Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Lundhags

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Beige
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Lundhags Ymse 24 Stoffveske Svart
Lundhags Ymse 24 Stoffveske Svart Svart
Lundhags
Ymse 24 Stoffveske Svart
Veil. pris 1 139 kr 929 kr
Rask levering
- 18 %
Lundhags Ymse 24 Stoffveske Beige
Lundhags Ymse 24 Stoffveske Beige Beige
Lundhags
Ymse 24 Stoffveske Beige
1 139 kr
gratis frakt
Rask levering

Pakk med det du trenger på tur

Helt siden 1932 har Lundhags stått for en tradisjon med en solid kvalitet som er laget for å vare. Det begynte med skomakeren som laget sko i et lite verksted i Jämtland i Sverige, og nå er navnet hans altså kjent for solide, stilfulle produkter som holder. Vi i Bikester liker spesielt alle de forskjellige ryggsekkene i forskjellige farger og størrelser. Her kan du velge deg ut en eller flere som har plass til det du trenger når du skal ut på tur. For enten du tar deg en storbyferie eller du skal til fjells, så vil en ryggsekk fra Lundhags ta vare på tingene dine underveis.

Enkel, praktisk stil

Om det er skomakerarven som sitter igjen i designet når Lundhags sikkert plasserer sin minimalistiske, praktiske stil i ryggsekkene, er ikke godt å si. Designet er lett gjenkjennelig og de rene, praktiske detaljene gjør at du alltid finner tingene dine, slenger enkelt ryggsekken på ryggen og at den står i stil til nesten hva som helst. Med et stort hovedrom og flere lommer, er det enkelt å holde orden og oversikten i ryggsekken. Det er greit med den oversikten når du er på farten.

Holdbare materialer

Ikke bare er polyester et sterkt materiale som holder godt, det er i tillegg lett å holde rent med bare en våt klut. Flere av ryggsekkene har en behagelig polstret rygg og en overflatebehandling som beskytter mot regnvær. Detaljer som snorer, remmer, glidelåser og andre lukkemekanismer er plassert praktisk og strategisk, og ryggsekken sitter behagelig inntil ryggen på turen din.

Den følelsen

Nettopp den spesielle Lundhags følelsen finnes i alle produktene fra Lundhags i generasjon etter generasjon. Følelsen ligger i sansen som skomakeren hadde for kvalitet, funksjon og komfort, og det er den følelsen som preger alle designene. Ryggsekkene har smarte detaljer som gjør det praktisk for deg. Se bare på de smarte lukkeløsningene med en åpning på toppen, en rund glidelås eller et praktisk lokk, alle stenger været ute og holder tingene dine tørre og på plass, slik at du enkelt får med deg alt dit du skal.