• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

GRIPGRAB Gripgrab Hansker Nordic 2 Vindtette Dype Vinter Lobster Black

Gripgrab Hansker Nordic 2 Vindtette Dype Vinter Lobster Black
Beskrivelse

Sykkelhanskene GripGrab Nordic 2 Windproof Deep Winter Lobster Gloves er designet for sykkelturer på de kaldeste vinterdagene når temperaturen holder seg under 0 °C. Hvis det er snø ute på veiene og det fortsatt er trygt å sykle, er dette hanskene du vil ha på deg for å holde hendene varme og komfortable under vintereventyrene.

Varmebeskyttelsen kommer først og fremst fra et ytterstoff som er 100 % vindtett, har eksepsjonell pusteevne og har en PFC-fri DWR-beleggning (Durable Water Resistant). Stoffet består også av 90 % resirkulert materiale.

Isolasjonen i de høykvalitets vinterhanskene med lobster-design kommer fra markedsledende Primaloft™. Primaloft™ Gold brukes i håndflaten og består av 100 % resirkulert materiale, føles ikke klumpete og er eksepsjonelt isolerende selv når det er komprimert. Hanskens overside består av Primaloft Gold Active+ (55 % resirkulert materiale) for best mulig varmeisolasjon med et eksepsjonelt høyt varme-til-vekt-forhold.

Den robuste varmeisolasjonen er plassert mellom ytterstoffet og et mykt fleecefôr for å gi maksimal komfort når du sykler gjennom frosne landskap. Fôret, som er laget av 100 % resirkulert materiale, består av myk fleece for maksimal komfort under lange vinterturer. Fôret har gjennomgått en anti-luktbehandling som holder hanskene friskere lengre, noe som ikke bare gjør dem mer behagelige å ta på tur etter tur, men også betyr at de ikke trenger å vaskes like ofte. Dette betyr igjen at hanskene varer lenger og har en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med hansker som må vaskes etter hver sykkeltur.

Hanskens håndflater er laget av slitesterk syntetisk semsket skinn med strategisk plassert polstring og et silikongrepmønster for maksimal komfort og kontroll som også beskytter mot ujevne vinterveier og stier.

Lobster-designen på hanskene er utviklet med en optimalt tilpasset fingerdeling som gjør det enklere å bremse og skifte gir på både landeveis- og terrengsykkel. Pekefingeren er også berøringsskjermkompatibel slik at du kan ta bilder, svare på samtaler og håndtere sykkelcomputeren uten å måtte ta av deg hanskene og utsette hendene for kulde.

Reflekterende detaljer finnes på hanskenes utside for å øke din synlighet i svake lysforhold og gjøre håndbevegelser mer fremtredende i trafikken. Hvis det fortsatt er trygt å sykle utendørs og temperaturen ligger under null, holder disse lobster-hanskene hendene dine varme, og du kan beholde kontrollen over gir og bremser, slik at du kan beundre det vakre snødekte vinterlandskapet.

  • Førsteklasses vinterbeskyttelse
  • Effektiv vinterisolasjon
  • Robust polstring og pålitelig grep
  • Optimalisert fingerdeling
  • Fingertupper tilpasset for berøringsskjermer
  • Refleksdetaljer
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0094444-0119
EAN-kode-
VaremerkeGRIPGRAB
FargeSvart
Knutenummer0094444
Spesifikasjon
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens farge-
SesongHøst/Vinter
Produsentens artikkelnummer-
Bruksområde 

Bruksområde

KLÆR

Angir hva produsenten først og fremst mener er et passende bruksområde. Selvfølgelig kan du bruke klærne til annen sykling om du vil.

SKO

Her er bruksområdet mer knyttet til funksjon (enn hva som gjelder for klær). Selvfølgelig går det for eksempel helt utmerket å sykle landevei med terrengsykkelsko/-pedaler, men for at du skal få maksimalt ut av syklingen anbefaler vi riktig sko for den respektive sykkelen.

Landeveissykling
Pendlersykling
Produsentens artikkelnummer-
Sykkelklær
FôretJa
Pusteevneja
Vindtettja
Hansketype 

Hansketype

Lobsterhansker

Disse smarte hanskene er delt inn i to separate lommer for peke- og langfingeret, samt ring- og lillefingeren.

Den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at de forblir varme. Lobsterhanskene er kanskje ikke helt så varme som en klassisk votter, men de gir derimot mye mer fingerferdighet. Den effektive 3-finger designen gir høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med hverken grep eller smidighet.

Alt dette betyr at de passer perfekt for sykling siden du enklere kan gire med dem, og du eliminerer eventuell bekymring over din evne til raskt å nå bremsespakene når det trengs.

Kortfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker hele hånden men mangler fingertupper. En godt ventilert 5-fingers hanske som er perfekt for sykling, delvis fordi du lynraskt kan både gire og bremse med maksimal fingertupp-følelse, samtidig som du får et visst mål av beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott eller en hanske med lange fingre, men de gir derimot både økt følelse, fingerferdighet og ventilasjon. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir skyhøy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Langfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker både hånden og alle fingrene. En smidig 5-fingers hanske som er perfekt for sykling fordi du lynraskt kan både gire og bremse med bevart følelse, samtidig som du får et relativt godt beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott, men takket være sine lange fingre gir de derimot både økt følelse og fingerferdighet. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir dessuten høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Tumhansker

Den varmeste formen for hanske hvor den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at hele hånden forblir varm selv når det er virkelig kaldt. Det kan kanskje høres for godt ut til å være sant, men tumvottene er virkelig både funksjonelle, pålitelige og fullstendig overlegne effektive under svært kalde forhold.

Jo, de er kanskje ikke like føljsomme eller smidige som hansker med separate fingre, men når det dreier seg om ren varme, så er det rett og slett ingenting som slår tumvottene på fingrene... så å si.

Styrehansker

Disse er hanskene du vil ha når det begynner å bli virkelig kaldt. I motsetning til dine vanlige hansker, fester du enkelt disse hanskene på styret (finnes både for buede styre og rette styre) og ja, det er like enkelt å ta dem av når de ikke trengs.

De passer dessuten til alle typer sykler, og det går helt utmerket å bruke dem sammen med dine vanlige sykkelhansker for å skape ekstra isolasjon, helt perfekt når det er virkelig kjølig der ute.

Hummerhansker
BerøringsskjermkompatibelJa
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-29%
Rogelli Sykkelhansker Laval Fluor
329 kr
232 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Rogelli Core II Fluor Yellow
310 kr
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY