• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Hodelykt Trail Runner Free 2

Silva Hodelykt Trail Runner Free 2
Beskrivelse

Trail Runner Free 2 er en lett og smidig pannebåndslampe for alle som elsker å løpe. Den er optimalisert for løping med sine egenskaper og lysbilde, og med Free Technology kan du løpe fritt uten irriterende ledninger. Basisversjonen av Trail Runner Free 2 kommer med et Hybrid Battery Case og bruker 3 stk AAA-batterier (ikke inkludert), perfekt for deg som ikke løper hver dag, men likevel ønsker lang brenntid.

I alle Trail Runner Free-lampene er strømkabelen integrert i pannebåndet. Dette kaller vi Free Technology – for en behagelig pannebåndslampeopplevelse uten forstyrrende ledninger.

Hybrid Battery Case inkludert
Hybrid Battery Case kan brukes med enten Silvas oppladbare hybridbatteri eller AAA-batterier. Casen er designet med grepvennlige overflater og har et integrert rødt sikkerhetslys som gir deg økt synlighet og sikkerhet.

Behagelig og kraftig belysning
Med den andre generasjonen av Trail Runner Free er kjølingen forbedret med en kraftigere kjøler, noe som gjør at lampen kan gi opptil 550 lumen (avhengig av batteritype), samtidig som den bevarer sin letthet. Våre ultraløpere har spilt en viktig rolle i utviklingsarbeidet med fokus på løpeopplevelsen ned til hver minste detalj på lampene. Alle modellene i Trail Runner Free-serien er utstyrt med Silva Intelligent Light, som betyr at pannebåndslampen har doble lyskilder for både kraftig belysning forover og et mykt, behagelig lys nedover. Dette gir et mer omfattende lysbilde, reduserer antall nødvendige hodebevegelser mens du løper og lar deg konsentrere deg om løpet. Silva Intelligent Light minimerer også risikoen for utmattelse og spenningshodepine fra et ustødig lysbilde.

Komfort ned til hver minste detalj
Selv om Trail Runner Free-serien er kjent for innovasjonen med Free Technology, har vi ikke oversett det som er mest grunnleggende – vekt og ergonomisk passform. Hver komponent i pannebåndslampen er optimalisert, og selve lampeenheten med pannebåndet veier kun 61 gram. Trail Runner Free 2 er lett og velbalansert med fleksible justeringsmuligheter og en flat, myk forlengelseskabel som ikke vikler seg. Pannebåndet er mykt, men sitter godt på plass takket være en tynn silikontråd på innsiden. Batteriet kan enkelt festes på pannebåndet eller holdes varmt i lommen for å forlenge batteritiden ved bruk av den medfølgende forlengelseskabelen.

Trail Runner Free 2
Trail Runner Free 2 er et utmerket valg hvis du løper av og til og derfor er tilfreds med å bytte batteriene når de går tomme. Lampen drives med 3 stk standard AAA-batterier, men med Hybrid Battery Case er det mulig å oppgradere til det oppladbare Hybrid Battery 1.25 Ah senere, hvis du skulle ønske det.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01098090722OS
EAN-kode7318860205767
VaremerkeSILVA
Spesifikasjon
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Produsentens artikkelnummer-
Produsentens artikkelnummer38287
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Trening
BelysningstypeAnnet
Batteritype3 x AAA (not included)
LysmodusIntelligent Light, Min, Med, Max
Lysstrøm (Lumen)450/200/50
Lyskilde2 x high power LEDs
BatteriindikatorBody: red, green
Elektronikk
OppladbarNei
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-5%
Ledlenser Mh7
892 kr
844 kr
Innsparing
-2%
Ledlenser Mh7
882 kr
861 kr
Innsparing
-1%
Ledlenser Mh7
793 kr
786 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY