Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Bolle

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

God og stilig beskyttelse

Det er ikke alle merker som kan skryte av en historie som går tilbake til 1800-tallet. Bollé er en av de sjeldenhetene, og for et merke som startet med å lage kammer og hårpynt av tre og horn, er det kanskje ikke så mange som kan skryte av å ha kommet like langt i utviklingen heller. Veien har kanskje vært lang, men kvaliteten, ryktet og kundebasen som merket har bygget gjennom alle de årene, er både fortjent og gjør det til et helt unikt fenomen.
De fleste tenker kanskje på de lett gjenkjennelige skibrillene som Bollé lager når dette merket nevnes, og deres historie går helt tilbake til 50-tallet, da fabrikken i Frankrike begynte å lage vernebriller. Med både egen forskning og et våkent øye til hvordan teknologien utviklet seg, begynte merket å lage utstyr som selv de tøffeste yrkesgrupper kunne stole på, og da de berømte «katteøynene» kom, var det ikke mindre enn en milepæl i historien. Siden da har Bollé ikke sluttet å utvikle seg, og alle som holder på med sport, fra sykling til ski, vannsport, golf, klatring og til og med fallskjermhopping har sine favoritter blant kolleksjonene deres.
Bolle hjelm

Sikkerhet fra øverste hylle

Når det kommer til sikkerheten, vet vi her hos bikester.no at bare det aller beste er godt nok. Og hvis man kan få hjelmer og tilbehør fra et selskap som har bevist at de vet hva de gjør gjennom en 125 år lang karriere, så finnes det veldig få ting som er bedre. Hjelmen er noe av det viktigste for alle som er ute på sykkel, og er en del av utstyret som alle kanskje burde tenke litt nøyere over. Visste du for eksempel at de fleste hjelmer må byttes ut hvis de har fått et hardt slag? Det er kanskje viktig å komme seg opp på «hesten» igjen, men det bør som regel være med en ny hjelm. Teknologien har også gjort store fremskritt de siste årene, så hvis du har en hjelm som begynner å bli aldrende, hjelper vi her på bikester.no deg gjerne med å finne den nye, stilige modellen som passer både deg og bruken din perfekt. En gammel hjelm er kanskje bedre enn ingenting, men det er langt fra så bra som det kan bli, og når det kommer til både din egen, barnas eller partneren din sin sikkerhet, finnes det nesten ikke noe som er verre enn halvveis. Fra Bollé kommer det modeller for alle slags brukere, fra profesjonelle sykkelbud til konkurransekjøreren og fritidssyklisten. Med moderne teknologi kan du til og med kombinere hjelmen din med andre sikkerhetsfunksjoner, så som markeringslys med LED-teknologi, reflekser og QR-koder som kan programmeres med personlig informasjon og en stemmebeskjed, i tilfelle du kommer ut for en ulykke. Eller bare bruke den dedikerte solbrillegarasjen til å ha med deg øyebeskyttelsen din.
Hos bikester.no finner du alt som skal til for å holde deg trygg på sykkelsetet, enten det er ute i skogen, på landeveien eller i byen – i trafikken eller på øde skogsveier. Det skal ikke alltid så mye til heller, og med 125 års sikkerhetserfaring på hodet, er du desto sikrere på å komme deg hjem igjen, tryggere og sterkere enn da du dro ut. Vi har samlet noe av det aller beste innen sikkerhet og komfort fra Bollé her i nettbutikken vår, sånn at det blir enda enklere, raskere og mer komfortabelt å finne din perfekte modell for det du liker aller best. Klikk deg inn her hos oss i dag, og finn favoritten din blant hjelmer og sikkerhetsutstyr fra Bollé.