• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

GARMIN Garmin Sykkelcomputer Edge 830 EU

Garmin Sykkelcomputer Edge 830 EU
Beskrivelse

Hvem bryr seg om at sykkelcomputeren Garmin Edge 830 med berøringsskjerm tilbyr dynamisk ytelsesregistrering og informasjon for å forbedre deg? Det gjør du. Så uavhengig om målet ditt er pallplassering, Kona-kvalifisering, grussykling, å være glattbarbert, bypendling, terrengsykling, eller noe helt annet, er Edge 830 klar til å bli din nye sykkelpartner.

 • Dynamisk ytelsesregistrering leverer data om VO2 Max, restitusjon, fokus på treningsbalanse, tilpasning til varme og høyde, ernæring, væskebalanse og mer1
 • Sykkelens sikkerhetsfunksjoner2 omfatter ny sykkelalarm, gruppebeskjeder og -sporing, hendelsesdetektor og kompatibilitet med Varia radar og baklys for økt synlighet og sikkerhet
 • Inkluderer Garmin sykkelkart over populære ruter for at du kan sykle som en lokalkjent, muligheten til å lage ruter direkte på skjermen, ruteomregning ved kursavvik og retur til startpunktet. Mountainbike-versjonen inkluderer også integrerte Trailforks-data med vanskelighetsgrader for stier
 • Personliggjør med gratis apper, widgets og datafelt fra Connect IQ
 • MTB-dynamikk for å måle antall hopp, lengden på hopp og tid i luften, samt intensitet som et mål på turens vanskelighetsgrad, og flyt som sporer hvor jevn din nedkjøring er, slik at du kan slå din egen poengsum neste gang
 • Batterilevetid: Opptil 20 timer med GPS, kan forlenges til opptil 40 timer med det ekstra Garmin Charge batteriet eller i strømsparemodus

Ta treningen til neste nivå

Edge 830 gjør mer enn å samle inn data; den analyserer dynamisk ytelsesinfo som hjelper deg med å overgå dine personlige rekorder. Se hvordan kroppen responderer i ulike miljøer med varme- og høydeakklimatisering1. Få varsler underveis om når du bør spise eller drikke. Sjekk om den siste treningen din var balansert mellom utholdenhet, terskel- og høyintensitetsinnsats. Sammenkoblet med kompatible Garmin-sensorer, kalkulerer den også en kraftkurve, som er et nytt mål på din yteevne ved å sammenligne sykkelanstrengelsen med tidligere uker og måneder. Uansett hvor du trener, kan du synkronisere strukturerte treningsøkter fra TrainingPeaks og Garmins online treningsfellesskap, Garmin Connect, direkte til din Edge-enhet. Du kan også se den kommende ukens treningsøkter og lett starte det riktige økta når det er nødvendig.

Sykle trygt

Enten du trener sammen med sykkelvenner eller pendler til jobb, tar Edge 830-enheten din sikkerhet svært alvorlig. Den tilbyr gruppebeskjeder og -sporing slik at du kan holde kontakten selv om du skulle skilles fra gruppen2. Enheten inkluderer også en hendelsesdetektor som automatisk sender posisjonen din til nødkontakter hvis den oppdager en ulykke. For å forbedre synligheten ytterligere kan du koble Edge 830 med Garmin's Varia radar og lys bak for å sørge for at du både ser og blir sett. Den nye sykkelalarmen, som beskyttes med en PIN-kode, sender en varsling til din smarttelefon hvis sykkelen din blir flyttet mens du tar en pause.

Naviger hver sving

Edge 830 kommer med et forhåndslastet Garmin sykkelkart som inkluderer sving-for-sving-navigasjon og navigasjonsvarslinger som forbereder deg på kommende svinger. Bruk den lyse, responsive berøringsskjermen til å planlegge nye turer og ruter direkte fra Edge-enheten. For å sykle som en lokalkjent, velger den ruting basert på popularitet fra veier og stier som de fleste syklister foretrekker. Edge 830 er smart nok til å føre deg tilbake til ruten, eller til start, hvis du skulle avvike fra den planlagte ruten eller ønsker å avslutte tidligere. Med ruteberegningstid som er dobbelt så rask som tidligere modeller, får du mer tid på sykkelen og mindre ventetid.

Full oversikt på stiene

Når du ønsker variasjon, er Edge 830 din opplagte guide for terrengsykling. Start med å laste ned den gratis Trailforks-appen fra Connect IQ og lås opp Trailforks-data på din Edge-enhet. Trailforks inkluderer stier fra over 80 land og tilbyr den mest oppdaterte informasjonen, inkludert tilstander på stiene, varmekart og mer. Når du tar en pause midt i en sykkeltur, viser det nye Forksight-moduset automatisk kommende forgreninger av stien og gir nyttig kontekst ved å vise hvor i et stinettverk du befinner deg. Underveis overvåker Edge 830 episke detaljer med nye terrengsykkelmålinger som antall hopp, hoppdistanse og tid i luften. Andre terrengsykkelfunksjoner er intensitet, som indikerer en turs vanskelighetsgrad ut fra GPS-, høyde- og akselerometerdata, og flyt, som måler hvor glatt du sykler ned en sti for å gi deg en score å slå neste gang.

Sykle oppover som en proff

Med Edge 830 og den nye ClimbPro-funksjonen kan bakker bli din fordel. Den viser automatisk resterende stigning og helling når du sykler oppover langs en rute eller løype. Dette lar deg se hvor langt du har igjen, slik at du kan bedømme innsatsen for resten av turen.

Shimano STePS eBike-system

Koble sammen en kompatibel Edge sykkelcomputer med et Shimano STePS eBike-system for å få en dedikert eBike-statusskjerm med datafelt, slik at du kan se systemstatus og varsler. I tillegg til Edge-målinger som tid, distanse og fart, får du også informasjon om hjelpenivå, girvalg, batterilevetid og estimert tid før batteriet er tomt under en sykkeltur.

Personalisér enheten

Kun med Garmin kan du tilpasse enheten med gratis apper, widgets og datafelt fra Connect IQ. Med apper som AccuWeather MinuteCast blir du informert om når regnet stopper, slik at du kan finne det perfekte tidspunktet for sykkelturen. Og hvis du planlegger sykkelturene dine på nettsteder som Strava, Komoot eller Wikiloc kan du laste ned disse appene for å enkelt overføre dine favorittruter direkte til Edge-enheten. Om du ser etter et nærliggende kafé eller en sykkelbutikk, kan du bruke Yelp -appen for å finne stedet og navigere dit på din Edge-enhet.

Hva er inkludert i Garmin Edge 830?

 • Edge 830
 • Innfelt frontfeste
 • Standardfeste
 • Strips
 • USB-kabel
 • Dokumentasjon

Når parret med kompatible sensorer
Når parret med en kompatibel smarttelefon. Se krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00309430132OS
EAN-kode753759207274
VaremerkeGARMIN
FargeOne Color
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
ProduktserieGarmin Edge 830
ModellserieGarmin Edge
Produsentens farge-
Vekt (ifølge produsenten)75.8 g
Produsentens nettstedbuy.garmin.com/sv-SE/SE/p/pn/010-02061-01
Elektronikk
GPSJa
Fartja
PulsmålingJa - men krever pulsbelte
Kadensmåling sykkelJa - men krever kadensmåler
HøydemålerBarometer, GPS
NavigasjonKart og kjøreanvisninger
TrådløsJa
ANTJa - ANT+
BluetoothJa - Bluetooth Smart (BLE)
WifiJa
FargeskjermJa
BerøringsskjermNei
KUNDENES MENINGER

ANDRE PRODUKTER I SERIEN Garmin Edge 830

-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Oransje
-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Svart
179 kr
165 kr
Innsparing
-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Grønn
179 kr
165 kr
Innsparing
-8%
Garmin Silikondeksel Edge 830 Yellow
179 kr
165 kr
Innsparing

LIKNENDE PRODUKTER

-8%
Wahoo Sykkelcomputer Elemnt Bolt V2 GPS
3 075 kr
2 834 kr
Innsparing
-8%
Edge 1040 Bundle GPS
8 349 kr
7 693 kr
Innsparing
-12%
Edge 1040 Solar GPS
8 949 kr
7 892 kr
Innsparing
-2%
Cateye Sykkelcomputer Quick Wireless
599 kr
589 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY