Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Millet

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Rød
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Millet Light Rush Sko Herre Svart/rød
Millet Light Rush Sko Herre Svart/rød Svart/rød
Millet
Light Rush Sko Herre Svart/rød
Veil. pris 1 499 kr 799 kr
  • Versjoner: UK 11,5 | EU 46 2/3
Rask levering
- 46 %
Millet Light Rush Sko Dame Grå/Grønn
Millet Light Rush Sko Dame Grå/Grønn Grå/Grønn
Millet
Light Rush Sko Dame Grå/Grønn
Veil. pris 1 499 kr 799 kr
  • Versjoner: EU 41 1/3EU 42
Rask levering
- 46 %

Høyere, lengre, bedre

Millet er et av de merkene man rett og slett ikke kommer unna hvis man virkelig skal utstyre en hel ekspedisjon. For å være helt ærlige, så kommer man ikke utenom dette merket selv om man bare skal på en tur i skogen eller på vidda, og vil ha det aller beste. Millet har lang historie, som strekker seg tilbake til 1921, og begynte som en liten produsent av ryggsekker. Opp gjennom årene etter starten, har faktisk Millet satt standarden for mange av de moderne versjonene av ryggsekker som vi kjenner så godt, og selv Bergans-meisen må vike for den tidlige innovasjonen fra Marc og kona hans. Millet sovepose

Ikke bare på ryggen

Selv om ryggsekker kanskje var utgangspunktet for Millet, er det langt fra det eneste som merket har å by på. De har spesialisert seg på alt som har med fjellklatring og ekspedisjoner å gjøre, og en av de større utfordringene for alle som har vært med på noe sånt, er å få seg nok hvile mens man er i høyden, og ikke minst å få seg nok hvile på en trygg og komfortabel måte. Med det i tankene har Millet utviklet noen av de mest hardføre og varme soveposene som finnes, og det er mange hardbarkede utforskere som har tilbrakt natten i en av disse, på vei mot de hvite flekkene på kartet. Vi kan vel ikke påstå at det er spesielt mange av de flekkene igjen i våre dager, men det burde ikke stoppe noen fra å dra på oppdagelse og eventyr likevel. Innovativ design, bruk av materialer og nyvinninger er noen av de tingene som kjennetegner produktene fra Millet, og det har de fortsatt med helt siden starten. Dette skal ikke være etterligninger etter andre, men egne nyvinninger som setter standarden for resten.

Bærekraft og eventyrlyst, hånd i hånd

De siste tiårene er det blitt viktigere og viktigere for alle å fokusere mer på bærekraft og miljøvennlighet, og med det nivået av nytenking som Millet er kjent for, skorter det selvsagt ikke på det området heller. Et samarbeid mellom mennesker og miljø, og ikke minst mellom teknologi og miljø er en av de tingene som Millet mener er aller viktigst, og det er noe vi kan stille oss bak, alle sammen. De har til og med satt opp en 10-punkts liste som alle produktene deres skal følge, og som inneholder alt fra løfter om å minimere behovet for reparasjoner og omarbeiding, til innsamling og gjenbruk av produkter som allerede er ute på markedet. Høyfjell, klatring og utilgjengelige områder har alltid hatt en spesiell plass i hjertet for de som både driver og produserer hos Millet, og det er merkbart – Millet Mountain Environmental Contribution og Low Impact-sertifiseringen deres er bare ett av tegnene på nettopp det. Her hos Bikester finner du alt som skal til for å ha en god dag på sykkelen, men også alt som trengs til ekspedisjonen din til fjelltoppene, for den saks skyld. Med tanke på det vi sa tidligere, så er det jo dermed en selvfølge at du finner noe av det beste fra Millet her hos oss, og siden vi har en av Norges største nettbutikker for nettopp det du liker å holde på med – friluftsliv – er vi trygge på at du kommer til å finne de nye favorittene dine her hos oss. Noe av det som er aller best med å shoppe online hos oss, er at du kan bruke desto mindre tid på å løpe rundt i forskjellige butikker, og heller bruke all den tiden på å være ute i naturen! Det tror vi er et konsept som Millet også kan stille seg bak. Sjekk oss ut i dag du også!