Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb

Haglöfs

9 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Rød
  • Blå
  • Svart
  • Oliven

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Haglöfs Corker 15l Ryggsekk Svart
Haglöfs Corker 15l Ryggsekk Svart Svart
Haglöfs
Corker 15l Ryggsekk Svart
1 039 kr
gratis frakt
Haglöfs Corker 20l Ryggsekk oliven
Haglöfs Corker 20l Ryggsekk oliven oliven
Haglöfs
Corker 20l Ryggsekk oliven
1 139 kr
gratis frakt
Haglöfs Tight Junior 8 Backpack Kids Svart/rød
Haglöfs Tight Junior 8 Backpack Kids Svart/rød Svart/rød
Haglöfs
Tight Junior 8 Backpack Kids Svart/rød
719 kr
Haglöfs Mirre Ryggsekk 26l rød
Haglöfs Mirre Ryggsekk 26l rød rød
Haglöfs
Mirre Ryggsekk 26l rød
Veil. pris 889 kr 689 kr
- 23 %
Haglöfs BergSpår 25 ryggsekk rød
Haglöfs BergSpår 25 ryggsekk rød rød
Haglöfs
BergSpår 25 ryggsekk rød
Veil. pris 1 479 kr 1 339 kr
gratis frakt
Haglöfs Corker Backpack 5l Youth rød
Haglöfs Corker Backpack 5l Youth rød rød
Haglöfs
Corker Backpack 5l Youth rød
889 kr
Haglöfs Tight Junior 8 Backpack Kids Svart/Blå
Haglöfs Tight Junior 8 Backpack Kids Svart/Blå Svart/Blå
Haglöfs
Tight Junior 8 Backpack Kids Svart/Blå
719 kr
Haglöfs Corker Backpack 5l Youth oliven
Haglöfs Corker Backpack 5l Youth oliven oliven
Haglöfs
Corker Backpack 5l Youth oliven
929 kr
Haglöfs Corker Backpack 5l Youth Svart
Haglöfs Corker Backpack 5l Youth Svart Svart
Haglöfs
Corker Backpack 5l Youth Svart
929 kr

En nordisk legende

Hvis det finnes ett merke som kan ta den tittelen, så er det kanskje Haglöfs. Med over hundre års historie og erfaring innen klær og utstyr som passer perfekt for norske forhold, er det ikke rart at denne svensken er en vedvarende favoritt blant alle som liker seg utendørs. For å være helt spesifikk, så startet Haglöfs opp i 1914 i Torsang, som ligger i Sverige. I en liten hytte bodde det en gårdsgutt ved navn Wiktor som hadde store drømmer, og som klarte å starte et merke som er en av de største leverandørene av ytterplagg, sko, friluftslivsutstyr og mye mer, i både Norden, Europa og Asia. Det er ikke verst. Haglöfs sko

Fra starten av turen, til slutten av dagen

Haglöfs er kanskje best kjent for skoene sine, av en eller annen grunn, selv om de lager mye annet også, fra undertøy til soveposer, og rett og slett alt det du trenger der imellom. Selv om utvalget er stort, er det kanskje likevel ikke så rart at skoene deres har fått mye oppmerksomhet og massevis av fans – de er noen av de mest innovative skoene som finnes for alle som liker seg best der det ikke finnes asfalt eller løyper. Hardføre løpesko med noen av de groveste sålene som finnes er bare ett av mange eksempler på at Haglöfs får deg ut til steder som de færreste merker tør å ferdes, for å være litt skrytende et øyeblikk, her. Resultatet av innsatsen til Wiktor er et merke som nesten er blitt en nødvendighet for de som virkelig skal ut på ekspedisjoner i naturen, enten det er i skogen rett rundt hjørnet, eller kanskje ukesvis på Appalachian Trail.

Innovasjon i høysetet, med Haglöfs

Helt siden starten hadde Wiktor en trang til å skape noe eget, og ikke bare herme etter alle andre. Det førte til at han åpnet sin egen fabrikk i 1935, der han fikk mer armslag og mulighet til å drive med sine helt egne ting. Det er tydeligvis en strategi som ikke bare fungerte for ham personlig, men som også har holdt seg opp gjennom tiårene og frem til i dag. Haglöfs har gjort mange nyvinninger som andre merker tar til seg og kanskje ikke etterligner, men som de i alle fall forsøker å leve opp til, og for alle oss som elsker å være utendørs, er det ikke noe annet enn positivt. Her på Bikester finner du alt det som trengs når du vil trene utendørs, gå turer eller løpe turer, sykle eller rett og slett være i naturen. Vi setter også pris på de merkene som gjør det lille ekstra både for oss og de av dere som er kundene våre, sånn at vi kan tilby det aller beste til alle våre likesinnede! Sjekk ut en av Norges største og beste nettbutikker for alt som har med sykkel og friluft å gjøre – det er nemlig oss, her på bikester.no! Vi liker egentlig aller best å skryte av andre, men vi må jo skryte litt av oss selv også – her hos oss finner du nemlig, blant masse annet, et godt utvalg av det beste som Haglöfs har å by på. Det være seg når du trenger et par nye terrengløpesko, eller en ny sovepose – du finner noe av det beste for de røffe, norske forholdene her hos oss. Wiktor er kanskje ikke med oss mer, men med Haglöfs så lever både navnet og intensjonen hans videre, og produktene er bedre enn noen gang. Velg ut dine favoritter, så sender vi dem rett hjem til deg på bare noen dager. Det betyr mindre tid i butikker for deg, og mer tid med det du virkelig har lyst til – nemlig å komme deg opp av sofaen, og ut i naturen!