Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Ketten
Sykkelkjeder for alle girkasser
Kjeden står for kraftoverføringen fra pedalene til bakhjulsdriften. Kjeder trenger ikke bare å klare alle slags værforhold, de må også være sterke nok til å klare konstant belastning. El-sykkelkjeder kan være litt mer holdbare enn vanlige sykkelkjeder, men det er ikke så stor forskjell ettersom belastningen er den samme uansett om det er pedal eller motor. Holdbare material og moderne design gjør at dagens kjeder har en lang livslengde. Generelt må de byttes ut etter 200-400 mil. Når du kjøper en kjede er det viktig at den passer antallet gir som brukes på bakhjulet – det sikkerstiller kompatibiliteten med andre komponenter.

El-sykkel Kjeder

5 Produkter
Filter
Nullstill

Bruksområde

 • Bysykling 4
 • MTB 4
 • Pendling 4
 • Touring 4

Serien

 • KMC X Series 1

Kompatibelt system

 • 10-delt kassett 1
 • 11-delt 1
 • 8-delt 1
 • 9-delt 1
 • Navgir 1

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 1
 • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
KMC e10 Sykkelkjede El-sykkel, 10-gir sølv
KMC e10 Sykkelkjede El-sykkel, 10-gir sølv
KMC
e10 Sykkelkjede El-sykkel, 10-gir sølv
Veil. pris 469 kr 259 kr
 • Versjoner: 122 kjededeler
Rask levering
- 44 %
UTSALG
BBB Cycling E-Powerline E-Bike BCH-8E Sykkelkjede 8-trinns sølv
BBB Cycling E-Powerline E-Bike BCH-8E Sykkelkjede 8-trinns sølv
BBB Cycling
E-Powerline E-Bike BCH-8E Sykkelkjede 8-trinns sølv
Veil. pris 279 kr 159 kr
 • Versjoner: 136 kjededeler
Rask levering
- 43 %
UTSALG
KMC X9SL Ti-N Sykkelkjede 9-trinns gull
KMC X9SL Ti-N Sykkelkjede 9-trinns gull
KMC
X9SL Ti-N Sykkelkjede 9-trinns gull
Veil. pris 579 kr 319 kr
 • Versjoner: 114 kjededeler
Rask levering
- 44 %
UTSALG
KMC X11E Sykkelkjede 11-trinns Grå
KMC X11E Sykkelkjede 11-trinns Grå
KMC
X11E Sykkelkjede 11-trinns Grå
Veil. pris 459 kr 279 kr
 • Versjoner: 122 kjededeler
Rask levering
- 39 %
UTSALG
Wippermann Connex 7E8 Sykkelkjede 7-trinns
Wippermann Connex 7E8 Sykkelkjede 7-trinns
Wippermann
Connex 7E8 Sykkelkjede 7-trinns
Veil. pris 339 kr 249 kr
 • Versjoner: 124 kjededeler
Rask levering
- 26 %
UTSALG

Vi overfører kraften over til deg

Sykkelkjeden er en fantastisk komponent da den overfører kraft fra pedalene over til bakhjulene, og er ikke et noe du skal inngå kompromiss om. Å være en sykkelentusiast trenger ikke nødvendigvis å implisere at man er dreven på det tekniske. Valg av riktig sykkelkjede- og spesielt for el-sykkel kan være en traurig oppgave for mange. BBB sykkelkjede til elsykkel på Bikester.no Derfor kan du overlate dette til Bikester, og vi sørger for at kraften overføres til bakhjulene uten at du trenger å ofre alt for mange tanker. Det neste steget på veien er å finne riktig produkt for deg, blant vårt vide sortiment av høykvalitetsprodukter og kjente merkevarer.

Elektrisk kraftoverføring rett under deg

Bikester har et bredt sortiment innen sykkelkjeder for el-sykkel som passer til enhver. Vi vet meget godt hvor viktig det er at en sykkelkjede kan tåle den konstante belastningen - og også hvordan dette er med og påvirker den totale opplevelsen med sykkelen. Derfor har vi opparbeidet oss erfaringen med å nøye selektere ut sykkelkjeder som gir aller best kompatibilitet med andre komponenter for å skape sykkelmagien. Det er den magien vi ønsker at du skal erfare uten at du i det hele tatt tenker på at det faktisk kommer av elektrisk kraftoverføring rett under deg.

Robusthet og kompatibilitet er den elektriske duoen

Vi Bikester vet hvilken sentrale komponenter sykkelkjedet har i en sykkel - uavhengig om det er elektrisk eller pedal - da belastningen er lik. Derfor er det avgjørende å ha en robust sykkelkjede som tåler konstant og lang belastning over tid. Den må derfor kunne tåle mekanisk belastning, men også kjemisk, som rust. Ettersom dette er unngåelig, har vi sykkelkjeder for el-sykkel i ulike materialer for å kunne takle motstand. Dette gjelder tradisjonelle materialer som nikkel, men også i retning av det teknologiske belegget EcoProTeQ. Det stopper ikke der- høykvalitetskjeder som er spesielt egnet til el-sykkel og enhver girkasse gjør at du kan være sikker på at kjeden går som hånd i hanske med din girkasse, sykkel og ditt treningsbehov. La våre sykkelkjeder ta dine sykkelturer til et helt nivå hvor du ikke må velge mellom den ene eller den andre. Hos Bikester skal du nemlig slippe å tenke på når det er neste gang du gidder å bytte kjede eller om den passer som støpt til din girkasse. Robusthet og kompatibilitet skaper derfor synergier sammen i form av en uforlignelig opplevelse på din el-sykkel, og den duoen holder vi hellig.