Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb

Skins

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Skins Series-5 Lange tights Herre Svart
Skins Series-5 Lange tights Herre Svart Svart
Skins
Series-5 Lange tights Herre Svart
Veil. pris 1 549 kr 1 149 kr
gratis frakt
  • Versjoner: S
Rask levering
- 26 %

Dynamiske kompresjonstøyr for alle

Det australske sportsmerket Skins er en av verdens ledende produsenter av høyteknologiske kompresjonssportsklær for både kvinner og menn. Disse plaggene er spesielt tilpasset for best mulig kompresjon, slik at musklene komprimeres og dermed hindrer støt, bedrer blodgjennomstrømningen, minsker stølhet og gir en bedre restitusjon. Kompresjonstøy er rett og slett treningstøy som sitter ekstra trangt på kroppen. Det er ikke bare tettsittende, men går nesten i ett med kroppen.
Skins løpetrøye

En tettsittende revolusjon fra Australia!

Merket ble etablert i 1996 av den australske skiløperen Brad Duffy, som ønsket å skape treningstøy som økte blodomløpet og ga mer oksygen til musklene og dermed reduserte melkesyren. Dette ville forbedre idrettsprestasjonen og gi en raskere restitusjon. Etter rådføring med NASA og andre eksperter og etter fem år med testing og finjusteringer, ble den første kompresjonstightsen lansert i Australia i 2001. Det tok ikke lang tid før profesjonelle sportsutøvere kastet seg over produktene, og produktene selges nå over hele verden og har blitt svært populære også i Norge. For enten du er toppidrettsutøver eller bare en sportsentusiast, gir Skins deg komfortabelt treningstøy av ypperste kvalitet, samtidig som det gir økt styrke, kraft og utholdenhet, noe som har blitt vitenskapelig bevist gjennom flere uavhengige studier. Selskapet har vokst raskt i løpet av det siste tiåret og fortsetter å lede innovasjon og utvikling innenfor sportskompresjon. Skins-filosofien har imidlertid ikke endret seg. Deres misjon er å forbedre sportsverdenen på en radikal måte – ett par tights om gangen!

Lekkert og behagelig, uansett kroppsfasong

Kompresjonsundertøy fra Skins gir god støtte kombinert med svært god passform som føles behagelig. I tillegg har plaggene et lekkert design og er produsert i elastisk stoff som tørker hurtig og kjennes lett på kroppen, uansett hvilken aktivitet du bedriver. Klærne er derfor velegnet både til trening ute og inne, med egne modeller som kan benyttes i ekstra kaldt vær. Det er ikke uten grunn at løpetightsene til SKINS er kåret til best i test hos både Birkebeiner`n, SKIsport og Shape up! Alle produktene har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Det er stort utvalg av både treningstights i kule mønstre samt klassiske og sorte treningsshorts med matchende skjorter. Du kan også maksimere kompresjonsfordelene i leggene og underarmene ved å bruke et par stilige og høye sportssokker eller armsleeves. Produktene er satt sammen av ulike tekstiler som gir både kompresjon og optimal passform samt en overlegen komfort. Kroppstemperaturen reguleres både i kalde og varme omgivelser, og dette reduserer også kroppslukt på grunn av en antibakteriell behandling av stoffet.

Raskere restitusjon med dynamisk kompresjon

SKINS har også produkter som gjør at restitusjonen går raskere, selv når du ikke trener. Du har nemlig ulike behov for kompresjon avhengig av hva du gjør, og selv når du ikke trener. En dynamisk gradert kompresjon sørger for et mer oksygenrikt blod i hvilende muskler, noe som også reduserer ømheten og påbegynnende stølhet i muskulaturen. En slik kompresjon gjør at restitusjonen går raskere. I tillegg til at kompresjonen gir økt blodomløp, noe som igjen resulterer i økt oksygentilførsel i musklene, gjør muskelkompresjonen at muskelfibrene ikke utsettes for vibrasjon. Både under og etter aktivitet.