Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Bergans
Den entusiastiske naturelskeren og jegeren Ole F. Bergan grunnla det norske selskapet Bergans of Norway i 1908. Han oppfant et banebrytende ryggsekkdesign, patenterte den og banet vei for merket. Toppkvalitetssekker for sykkelturen!

Bergans

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grønn-blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Bergans Vengetind 28 Ryggsekk Bensin
Bergans Vengetind 28 Ryggsekk Bensin
Bergans
Vengetind 28 Ryggsekk Bensin
1 319 kr
gratis frakt
Rask levering
UTSALG

Friluftsekspertise fra Norge

Ærverdige og innovative Bergans of Norway startet med sine revolusjonerende bæresystemer allerede i 1908, og den fremgangsrike produsenten er i dag en velrenommert leverandør av profesjonelt turutstyr som sekker, vesker, drikkesystemer og telt. De leverer også høyteknisk sportsbekledning fra innerst til ytterst for dedikerte utendørsatleter. Dette er funksjonelle plagg med utsøkt passform fremstilt i slitesterke og værbeskyttende materialer for topp brukervennlighet og bærekomfort.

Norsk høyfjellseventyr med gamle aner

Ole F. Bergan var en dedikert jeger som selv kjente på kroppen hvor demotiverende det var å bære tungt uten et funksjonelt bæresystem. Han utviklet i 1908 den revolusjonerende Bergans-meisen og har i dag en bred portefølje for både den friluftglade hverdagsmosjonisten og ekstremutøveren på toppturekspedisjon. Det anerkjente merkenavnet har vært tilknyttet personligheter som Amundsen og Scott på deres kappløp mot Sydpolen i 1911, mens dagens utstyrspark frontes av aktive personligheter som Cecilie Skog og Anders Backe. Bergans er hovedsponsor for TV Norges 71 grader Nord og brukes på deltakernes strabasiøse ferd fra Lindesnes til Nordkapp. Bergans har i dag utsalgssteder i hele Europa, i USA, Canada, på Island og Grønland. De er innovative utviklere som stadig kommer med nye løsninger innen materialer, teknologier og trender.
Bergans ryggsekk

Profesjonelle sekker og drikkesystemer for triathlon og langdistanseritt

På bikester.no har vi en rekke produkter spesielt rettet mot syklister og friluftentusiaster, for en mest mulig dynamisk og tilfredsstillende treningsopplevelse for MTB-barskinger, langdistanseryttere og urbane syklister året rundt. Vi har et imponerende utvalg tilbehør og bekledning for at du skal kunne drive med din favorittsport, uansett føre og forhold.
Legger du ut på sykkelturer som setter både deg selv og utstyret på harde prøver, så har vi pålitelige lettvektsprodukter fra Bergans som også passer for topptur- og fjellsportutøveren. Med deres smidige sekker og drikkevesker holder du væskebalansen ved like, selv under høyintensive økter i krevende terreng og enten du går, løper eller er på sykkelsetet. Allsidige hoftesekker gjør det enkelt å ha med seg tilstrekkelig med vannforsyninger underveis. Drikke-hip-packs med solid polstring og bredt belte gir svært god bærekomfort – du merker knapt at de henger på. Et hendig design gir deg et lettbetjent drikkesystem med intuitive løsninger. Med egen flaskeholder med flaske skal det bare en liten vridning til før du har tilgang til påfyll av væske, uten at farten trenger å senkes eller rytmen forstyrres. Et stort hovedrom med toppåpning gir plass til en ekstra slange og en overtrekkjakke. En liten innvendig nettinglomme samt glidelåslomme i front gir rom for nøkler og kortholder. Et robust topphåndtak gjør den grei å bære dersom du ikke vil ha den rundt midjen når du går av sykkelen.

Høykvalitetsprodukter for en aktiv hverdag

Denne breddeleverandøren innen friluftsliv og sport leverer en imponerende rekke produkter innen flere kategorier. Deres design av bekledning fra innerst til ytterst for intensive treningsøkter gir plagg med stor mobilitet og værbeskyttelse. De har utviklet supertekniske skiklær, plagg til klatring og fjellsport samt solid tilbehør til løping. Det innbefatter en rekke vester, ulljakker, skalljakker, softshelljakker, fleecejakker, dun og syntetiske jakker, regnjakker og vindjakker. En trendy og varmende parkas er supert for både fjellet og en tur på byen. De leverer også alt av basislag og mellomlag, bukser og shortser som gjør treningsøkten og rekreasjonsturen til en komfortabel og berikende opplevelse.
En Bergans of Norway-sekk er et kjent begrep i de fleste norske hjem. Dette er slitesterkt og brukervennlig tilbehør til enhver sykkeltur og vandring i fjellet – anatomisk tilpasset og med høy stabilitet i konstruksjonen. Med solide løsninger for bæresystemer får du pakket med deg det mest nødvendige i pålitelige og behagelige sekker som ligger godt mot kroppen. En rekke praktiske egenskaper gjør det lett å få en personlig sekk med gode individuelle justeringer. Fra denne giganten innen bæresystemer får du store tursekker, dagstursekker, hverdagssekker, skolesekker og flotte barnesekker for små vandrere. Balansen mellom vekt og funksjon synes perfekt. De er også kjent for sine stødige bæremeiser og jaktsekker i tillegg til sekker og telt. Dette er absolutt ditt merkenavn dersom du foretrekker høy aktivitet i ekstreme omgivelser med behov for utstyr med stor slitestyrke for hardt fjellbruk.

Fokus på miljøvennlig produksjon og dyrevelferd i leverandørlinjen

All deres dun er 100 % sertifisert i henhold til Responsible Down Standard (RDS). Alle deres produkter med levende opprinnelse kreves å være biprodukt fra matindustrien, og de gir klare føringer til sine underleverandører om at plukking av fjær fra levende gjess eller tvangsfôring ikke tolereres.
Dette tradisjonsrike firmaet forplikter seg videre til en rekke tungtveiende standarder innen miljø, materialvalg og ansattes rettigheter, noe som sikrer produksjon på et ansvarlig og bærekraftig vis. De har egen systue for reparasjoner og leverer en rekke reservedeler for å forlenge produktenes levetid. Med utstyr fra denne norske tradisjonsbedriften kan du nyte naturen i trygg forvissning om at du er med på å bidra til minst mulig miljøbelastende produksjon.