BIKESTER TESTER: CRAFT Fuseknit Comfort Skjorte og Bukse

BIKESTER TESTER: CRAFT Fuseknit Comfort Skjorte og Bukse

Sykling, ski eller fotturer – superundertøy er like mye en del av sport som utendørsklær er en del av Bikester. Båret som det indre laget føles det behagelig mot huden, er lett, pustende og svettetransporterende. Ja, det er i hvert fall tanken. Men ikke alle modeller lever tilstrekkelig opp til det produsentene hevder. Derfor har vår tester Philipp tatt en nærmere titt på CRAFTs Fuseknit Comfort Shirt & Pants for å se om undertøyet holder det det lover. Når Philipp ikke hjelper til i markedsavdelingen vår, er han oftest å finne på terrengsykkelen, på en løpetur i skogen eller på et snowboard i Alpene – perfekte forhold for å teste baselayers til sport! Her kan du lese mer om hans erfaringer med månedens produkt. Når jeg er ute i naturen, er jeg vant med å ha på meg ganske enkle, funksjonelle baselayers. Så jeg var veldig spent på å se hvordan disse mer tekniske stykkene ville føles og prestere i kaldere temperaturer. Med Fuseknit Comfort-serien lover CRAFT sømløse strikkeelementer som gir maksimal slitestyrke og forhindrer gnagsår.

Baselayers for alle situasjoner: varme, komfortable og svært funksjonelle!


Førsteinntrykk

Jeg visste helt fra starten at dette var høykvalitets ytelsesundertøy! Alt er helt sømløst og ser utrolig godt utformet. Den nedre delen av trøya er forsynt med perforerte soner under armhulene og en fin stripe på sidene. Buksen har ventilasjonssoner i skritt og knær – og stripe på sidene. I sterk kontrast til annet funksjonelt undertøy jeg har prøvd, er passformen tett, men ikke for stram – perfekt! Trøyen viste seg å være behagelig lang, slik at ingen kald luft kan trenge inn, selv under aktiviteter med intensiv bevegelse. Buksene er litt lange. De ribbede, brede erme- og benendene er av høy kvalitet og sitter super godt. Begge deler føles lette og behagelige på huden. Totalt sett liker jeg det komfortable, nøytrale designet med det elegante, men likevel diskré melerte utseendet.

Løpetrøye fra Craft

Testen

Løpetrøye fra Craft

Jeg brukte undertøyssettet til så mye jeg kunne – fra terrengsykling og løping i den lokale skogen til lange turer i åsene. Under middels og moderat intensive aktiviteter var det alltid fantastisk behagelig, uten å gni eller gli i det hele tatt. Først under veldig anstrengende, bevegelsesintensive terrengsykkelturer begynte det å plage meg litt. Men den er heller ikke laget for denne typen bruk. Den har i alle fall vist seg å være funksjonell for de aller fleste aktivitetsformer. Svetten ble effektivt transportert vekk fra kroppen og jeg holdt meg tørr og behagelig varm – akkurat slik den skulle være! Ved å ikke være for tykk er skjorten og buksen egnet for et bredt spekter av temperaturer. Avhengig av været kombinerte jeg undertøyet med flere eller færre (funksjonelle) lag. I fremtiden vil jeg definitivt bruke den til ski og snowboard, spesielt fordi den ekstra lengden og den ubegrensede bærekomforten til trøya er veldig viktig for meg når jeg er ute i bakken.


Konklusjon

Kort sagt: Gode underlag for middels intensitetsaktiviteter! Til den virkelig gode prisen på ca. 350 kr pr del får du høy kvalitet, godt håndverk og full funksjonalitet samt et smart utseende. CRAFT leverer absolutt det de lover. På grunn av den høye bærekomforten brukte jeg ikke bare undertøyet til sport, men også om kveldene hjemme i sofaen.

Sosiale Medier

Copyright © Bikester – All rights reserved