Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Finish Line

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Finish Line Suspension fork oil
Finish Line Suspension fork oil
Finish Line
Suspension fork oil
Veil. pris 339 kr 199 kr
  • Versjoner: 15 WT
- 41 %
UTSALG

Finish Line - olje og fett til sykkelen

Finish Line gjør vedlikeholdet av sykkelen til en ren fornøyelse. Finish Line har alt syklisten trenger for å ta vare på sykkelen slik at den presterer maksimalt til enhver tid. Produktene omfatter alt fra smøremiddel til kjedet, avfettingsmiddel og fluoriserende lagerfett til spesifikke fjærings- og bremsevæsker. Med riktig produkt forbedres prestasjonen og sykkelens levetid økes betraktelig!

Hold sykkelen ren og vedlike med Finish Line

Rengjøringsmidler til sykkel fra Finish Line Finish Line startet opp i 1988 med mål om å tilby produkter til vedlikehold av sykkelen som både øker sykkelens levetid og prestasjon. Selskapet har et bredt sortiment som omfatter de fleste produkter til renhold, smøring og vedlikehold av sykkelen, og produktene fungerer under alle forhold og klima. Finish Line kan blant annet tilby produkter som:

  • Kjedeolje
  • Avfettingsprodukter
  • Rengjøringsprodukter
  • Børster
Finish Line har laget en egen produktserie for tørt klima. Dette er den første opprinnelige serien fra merket og har eksistert på markedet helt siden oppstarten i 1988. I dag er den oppdatert for å gi enda bedre holdbarhet og er et utmerket valg for personer som ikke sykler så ofte under våte forhold. Visse produkter inneholder fluorpolymer behandlet med teflon som effektivt støter vekk skitt og støv, samtidig som kjeden holdes rustfri. En ny oppdatert formel sørger for at oljen sitter lenger og at du ikke trenger å påføre ny olje etter hver sykkeltur. Oljen er hvit slik at man enkelt ser om hele kjedepartiet er smurt.

Smøremiddel for best mulig prestasjon

For at sykkelen skal prestere best mulig er det viktig med regelmessig smøring av kjedet og andre sykkeldeler. Sykkelen fungerer bedre og sykkelens levetid økes da betraktelig. Når man skal kjøpe smøremiddel til sykkelen finnes det mange ulike typer å velge mellom. Her må man velge ut ifra hvilken sykkel man har og hvordan man har tenkt å bruke den. For syklister som sykler med Mountainbike utendørs i skog og mark, trenger man et smøremiddel som egner seg for skitne og våte forhold. Syklister som bruker sykkelen i renere bymiljø, hvor leire og grus sjelden er et problem, trenger ofte et annet produkt.
Finish Line har kjedeoljer som står imot selv de mest sølete og krevende forhold. Disse tåler svært hard kjøring og kraftige tråkk med pedalene, og virker samtidig vannavstøtende. Dette er den perfekte kjedeoljen for den som konkurrerer med Mountainbike eller som drar på lange turer i skittent og bløtt terreng. Ved bruk av en slik olje i tørt klima anbefales det at man tørker vekk overflødig olje før man sykler, ellers risikerer man at skitt og støv setter seg fast. Disse produktene fra Finish Line er klassikere for personer som elsker å kjøre langt, røft og lenge, og du vil ikke bli skuffet.
Andre kjedeoljer i sortimentet danner et keramisk lag på kjedet ved hjelp av fluorpolymer som motvirker friksjon. Disse produktene er spesielt egnet for racing og fører til en mer smidig sykling hvor du våger og orker mer. Også disse oljetypene virker vannavstøtende og passer derfor godt til ulike bruksområder, også mountainbike. Husk at oljen inneholder keramiske partikler som med tiden kan få en svart eller grå farge. Dette påvirker ikke sykkelens prestasjon og eventuell misfarging pleier å minske etter en stund.

Rengjøring og avfetting

Regelmessig rengjøring av sykkelen er en forutsetning for at den skal fungere optimalt. Med rengjøringsprodukter fra Finish Line er det enkelt å vaske både kjede og kassett. Her finnes produkter som raskt og effektivt fjerner skitt og støv. Flekker skylles bort og fordampes uten å etterlate spor. Andre produkter inneholder rengjøringsmiddel som vasker rent uten at man er nødt til å gni sykkelen ren. Disse produktene er uten sterke stoffer som kan skade sykkelen din, og dette er også et miljøvennlig alternativ.
Det kan være greit å bruke et avfettingsmiddel fra tid til annen, særlig hvis sykkelen har stått ubrukt over lengre tid. Finish Lines avfettingsmiddel har en deilig sitrusduft med sitrusekstrakter som sørger for effektiv rengjøring uten å måtte gni for mye. Etter å ha påført middelet bør man skylle rent med vann slik at det ikke blir liggende igjen rester på kjedet eller kassetten. Dette produktet har eksistert i Finish Lines sortiment i flere tiår og er et av markedets aller beste avfettingsmidler.

Børster fra Finish Line

Når man skrubber ren sykkelen bør man alltid være så nøye og forsiktig som mulig. Med Finish Lines børster er man sikker på å ha det beste verktøyet til dette formålet. Med disse kan man enkelt vaske alle kjededeler, pedaler og andre sykkeldeler. Det finnes også egne kit hvor børste, avfettingsmiddel og smøremiddel inngår. Dette er et perfekt sett for nybegynnere, men kan også benyttes av ekte sykkelfantaster. Finish Line jobber alltid aktivt for at produktene skal inneholde så få miljøskadelige stoffer som mulig og som heller ikke skader sykkelen. Produktene inneholder nedbrytbare stoffer og alle produkter testes nøye for å holde best mulig kvalitet når de når utsalgsstedene.