Online sykkel shop - Bikester
Lageropprydding – opptil 80 %¹ rabatt
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Kurbelarme
Krankarmer
Krankarmen sitter på sykkelens drev og hva pedalene er festet i. Ambisiøse syklister velger ofte både drev og krankarm etter egen preferanse. Krankarmer til elsykler er spesielt designet for å fungere med elsykkelmotoren. Det viktigste aspektet når du kjøper krankarm er at akselfestet passer i bunnfestet. For å sikkerstille det, er det best å velge modeller fra samme produsent med samme teknologi. Lengden på krankarmen spiller også rolle og spørs på lengden på sine ben og din sykkelstil.

El-sykkel Krankarmer

2 Produkter
Filter
Nullstill

Bruksområde

 • MTB 2
 • Touring 1

Kompatibel med gir

 • 10-delt 1
 • 11-delt 2

Veivarmlengde

 • 165mm 1
 • 170mm 1
 • 175mm 1

Design

 • Direct Mount 1
 • El-sykkel kranksett 1

Serien

 • SRAM EX1 1

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
SRAM EX1 ISIS Veiv Svart
SRAM EX1 ISIS Veiv Svart
SRAM
EX1 ISIS Veiv Svart
Veil. pris 649 kr 589 kr
 • Versjoner: 175mm
UTSALG
Praxis Works eCrank Veivsett M24 ISIS Carbon for Brose / Fazua
Praxis Works eCrank Veivsett M24 ISIS Carbon for Brose / Fazua
Praxis Works
eCrank Veivsett M24 ISIS Carbon for Brose / Fazua
Veil. pris 4 049 kr 1 289 kr
gratis frakt
 • Versjoner: 170mm
Rask levering
- 68 %
UTSALG

Finn det optimale pedaltråkket ditt som holder hele veien

Enten du liker lange sykkelturer langs landeveien eller du foretrekker å tråkke på pedalene i viltert, ujevnt terreng, så er det ingen tvil om at riktige krankarmer til elsykkel kan optimalisere pedaltråkkene dine. På sykkelen er krank betegnelse for pedaler, pedalarmer og pedalakselen, og disse kan tilpasses slik at du tråkker ergonomisk riktig. Dermed minimaliseres slitasjen på føttene og knærne dine. Vi i Bikester er spesielt interessert i krankarmer til elsykkel ikke bare fordi vi da tilpasser tråkkene til føttene, men også fordi da tilpasses i tillegg kraften som du trenger i hvert pedaltråkk for å drive sykkelen fremover. Med de rette krankarmene til elsykkel vil du kjenne at det blir enklere for deg å drive sykkelen fremover med litt mindre kraft.

En forlengelse av pedalen

Først og fremst er armen selvsagt en forlengelse av selve pedalen, men det er i tillegg viktig at krankarmer til elsykkel fungerer sammen med den elektriske motoren. Her er det viktig at armene passer i akselfestet og bunnfestet passer sammen, og for å sikre dette, anbefaler vi i Bikester at du velger modeller fra samme produsent. Da får du den samme teknologien og en kompabilitet mellom krankdelene.

Sterke, solide detaljer

Nettopp fordi en elsykkel er tyngre og sterkere enn en vanlig sykkel, trenger du sykkeldeler som er beregnet for dette. Sykkelgleden og komforten ligger i valget av de sterke, solide detaljene. Selve krankarmene til elsykkel må være tilpasset til deg og pedaltråkket ditt. Det er nettopp her du justerer kontakten mellom farten og deg, og spesielt i hvordan du tråkker. Lengden på armen avhenger derfor av hvordan du tråkker og komforten din. Spesielt knærne er sårbare når du legger kilometrene bak deg på sykkel, og ved å passe på at krankdelene passer til pedaltråkkene dine, kan du beskytte dem på den beste måten.