• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

GARMIN Garmin Sykkelcomputer Edge 830 MTB-pakke, Eu

Garmin Sykkelcomputer Edge 830 MTB-pakke, Eu
Beskrivelse

Hvem bryr seg om at sykkelcomputeren Garmin Edge 830 MTB Bundle Pack med berøringsskjerm gir deg tilgang til kart og vurderinger av stier, og informasjon som hjelper deg å virkelig utvikle deg? Du gjør det. Så enten du er en enduroekstremist, black diamond-ekspert eller noe imellom, så er Edge 830 klar til å takle stiene sammen med deg.

 • Dynamisk ytelsesregistrering gir informasjon om VO2 Max, restitusjon, treningsbalansefokus, tilpasning til varme og høyde, ernæring, væskebalanse og mer1
 • MTB-dynamikk for å måle antall hopp, hoppavstand og tid i luften samt intensitet, et mål på turens utfordringsnivå, og flyt, som sporer jevnheten i utforkjøringen, slik at du får en poengsum å slå neste gang
 • I sykkelens sikkerhetsfunksjoner2 inngår nytt sykkelalarm, gruppebeskjeder og sporing, assistanse og kompatibilitet med Varia bakovervendt radar og lys, slik at du både ser og blir sett godt
 • Inkluderer Garmins sykkelkart med ruteplanlegging basert på popularitet – slik at du kan sykle som en lokal – samt muligheten til å lage ruter på skjermen, omberegning ved kursavvik og tilbake til start, integrerte data fra Trailforks inkluderer vanskelighetsgrader for stier
 • Tilpass med gratis apper, widgets og datafelter fra Connect IQ-butikken
 • Batteritid: opp til 20 timer med GPS, kan forlenges opp til 40 timer med batteriet Garmin Charge eller i batterisparemodus

Følg med på hver sving

Edge 830 har et forhåndsinstallert Garmin-sykkelkart som inkluderer sving-etter-sving-navigasjon og navigasjonsmeldinger som informerer deg om kommende svinger. Bruk den lyssterke, responsive berøringsskjermen for å opprette nye turer og ruter direkte på Edge-enheten. For at du skal kunne sykle som en lokal, velger den ruteplanlegging basert på popularitet blant de veier og stier som de fleste andre syklister velger. Edge 830 er smart nok til å lede deg tilbake til ruten, eller til starten, hvis du avviker fra ruten eller ønsker å dra hjem tidligere. Med en ruteberegningstid som er 2 ganger raskere enn tidligere modeller, kan du bruke mer tid på å sykle i stedet for å vente.

Finne ut hva som venter lenger frem med Trailforks

Garmins sykkelkart på Edge 830 leveres med integrerte Trailforks-stidata. Med den forhåndsinstallerte Trailforks-appen fra Connect IQ kan du enkelt synkronisere turer planlagt på Trailforks direkte til Edge-enheten. I Trailforks finnes stier fra mer enn 80 land med topografisk informasjon, interessante steder, varmekart, stitilstander og mye mer. Den guider deg til og med til passende stier basert på din tekniske evne. Når du stopper midt i en sykkeltur, viser den nye Forksight-modusen automatisk kommende forgreninger av stien og gir deg kontekst ved å vise hvor i et stinettverk du befinner deg. Uansett hvor du sykler, har du tilgang til den beste og mest oppdaterte informasjonen slik at du får en problemfri sykkeltur – uansett hvor utfordrende stien er.

Eie hvert hopp

Med Edge 830 på styret kan du samle på deg all statistikken som er verdt å skryte av. Den holder oversikt over episke detaljer med ny MTB-dynamikk som antall hopp, hoppavstand og tid i luften. Så når du gjør det der utrolige hoppet på 6 meter, har du registrerte data som beviser det. Edge 830 har også vanskelighetsgrader for intensitet og flyt. Intensitet angir vanskelighetsgraden for en tur ved bruk av GPS-, høyde- og akselerometerdata. Flyt måler hvor jevn din utforkjøring er ned en sti. Målingene vises i aktivitetsoppsummeringen i slutten av hver tur og er fargekodet på kartet for sporloggen i vårt online treningsfellesskap Garmin Connect slik at du vet hvilken poengsum du skal slå neste gang.

Ta treningen til neste nivå

Enheten din Edge 830 gjør mer enn å samle inn data – den viser dynamisk ytelsesinformasjon som kan hjelpe deg å slå dine beste tider. Se hvordan kroppen din håndterer ulike miljøer med tilpasning til varme og høyde1. Få varsler under turen når det er på tide å spise eller drikke. Se om din siste uke med sykling var balansert når det gjelder utholdenhet, terskel og høyintensive anstrengelser. Når den er koblet til kompatible Garmin-sensorer, kan du til og med få tilgang til en kraftkurve, en ny måling av kraftspor. Uansett hvor du trener, kan du synkronisere strukturerte treningsøkter fra Garmin Connect og TrainingPeaks direkte til Edge-enheten din. Du kan også se den kommende treningen for uken og enkelt starte riktig økt når det trengs.

Sykle oppover som en proff

Oppoverbakker kan bli ditt hemmelige våpen med Edge 830 og den nye ClimbPro-funksjonen. Den viser automatisk den gjenstående stigningen og helningen når du sykler oppover langs en rute eller bane. På denne måten kan du vurdere innsatsen din langs banen og se hvor langt det er igjen av smerten.

Sykle sikkert

Når du fyker fram over en steinete sti i over 30 km i timen, trenger du en enhet som tar din sikkerhet på største alvor. I Edge 830 finnes muligheten til gruppebeskjeder og sporing slik at du kan holde kontakten når vennene dine er utenfor synsvidde2. Den har også en hjelpefunksjon som gjør at du manuelt kan sende posisjonen din til nødkontakter hvis du får problemer. For enda bedre oppmerksomhet kan du parre Edge 830 med våre Varia™-bakovervendt radar og lys slik at du både ser og blir sett godt. Det nye sykkelalarmen, som er beskyttet med PIN-kode, varsler deg på smarttelefonen din hvis sykkelen flyttes mens du er inne og drikker eller tar et stopp.

Shimano STePS eBike-system

Koble til en kompatibel Edge-sykkelcomputer med et Shimano STePS eBike-system for å få en spesialisert eBike-statusskjerm med datalfelt og for å se systemstatus og varsler. I tillegg til Edge-målinger som tid, avstand og hastighet, kan du også se assistansenivå, girsituasjon, batterilevetid og gjenstående tid før batteriet er tomt under en sykkeltur.

Tilpass enheten din

Det er bare med Garmin at du kan tilpasse enheten din med gratis apper, widgets og datalfelt fra Connect IQ. Med apper som AccuWeather MinuteCast vet du når regnet stopper slik at du kan bestemme det perfekte tidspunktet for sykkelturen. Hvis du planlegger sykkelturene dine på nettsteder som Strava, Komoot eller Wikiloc, laster du ned de appene slik at du kan importere favorittrutene dine direkte til Edge-enheten. Hvis du ser etter et nærliggende kafé eller en sykkelbutikk, bruker du Yelp-appen og laster ned posisjon og rute til dem på Edge-enheten din.

Hva er inkludert i Garmin Edge 830 Mountainbikepakke?

 • Edge 830
 • Standardfeste
 • Feste for terrengsykkel
 • Edge fjernkontroll
 • Silikondeksel
 • Tether
 • USB-kabel
 • Dokumentasjon

Når den er koblet til kompatible sensorer
Når den er koblet til en kompatibel smarttelefon. Se krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsegenskaper

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00309450132OS
EAN-kode753759207335
VaremerkeGARMIN
FargeOne Color
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
ProduktserieGarmin Edge 830
ModellserieGarmin Edge
Produsentens farge-
Vekt (ifølge produsenten)75.8 g
Produsentens nettstedbuy.garmin.com/sv-SE/SE/p/pn/010-02061-21
Elektronikk
GPSJa
Fartja
PulsmålingJa - men krever pulsbelte
Kadensmåling sykkelJa - men krever kadensmåler
HøydemålerBarometer, GPS
NavigasjonKart og kjøreanvisninger
TrådløsJa
ANTJa - ANT+
BluetoothJa - Bluetooth Smart (BLE)
WifiJa
FargeskjermJa
BerøringsskjermNei
KUNDENES MENINGER

ANDRE PRODUKTER I SERIEN Garmin Edge 830

-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Oransje
-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Svart
179 kr
165 kr
Innsparing
-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Grønn
179 kr
165 kr
Innsparing
-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Yellow
179 kr
165 kr
Innsparing

LIKNENDE PRODUKTER

-11%
Wahoo Sykkelcomputer Elemnt Bolt V2 GPS
3 075 kr
2 727 kr
Innsparing
-14%
Garmin Edge 840 Svart
6 199 kr
5 349 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY