• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Deler  >  Slanger

JOES Selvtettende Slanger 29" (Racerventil)

Selvtettende Slanger 29" (Racerventil)
Beskrivelse

Joe's Self Sealing Tubes er den perfekte løsningen for syklister som ønsker å unngå punkteringer. Disse dekkslangene kommer med en selvforseglende gel som umiddelbart reparerer små hull og sørger for at luften forblir i dekket.

Med Joe's Self Sealing Tubes kan du glede deg over sykkelturen din uten bekymringer for punkteringer. Denne selvforseglende gelen aktiveres øyeblikkelig ved en punktering og forsegler hullet på bare noen få sekunder. Det blir ikke lenger nødvendig å stoppe og skifte slange halvveis i turen.

Disse dekkslangene er produsert av høykvalitetsmaterialer som er både slitesterke og pålitelige. De passer til sykler med dekkdimensjonen 50/60-622. Joe's Self Sealing Tubes er ideelle for både terrengsykling, landeveissykling, og BMX.

Fordeler:
- Selvforseglende gel som reparerer punkteringer i løpet av sekunder
- Produsert av slitesterkt materiale
- Kompatibelt med dekkstørrelse 50/60-622

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00076010009ÖÖ
EAN-kode7290101180463
VaremerkeJOES
FargeSvart
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

622-50, 622-52, 622-53, 622-54, 622-55, 622-56, 622-57, 622-58, 622-59, 622-60, 622-51
Sykkeldekk & slanger
Dekkbredde50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Dekk
Ventiltype 

Ventiltype

Hvilke forskjellige ventiltyper finnes det?

Tre forskjellige ventiltyper har blitt standard på sykkelmarkedet, og det er vanskelig å gi en anbefaling om hvilken som er best. Valget av ventil avhenger mer av felgen og hvilken type pumpe du har.

Standardventil (Dunlop) – Denne ventilen finner du hovedsakelig på standard-/bysykler. Den er enkel å pumpe, men litt treg å montere siden du må skru den fra hverandre for å få den gjennom hullet i felgen. Denne ventilen krever at hullet i felgen er 8 mm.

Racer-ventil (Presta, Sclaverand) – Denne ventilen finner du på racersykler-/mountainbikesykler, men også på hybridsykler. Grunnen til at man bruker denne ventilen på disse syklene er at felgene opprinnelig var smalere, noe som gjorde at ventilhullet måtte være mindre, 6 mm i stedet for 8 mm. Andre egenskaper er lavere vekt (4-5 g), raskere/enklere å montere, og det er mulig å måle trykket. Ulempen med denne ventilen er at den er følsom, det er lett å bøye toppen når man pumper. Denne typen ventil finnes også i forskjellige lengder for å passe i høyere felger. Noen produsenters ventiler kan skrus fra hverandre og forlenges med en ventilforlenger.

Bilventil (Schrader) – Som navnet antyder, er dette standard på biler, men du finner den også på mange sykler. Den store fordelen med denne ventilen er at den kan pumpes på bensinstasjoner. Ulempen er at enklere og eldre sykkelpumper vanligvis ikke klarer denne typen ventil, men det finnes adaptere som konverterer ventilen til en standardventil. Denne ventilen krever at hullet i felgen er 8 mm.

Tips! Skal du sykle i gruppe, er det lurt å ta med en slange med racer-ventil og gjerne en med lang ventil (80 mm), siden denne slangen passer alle typer felger.

Racer ventil (presta)
Ventillengde 

Ventillengde

Length of the valve is available in different sizes as rims come with various profile heights. To determine the correct valve length, you need to measure the height of your rim's profile and add at least 1 cm to ensure it will fit.

48 mm
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY