Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Houdini

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Houdini Wander BH Dame Svart
Houdini Wander BH Dame Svart
Houdini
Wander BH Dame Svart
Veil. pris 629 kr 599 kr
  • Versjoner: XXS
Rask levering
UTSALG

Allsidig og klart for alt av vær

Svenske Houdini er merket som helt siden oppstarten i 1993 har tenkt på miljø, og satt dette med design og kvalitet sammen til en helhetlig og selvforsterkende pakke.Funksjonelt skjerf fra Houdini på Bikester.no Med en rekke artikler for alle sider av friluftsliv og med en sterk etisk tråd er dette et merke som er naturlig for Bikester å støtte om og ta inn i vår kolleksjon. Her får du en uovertruffen komfort og et fullstendig utvalg av klær for alt av friluftsliv: Fra det helt innerste laget til det aller ytterste skallplagget og alt du tar med deg.

Mye mer enn bare klesplagg

Funksjonalitet og design som går hånd i hånd med miljøet er en vital del av Houdini. Flesteparten av deres artikler er laget ut av resirkulerte eller bærekraftige materialer. Her finner du for eksempel den mykeste og mest behagelige merinoull for den rette kombinasjonen av isolasjon, og med ullens gode, naturlige egenskaper. Ha et plagg av ull innerst, og kombiner så med et ytterplagg av resirkulert polyester for det beste skallaget i bekledningen. Houdini kjenner kravene som stilles av friluftsliv-entusiasten som ønsker både uovertruffen kvalitet, og også å minimere trykket på kloden. Ved å velge Houdini blir du en del av en bevegelse for å kombinere det ypperste av friluftsplagg med målsettingen om å drive bærekraftig produksjon. Etisk, stilig og nådeløs ytelse er hva som skiller disse plaggene fra sine konkurrenter.

Kompromissløse krav til din, og naturens, glede

Det er dette samspillet mellom plaggene i utvalget, der det ene plagget forsterker det neste. Sammen med det kraftige miljø-målet, som her gir en pakke der kravet til kompromissløs ytelse, stil og bærekraft fra Houdini som skiller dem ut, og gjør oss sikre på at her vil du finne ditt neste favorittplagg som vil være til glede og nytte i lang, lang tid fremover!