Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Felgen
Felger til elsykkel
Med elektrisk assistanse øker sykkelens kraft, noe som også øker belastningen på sykkelens komponenter. Materialet på de ulike delene påvirkes som resultat av økt dreiemoment og vekt. Felger som er særlig tilpasset elsykkel har funksjoner som vektfordelende hull, et forsterket midtparti og brede, støttende profiler. Disse nøye overveide detaljene gir større vektmotstand og holdbarhet for en lang livslengde – faktisk dobbelt så lang sammenlignet med klassiske felger!

El-sykkel Felger

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Presis rotasjon for en stødig sykkeltur

Når du ser på felger til elsykkel er det flere hensyn som må tas enn når du ser på felger til en vanlig sykkel. Nettopp fordi sykkelen har en elektrisk motor, så vil slitasjen og kraften som brukes på de forskjellige sykkeldelene være større. Dette krever sterkere og mer solide sykkeldeler, samtidig som du gjerne vil beholde den lette vekten. Med felger til elsykkelen din kan du sørge for at elsykkelen holder seg stødig med en presis rotasjon på sykkelhjulene. Så lenge sykkelhjulene er rette og felgene er av et lett materiale, vil du kunne rulle godt på underlaget.

Større dreiemoment og tyngre vekt

Alle sykkeldelene påvirkes av at kraften fra den elektriske motoren er sterkere enn bare pedaltråkkene dine, og det merkes godt at du har fått et større dreiemoment og en tyngre vekt enn på en vanlig sykkel. Når du velger sykkeldeler til elsykkel er det derfor viktig at disse delene tåler dette ekstra dreiemomentet og at den har blitt tyngre. Her har vi i Bikester funnet frem felger til elsykkel som tåler at du tråkker og som tåler elektrisk assistanse underveis.

Brede profiler

Felger til elsykkel er særlig tilpasset gjennom flere nyttige egenskaper for å tilpasse seg den ekstra kraften og den ekstra tyngden, slik som hull som fordeler vekten, en forsterket midte og brede profiler som gir ekstra god støtte. Med de rette felgene til elsykkel på plass, vil du kjenne en bedre stødighet på sykkelturen der sykkelhjulene blir lettere å kontrollere og ruller bedre over underlaget. Diameteren er kanskje det viktigste kriteriet for deg når du velger, men det er også viktig at felger til elsykkel tåler den ekstra belastningen som en elektrisk motor gir. Og så skader det slett ikke at felgene ser bra ut på sykkelen din heller. For det gjør de.