Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Moro for de minste
De fungerer som praktiske hjelpemidler til trening, samt at de hjelper barn å lære viktige ferdigheter som balanse og koordinering. Når barnet ditt har blitt plassert på setet på kjøretøyet, trenger de bare å bruke beina på seg for å bevege seg fremover. Anerkjente merker som Puky eller Chillafish tilbyr suverene modeller til de minste.

Tråbiler

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Moro for selv de aller minste

Det er få leker flere har et forhold til enn den klassiske tråbilen eller tråsykkelen som har vært med oss i en årrekke.tråbil fra Slex på Bikester.no Denne faste følgesvennen for så mange barn og som har vært viktig for å spre glede og interesse for sykling og aktivitet. Hos Bikester som er Nord-Europas ledende aktør innenfor alt som handler om sykkelutstyr har vi et stort og spennende utvalg av markedets fremste leverandører av tråbiler i forskjellige varianter og farger. For den som ønsker noe helt enkelt og klassisk kan vi for eksempel tilby en tidløs variant i både grønt og rødt. Sykkelen som måler 80 cm i høyde, har en vekt på bare 2,4 kg med et ergonomisk utformet sete for maksimal komfort for barnet. Designet med en swing axle front, noe som gir et godt sikkerhetsgrep, har den også et motstandsdyktig pulverbelegg og behagelige skumdekk som gir en behagelig sykkelopplevelse for selv de aller minste barna. Dette er en sykkel som fint kan fungere som barnets første møte med sykling og er anbefalt for barn fra halvannet år og eldre uten noen tidligere sykkelerfaring.

Spreke okser fra Texas

Alternativt, hvis noe sprekere og litt mindre tradisjonelt er å foretrekke, har vi også fargerike sykler som er utformet som en rodeokse fra Texas. Med et styre som er formet som horn og komfortable longboardhjul laget i hardplast vil ditt barn ha mange timer med moro foran seg. Dette produktet er anbefalt til barn fra 2 år og helt opp til barn i 7-års alder. Dette er en tråsykkel som fungerer perfekt som barnets første større leketøy og er utformet i et ergonomisk design som gir god balansetrening samt sykkeltrening som vil hjelpe barnet når det øver på å sykle selv i årene som kommer.