Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Kjede / Kassett sett

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Enkel reparering av sykkelen din

Vi har mange variasjoner av kjede / kasett-sett, og vi hjelper deg med å finne et som passer til sykkelen din. Det er viktig å finne riktig kjedelengde til sykkelen din, og derfor tilbyr vi en mengde forskjellige kjedelengder. Vi har kjede / kasett-sett til flere sykkelvarianter, både bysykler, BMX og dirt-sykler. Vi har også kjeder som egner seg bedre til støt og slag, og kjeder som egner seg bedre til lange turer på jevne overflater. Les videre for å finne kjede / kasett-sett som passer best for deg. 

Vi hjelper deg på din sykkelvei

Bikester er et selskap som tar sykkel og tilbehør på alvor. Hos oss finner du alltid de beste produktene til lave priser. Vi har stor kompetanse på alt som har med sykkel å gjøre, og vi bestiller opp varer som vi er sikre på er av høy kvalitet. Bikester hjelper deg alltid på din sykkelvei.

Reparering av sykkeldeler

Har du ikke har et fungerende kjede / kasett-sett, vel, da har du ikke en fungerende sykkel. Vi har alle vært der, slurvet med smøringen av kjedet eller vært uheldig på tur, noe som fort fører til at man humper av gårde og mister kontrollen når man bruker girene. Heldigvis er det ingen sak å bytte kjede selv, og har du ikke gjort det før, finnes det mange veiledninger på nett. Men over til det store spørsmålet, hva slags kjede skal man velge?

Finn passende lengde

Først og fremst er det viktig å velge riktig kjede til sykkelen din. Er kjedet for langt, vil det ikke være mulig å stramme inn nok på kjedet, og man vil komme til å skrape opp det bakre giret. Er kjedet for kort, kan det hende enkelte gir ikke vil fungere, eller i verste fall kan kjedet ryke.Riktig lengde og riktig bruk

Før du bestiller nytt kjede, råder vi deg til å måle det kjedet du allerede hadde på sykkelen din! Etter at du har gjort det, kan du bla deg gjennom utvalget vårt, vi har kjede / kasett-sett til alle typer sykler i høy kvalitet, som er produsert av kjente varemerker innenfor sykkelsporten. I tillegg er det også mulig å velge kjede etter vekt, langvarighet og selvfølgelig pris.