• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

MERIDA Merida Travel, sadelveske, 21,25 liter

Merida Travel, sadelveske, 21,25 liter
Beskrivelse

Merida Travel sadelveske er den perfekte følgesvennen for syklisten på reisefot. Med sin romslige kapasitet på 21,25 liter, kan du enkelt pakke ned alt du trenger for dine eventyr på sykkelen. Vesken er laget av et slitesterkt materiale som tåler tøffe forhold, og har en vanntett konstruksjon for å beskytte dine eiendeler mot regn og fukt.

Denne sadelvesken er utstyrt med praktiske detaljer for å gjøre reisene dine smidige og behagelige. Den har en justerbar festeanordning som passer til de fleste sadelstolper, noe som sikrer at vesken sitter stabilt under sykkelturen. I tillegg kommer den med en avtakbar skulderrem, som gjør den enkel å bære når du ikke sykler.

Med Merida Travel sadelveske kan du organisere eiendelene dine på en effektiv måte. Den inneholder flere lommer og rom hvor du kan oppbevare verktøy, reservedeler, klær og andre nødvendigheter. Dessuten har den en praktisk glidelås som gjør det lett å tilgå dine saker uten å måtte tømme hele vesken.

Uansett om du er en terrengsyklist, landeveissyklist eller BMX-rytter, vil du verdsette fordelene med Merida Travel sadelveske. Den er designet for å passe forskjellige typer sykler og er ideell for både korte og lange turer. Med denne vesken kan du enkelt ta med deg alt du behøver og nyte sykkelturen, uten bekymringer for å glemme noe viktig.

Fordeler:
- Romslig kapasitet på 21,25 liter
- Slitesterkt og vanntett materiale
- Praktiske detaljer for enkel bruk

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01114460423OS
EAN-kode4057094020083
VaremerkeMERIDA
FargeBlack/Grey
Spesifikasjon
Størrelseos
Vekt (ifølge produsenten)410g
Plassering av veskePå setepinnen
Festeanordning for veskeStrammestropper
Volum21,25 liter
Størrelse17 x 50 x 25 cm
Sykkelklær
Vanntettja
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY