Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Helly Hansen

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Helly Hansen Crest Watermoc Tøfler Dame Blå
Helly Hansen Crest Watermoc Tøfler Dame Blå
Helly Hansen
Crest Watermoc Tøfler Dame Blå
Veil. pris 539 kr 209 kr
  • Versjoner: US 9 | EU 40,5
- 61 %
UTSALG
Helly Hansen Slipp Mech Uml Pro Svart
Helly Hansen Slipp Mech Uml Pro Svart
Helly Hansen
Slipp Mech Uml Pro Svart
Veil. pris 259 kr 59 kr
- 77 %
UTSALG
Helly Hansen Crest Watermoc Tøfler Dame Svart
Helly Hansen Crest Watermoc Tøfler Dame Svart
Helly Hansen
Crest Watermoc Tøfler Dame Svart
Veil. pris 569 kr 289 kr
  • Versjoner:

Finn frem til den norske kvaliteten

I over 140 år har Helly Hansen kommet med solide produkter til markedet. Historien forteller om sjøkapteinen Helly Juell Hansen fant en bedre måte å beskytte seg mot det harde været på, allerede i 1877. Siden da har Helly Hansen kommet med klær og utstyr som tåler det røffe været langs Norges lange kyst, og som vi i bikester.no liker spesielt godt på grunn av den robuste, slitesterke kvaliteten.Hely Hansen Heritage V1 ryggsekk på Bikester.no På bikester.no finner du alt som en sykkelentusiast trenger og litt mer. Vi liker å samle sammen de beste produktene fra de beste merkene i en nettbutikk, så slipper du å lete. Nettbutikken vår leverer til Norden og resten av Europa, og vi har en forkjærlighet til merker som du finner på øverste hylle.

Få med deg det du trenger på tur

Bare materialene som blir brukt i sekkene fra Helly Hansen, viser hvordan de hele tiden tenker på at produktene skal tåle ekte vær og være slitesterke. Tettvevd nylon holder fuktighet ute, slik at du kan fylle sekken din med skolebøker, niste, treningstøy eller det du trenger på tur, og ta med deg det du trenger fra a til b. Vel beskyttet i sekken. Tidligere var det bare det Helly Hansen tenkte på, nemlig den robuste, solide kvaliteten. Men så har det skjedd noe som gjør at det er flere enn bare sjømenn som setter pris på Helly Hansen, noe som du også ser når du ser på sekkene. De har nemlig hentet inn designere. Se bare på de forskjellige, trendy sekkene, så ser du hva vi mener. Dette kan designerne, slik at den blir både slitesterk og praktisk, og dette setter vi i bikester.no stor pris på.

Slitesterk, robust og trendy

Her har vi valgt produkter fra Helly Hansen som vi vet at du vil få bruk for. For eksempel finner du myke, varme halsvarmere og balaclavaer, svale, smarte shortser og praktiske solide sekker. Med det solide handverket som produsenten legger i produktene sine, så er dette produkter som vi stiller oss bak og som vi bruker selv. Produkter basert på en oppfinnsom sjøkaptein helt tilbake til 1877.