Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR
Kassetten
Elsykkel-kassetter – Gir smidig, kjør lenger
For at du skal kunne skifte gir smidig trenger du en kassett i god kvalitet. Den må være slitesterk og du bør satse på en kassett fra en etablert produsent. Kjøp ikke det billigste alternativet ettersom kassetten på en elsykkel er ekstra viktig da den utsettes for mer press. Har din elsykkel dessuten en midtmotor så øker trykket på kjeden og kassetten. For å få god flyt i sykkelen bør du ha en kassett med bred girkasse. Husk at med en bra, effektiv girkasse vil du komme mye lenger på en lading.

El-sykkel Kassetter

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kompatibel

  • Shimano 1
  • SRAM XD 1

Serien

  • e*thirteen TRS 1
  • SRAM EX1 1

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
e*thirteen TRS Plus Kassett 11-trinns Svart
e*thirteen TRS Plus Kassett 11-trinns Svart Svart
e*thirteen
TRS Plus Kassett 11-trinns Svart
Veil. pris 2 399 kr 1 799 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 9-46T
- 25 %
SRAM EX1 E-BLOCK XG-899 Kassett 11-48 tenner Svart
SRAM EX1 E-BLOCK XG-899 Kassett 11-48 tenner Svart Svart
SRAM
EX1 E-BLOCK XG-899 Kassett 11-48 tenner Svart
Veil. pris 5 899 kr 3 039 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 11-48T
Rask levering
- 48 %

Hold det smidig

For å få det beste ut av e-sykkelen din kan det lønne seg å investere i en elsykkelkassett – smidig girskifting og slitesterkhet er det du bør være på utkikk etter. Vi i Bikester lever for sykkel, og du kan stole på at her hos oss kan du finne elsykkelkassetter i god kvalitet som tåler det som trengs og som kan følge deg hele veien opp og frem. For best mulig flyt i sykkelen bør du gå for en kassett med bred girkasse, og med en effektiv girkasse vil én ladning ta deg mye lenger – og hvem vil vel ikke det? Materialer som aluminium og stål gir deg slitesterkhet, og er du ekstra eventyrlysten, kan du gå for en elsykkelkassett som er designet for at du kan erobre ekstra bratte bakker. Raffinert tannhjulsarkitektur lar deg presist bytte gir slik at du kan prestere under enhver situasjon, og med full motorsupport. En todelt elsykkelkassett gir deg enkel installering og vedlikehold, så du lett kan opprettholde standarden du er ute etter. Velg deg den elsykkelkassetten som passer best for deg og din sykkel, og hold sykkelturene dine smidige.

Kom deg frem i tide

Uansett hvor du er på vei, så kan en elsykkel være det perfekte transportmiddel. Glem fulle trikker og trange busser, hopp på en elsykkel og unngå kollektivrushet. For å få best og mest mulig ut av sykkelen din kan du investere i en elsykkelkassett som passer akkurat til dine sykkelbehov, enten du tråkker gjennom byen eller oppover fjellsiden på vei til neste destinasjon. Med riktig kassett kan du komme deg frem i tide og nyte veien dit samtidig. Velg deg en elsykkelkassett fra oss og ta fatt på reisen fra A til B med vissheten om at du er godt og riktig utstyrt, hele veien frem.