Online sykkel shop - Bikester
Alt til sykkelfereien

Electra

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Flotte sykler fra California

Sykkelprodusenten Electra ble grunnlagt i 1993 av to gründere som oppdaget at det var et udekket marked for sykler i kategorien cruisers, som er en type klassiske og morsomme bysykler. De har hele tiden holdt til i California i USA, og har med tiden utvidet til også å produsere hybridsykler og andre bysykler. Syklene er kjent for høy kvalitet og eksepsjonell design. Du kan fryde deg over mange herlige retro-elementer og annet snadder.

Cruiser inn på markedet

Cruisers betegner en egen type sykler som morsomme å sykle rundt på. Dekkene er ofte store og glatte, såkalte ballongdekk, noe som gjør syklene behagelige å fare rundt med på fortauet. Styret strekker seg langt bakover, og gir syklene en oppreist sittestilling. Electra Townie Path 9D EQDette gjør at slike sykler er herlige å sykle på når du bare har lyst til å ta deg en liten tur, og ikke skal noe spesielt. Det var slike sykler som grunnleggerne av Electra ikke fant i butikkene, og derfor bestemte seg for å lage selv. De la stor vekt på det visuelle fra første stund, og produserte først sykler med et klassisk retro-utseende. Senere har designen blitt mer utforskende, blant annet har de hentet inspirasjon fra bildesign og produserer i dag sykler med mange spenstige mønstre. Selskapet har senere utvidet sortimentet med det som kalles bysykler og hybridsykler, mens de har holdt på grunnelementet med god kvalitet og spenstig design. Syklene deres produseres både i herre- og damemodeller, og de har også et solid utvalg med kvalitetssykler til barn. Vi hos Bikester kan tilby en lang rekke sykler fra Electra, og det er bare å ta en titt på utvalget og drømme om å suse nedover gata en varm sommerdag. Uansett om målet er et kafebesøk, piknik i parken eller bare å ta seg en tur er det vanskelig å tenke seg en bedre måte å ankomme på.

Lekkert tilbehør

Når du skal ut på en koselig sykkeltur trenger du mer enn bare en sykkel, og det har Electra tatt konsekvensene av. Du kan beskytte deg selv på en stilfull måte med deres sykkelhjelmer som du finner både for barn og voksne. Om noen står i veien for syklingen din kan du be dem om å flytte seg på en hyggelig måte med en av Electras svært kreative ringeklokker. Disse har en lang rekke farger og kreative dekorasjoner, og du finner garantert en som uttrykker din personlighet på veien. Om du planlegger en piknik når du har kommet frem er det bare å legge godsakene opp i en av de mange sykkelkurvene du også kan få kjøpt som tilbehør.