• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

MGB Lastesykkel Mgb Cargo Cargo

Lastesykkel Mgb Cargo Cargo
Beskrivelse

MGB Cargo - Smidig og romslig lastesykkel med god plass til både barn og bagasje

Lei av å ta bilen overalt? Lei av dyre bensinregninger etter unødvendige bilreiser?

MGB Cargo er lastesykkelen som hjelper deg med dette. Du får en lettsyklet lastesykkel som har plass til hele 4 barn med belte. Eller hvis du ikke vil fylle hele kassen med barn, har du god plass til en lettere flytting. Maksimal last på hele 80 kg skiller seg ut og gjør at du nesten kunne bruke den når du skal flytte både sofa og kjøkkenmøbler over hele byen.

Romslig kasse til tross, men det viktigste er at MGB Cargo er lett å styre. Med en innebygd helningsfunksjon får du sikrere svinger selv i litt høyere hastigheter. Dette, sammen med en kraftig midtmontert motor fra Ananda, gjør at topphastigheten nås lett. Som med andre elsykler får du hjelp av motoren opp til 25 km/t. Vil du ha høyere hastigheter enn det, må du tråkke selv.

Motor / Batteri / Girsystem

MGB Cargo er en lastesykkel med en av markedets kraftigste midtmotorer. Elmotoren fra Ananda på 250W gir deg en behagelig og jevn reise. Den smarte motoren følger takten din og lar deg ta kommandoen. Tråkker du rolig, følger motoren rolig med. Trenger du å nå topphastigheten raskere, hjelper motoren deg enkelt med det. Som andre elsykler har du hjelp av motoren opp til 25 km/t, deretter gjelder egen kraft. Elassistanse hjelper deg selvfølgelig med å holde en jevn hastighet uten altfor mye anstrengelse fra deg.

Batteriet på 644Wh gir deg rikelig med kraft for en rekkevidde på opptil 60 - 80 km. Lar du batteriet hvile stundvis og bare bruker det sporadisk, kan du få en rekkevidde mye lenger enn det. Eller ja, egentlig har du en uendelig rekkevidde.

Elmotoren samarbeider enkelt med de innkapslede navgirene fra Shimano. De 7 girene du har å velge mellom er alle en like selvfølgelig del av reisen din. Med motorens kraft og sømløse drift kan selv en tungt lastet kasse føles som om den var tom. Vedlikeholdet som kreves er minimalt, og den nærmest bombesikre drivlinjen sørger for at du får en så problemfri sykling som mulig i lang tid fremover.

Dekk / Bremser / Rekkevidde

En lastesykkel uten last er mest en sykkel. Vi forventer at en lastesykkel skal tåle tunge laster, og MGB Cargo er derfor utstyrt med ekstra kraftige felger. Det sammen med brede dekk fra Schwalbe gjør at du har en lastesykkel å regne med, både til barnehage og matbutikk. Foran er MGB Cargo utstyrt med to Big Apple 20” punkteringsbeskyttede dekk, mens bak sitter et Big Ben på hele 26”. En kombinasjon som er vanskelig å overgå og som gir en utrolig og pålitelig stabilitet både i byen og på litt røffere veibaner.

Hva ville en trygg utflukt med barna vært hvis du ikke kunne være sikker på at bremsene holdt? Lastesykkelen MGB Cargo er utstyrt med hydrauliske skivebremser. De godt ventilerte og dimensjonerte bremseskivene gir en jevn og kraftig bremsing. Det viktigste er at du får en kort stoppdistanse, noe som gir trygghet når lasten mange ganger er uvurderlig!

MGB Cargo er også utstyrt med parkeringsbrems, som gjør det enklere når du skal laste inn og ut av kassen.

Display / Sikkerhet / Lys

MGB Cargo er en lastesykkel som er alt annet enn gjennomsnittlig. Det er en harmonisk lastesykkel som gir deg som fører en oppreist kjørestilling som er skånsom for både rygg og skuldre. Dette, samtidig som du får en god oversikt over medtrafikanter. Cargo's praktiske styre, som er justerbart, gir deg også muligheter til å variere kjørestillingen.

MGB Cargo er en toppmoderne lastesykkel som dessuten er lett å kjøre. Lastesykkelen har 5 kjøremoduser å velge mellom, disse velger du enkelt fra det store LCD-displayet på styret. Samme display gir deg en god oversikt over hastighet, distanse og batteristatus, selv under kjøring. Du styrer også lyset fra dette.

LED-belysningen foran gir deg et godt lys som lyser opp både mørke sommerkvelder og våte høstkvelder. Bak har du også en LED-belysning og bremselys for enda tryggere kjøring.

Walk assist-modus er ekstra nyttig. En lastesykkel kan med sin størrelse føles klumpete og vanskelig å navigere når man går ved siden av. Med Walk assist-modus kan du bruke motorens kraft selv når du går ved siden av elsykkelen, da med en "toppfart" på 6 km/t.

Kasse / Presenning / Annet

MGB Cargo er utstyrt med en romslig og stor kasse hvor bruksområdet er uendelig. Takket være den medfølgende regnbeskyttelsen er lasten godt beskyttet på de litt dårligere dagene. Så uansett hva du velger å laste i din nye lastesykkel, kan du være sikker på at det får plass. Hvis du heller vil fylle lastesykkelen med både firbente og tobente barn, kan du enkelt feste dem med sikkerhetsbeltene for ekstra sikkerhet. Passasjerene kan forvente en behagelig reise med godt polstret sitteplass for både rygg og rumpe.

Det vel fraissete gulvet er også utstyrt med en gulvmatte som en ekstra sikkerhetsforanstaltning. Matten hindrer både føtter og last fra å gli rundt. Som om dette ikke var nok, har din nye lastesykkel også et praktisk bagasjebrett bak. Bagasjebrettet kan enkelt utgjøre en ekstra avlastningsflate og tåler laster på opptil 25 kilo.

For øvrig kommer MGB Cargo med en velutstyrt standardutrustning. I motsetning til mange andre elsykler, eller sykler for den saks skyld, har denne lastesykkelen skjermmonterte stænkskærmer fra starten. Legg til et tidligere nevnt bagasjebrett, et heldekkende kjedevern og et komfortabelt polstret sete i større modell.

Som om ikke det var nok, sender vi med en beskyttende presenning som du enkelt monterer ved dårlig vær.

Egenskaper

 • Sterk LED-lampe foran og bremselys bak
 • 250W midtmotor fra Ananda
 • Maks topphastighet 25 km/t
 • Maks last fører 120 kg
 • Maks last kasse 80 kg
 • Innebygd oppladbart batteri (litium)
 • Rekkevidde med assistanse ca. 60 km
 • 5 hastighetsmodus som enkelt velges fra displayet
 • Godt dimensjonert kasse med sikkerhetsbelte for 4 barn
 • Gummimatte i kasse for ekstra sikkerhet
 • Hydraulisk skivebrems foran
 • Skjermer foran og bak
 • Totalvekt for lastesykkelen ca. 60 kg
 • 20" Big Apple-dekk foran og 26” Big Ben-dekk bak
 • Digitalt display på styret hvor du enkelt kan se hastighet og batterimengde blant annet
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0097889L728OS
EAN-kode2230000155914
VaremerkeMGB
bolle-
Knutenummer0097889
Spesifikasjon
KjønnUnisex
Damspesifikk 

Damspesifikk

Ettersom kvinner og menn ofte har forskjellig anatomi, bygger mange produsenter sykler som er tilpasset dette. Vanligvis er det bare små forskjeller som skiller dem. Blant annet pleier det å være bredere seter, smalere styre og kortere veivarmene. I noen tilfeller lages det også damespesifikke modeller i mindre størrelser og med en skrånende overrør. Noen ganger også i andre farger.
Nei
Produsentens artikkelnummer-
Produsentens artikkelnummer2230000155914
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY