Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen
tråbil_header
På fire hjul
Tråbiler og GoCart-lignende biler er både morsomme å lærer barnet hvordan de skal handtere kjøretøy. På de fleste bilene er det ofte mulig å justere setet slik at man kan vokse med bilen. Det er bare å feste en ringeklokke å tute og kjøre!

Tråbiler

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Tråkk inn grov- og finmotorikken

Noe av det som kan motivere aller best til å trene opp både grov- og finmotorikken til barnet ditt, er en stilig tråbil. I denne kan barnet ditt tråkke seg inn i en god balanse mellom høyre og venstre samtidig som bevegelsen setter i gang smilemusklene. Det er simpelthen for gøy til å la smilemusklene hvile i fred i sola, det vet nemlig vi i Bikester godt. Bikester.no er en merkevare som driftes fra Stockholm, Berlin, Lyon og Stuttgart med et godt utvalg av artikler til sykling og aktiviteter utendørs både online og offline. Puky Ceety tråbil på Bikester.no Med fokus på kunnskap og erfaring kan du som sykkelentusiast finne favorittene dine på våre sider. Tråkk i vei, så forstår du hva vi mener.

Sykkelglede i hvert tråkk

Vi skal ikke holde det hemmelig at sykkelinteressen vår begynte i en liten klassiker, og for de av oss som ikke hadde det, så stod det svært høyt på ønskelisten. Med hele kroppen i bevegelse for å få fart er tråbil noe av det morsomste du kan oppleve. Enten du velger en tråbil eller en liten barnesykkel for å gi barnet ditt denne gode opplevelsen tidlig i livet, så skal du vite at vi jobber for å tilby det beste utvalget.

Økt balanse mellom høyre og venstre

Sykkelgleden ligger kanskje i farten som du kan få i en tråbil eller på en liten barnesykkel, men vi vet at det er så mye mer enn sykkelglede som ligger i å velge en slik aktivitet for barnet ditt. Når barnet sykler, så trenes balansen mellom høyre og venstre opp. Grovmotorikken som barnet får når det kryper og deretter går, videreutvikles. I en tråbil eller på en trehjulssykkel, vil barnet dessuten få nok støtte før hun eller han er klar for en sykkel med to hjul. Nettopp fordi barnet trenger å trene opp grovmotorikken og balansen, så skal du ikke introdusere en sykkel med to hjul for tidlig i utviklingen. Der kan nettopp den stå for den treningen som barnet ditt trenger aller først. Også er jo tråbiler så stilige at de mer enn gjerne kan gå i arv.