Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Restitusjonssko

1 Produkter
Filter
Nullstill

Skostørrelse

  • 37
  • 38

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Hoka One One Ora Recovery Vender Dame Svart
Hoka One One Ora Recovery Vender Dame Svart
Hoka One One
Ora Recovery Vender Dame Svart
Veil. pris 599 kr 279 kr
  • Versjoner: US 6 | EU 37 1/3
- 53 %
UTSALG

For føttenes hvile og komfort

Føttene har både en hard arbeidsdag, og er i tillegg sentrale i atletiske utfoldelser. Dermed fortjener de også en ekstra behagelig sko som hjelper til med å restituere. Enten du skal hente deg inn igjen etter en lang dag stående på jobb, eller etter et langt løp, så finner man her hos Bikester en rekke ulike sko og sandaler som er lette å ta på, og svært behagelige å bevege seg i.

En omfavning for slitne føtter

De ulike restitusjonsskoene hjelper deg med sine myke materialer som fanger opp støt og reduserer belastningen på ankler, tær og knær. Med dette får føttene dine hvile og restituering. Flere av skoene og sandalene er som en god klem for føttene dine, og gir føttene maksimal komfort og støtte. De fleste av sandalene kommer med en flott kombinasjon av egenskaper som gjør at de kan brukes hjemme, på stranda, og også i dusjen, alt med hvile som fokus. Bikester fører også ulike sko, eller slippers, og si at en ønsker å ta en rolig joggetur som en del av aktiv hvile? Da er støtabsorberende materialer i lette, pustende sko perfekt. Sko som ved siden av å puste og absorbere støt, er svært lette i materialvalget og i tillegg gir beskyttelse mot harde omgivelser. Slik kan du med god samvittighet ta føttene ut på en rolig langtur og få opp blodsirkulasjonen i systemet, uten at det går utover trøtte fotsåler.

Kompromissløs hvile

Enkelt og greit, enten det er for å slappe av på stranden eller hjemme, eller for å ha et par behagelige sko for rolig aktivitet, er fokuset på å gi optimale forutsetninger for restitusjon. Finn frem til rett restitusjonssko her i Bikester sitt utvalg i dag og gjør hverdagen til de ofte oversette heltene, føttene, lettere. De både behøver og fortjener det.