og 80 km/t? Øker du hastigheten fra 88 km/t til 105 km/t, kan drivstofforbruket til kjøretøyet øke med opptil 20 %! Men la oss legge bilene til side for nå, for som løper har du også en optimal fart. COROS POD byr på avanserte måleverdier, inkludert kraft- og formdata, for å hjelpe deg å bli en smartere og mer effektiv løper.

Forholdet mellom hastighet og kraft i forhold til vekt måler hvor mye energi som trengs for å flytte kroppen din fremover. Ved at hastigheten øker og kraften din minker, øker du din effektivitet. Ved å utnytte denne parameteren sammen med alle de andre praktiske dataene som POD-en tilbyr, kan du trene mot å bli en mer effektiv løper – enten det betyr å løpe raskere, lengre eller begge deler, er opp til deg.

Har en trener eller løpevenn noensinne fortalt deg at du skal løpe slik det føles riktig for deg? Usikker på hvordan du kan måle innsatsen din? Med POD kan du legge gjettingen bak deg. COROS POD beregner, med utgangspunkt i din vekt, fart og flere andre parametere, din løpekraft lateralt, vertikalt og fremfor alt horisontalt (altså fremdriften). Løpekraft i kombinasjon med andre nøkkelparametre, som for eksempel HR, er et utmerket verktøy for å måle innsats, ettersom det krever mer kraft å løpe opp en bakke enn å holde samme tempo på flat mark.

COROS POD tilbyr flere utmerkede parametere for å forbedre løpeformen din. Noen, som skrittfrekvens og skrittlengde, finnes på våre GPS-klokker, mens POD også har introdusert nye statistikker som for eksempel skritthøyde, tid med bakkekontakt og fordeling mellom venstre/høyre. Eliteløpere løper raskere og lenger fordi de tilbringer mindre tid med bakkekontakt, samtidig som de nesten utelukkende bruker energien sin på å flytte seg fremover istedenfor oppover. Ved å holde seg nærmere bakken, og ved å ta raskere skritt, har de normalt også en høyere skrittfrekvens (180 skritt eller mer per minutt). En venstre/høyre-fordeling som avviker for mye fra 50/50 kan indikere at en skade kan være nært forestående. Bruk disse dataene for å forbedre formen din og unngå kostbare løperelaterte skader.

Selv om det å pare COROS POD med en eksisterende COROS GPS-klokke forhøyer den generelle opplevelsen, fungerer vår POD også uavhengig gjennom COROS-appen. Om du ikke allerede eier en COROS GPS-klokke, kan du koble POD sammen med COROS-appen på din telefon, velge ønsket løpemodus og bare begynne å løpe. Når du er ferdig, kan du se alle dataene dine direkte i COROS-appen og synkronisere informasjonen din med tredjepartsider som STRAVA eller TrainingPeaks.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00865370722OS
EAN-kode810005780797
VaremerkeCOROS
Produsentens artikkelnummer-
Knutenummer0086537
Spesifikasjon
Produsentens farge-
Produsentens nettstedcorosnejrdic.com/se/
Elektronikk
GPSJa
Fartja
PulsmålingNei
Kadensmåling sykkelja
Kadensmåling løpingja
HøydemålerNei
NavigasjonNei
TrådløsJa
ANTJa - ANT+
Bluetoothja
WifiNei
FargeskjermNei
BerøringsskjermNei
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY