Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen

All brands at Bikester

super.natural – det beste fra to verdener

Det er nesten noe overnaturlig med hvordan materialet i super.natural sine produkter fungerer. Det er slitesterkt, puster, tørker raskt, er mykt … listen kan fortsette i det uendelige. Grunnen til at materialet i super.natural sine produkter er så overlegent er enkel: super.natural bruker en spesiell blanding av naturlig merinoull og syntetisk polyester for å det beste fra to verdener.

Merinoull er kjent for å være føles mykt og behagelig mot huden – i motsetning til vanlig ull, som ofte kan klø. Merinoull er dessuten naturlig antibakterielt, og gir varme når det er kaldt og virker avkjølende når det er varmt. Merinoull varmer til og med i våt tilstand. Det er rett og slett et magisk materiale! Men alene er ikke merinoull et særlig slitesterkt materiale, og det kan være vanskelig å ta godt vare på plagg av ren merinoull. Det er her polyesteret kommer inn. super.natural kombinerer merinoullen med polyesterfibre for å gi plaggene deres en uovertruffen slitestyrke som holder i lang tid. 

super.natural er perfekt til sykling

super.naturals unike materiale passer til alle slags aktiviteter utendørs – deriblant sykling. Med plagg fra dette merket holder du deg tørr og varm gjennom hele sykkelturen, uten at du blir overopphetet på de varmere dagene. Mange av plaggene deres kan dessuten brukes som et indre lag eller et mellomlag, slik at du selv kan regulere temperaturen etter behov.

For at også du skal kunne oppleve fordelene med super.naturals naturlige og syntetiske materialeblanding, har vi på Bikester samlet et variert utvalg av produkter fra super.natural, som blant annet er perfekte til sykling. Vi kan tilby en rekke ulike klær, som for eksempel:

  • Sykkelbukser
  • Sykkeltrøyer
  • Sykkeljakker
  • Undertøy

Alle plaggene du finner her er optimalisert for at du skal kunne yte ditt beste – både på sykkelturer og ved andre aktiviteter. Uansett hvilken aktivitet du driver med, kan du være sikker på at disse klærne får jobben gjort. Så det er bare å bla gjennom utvalget, og finne dine favoritter. Kjenn forskjellen med super.naturals unike, «supernaturlige» merinoull!