Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Cocoon

7 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Brun
  • Blå
  • Turkis

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Cocoon Mountain Wanderer Sovepose Vanlig Grå
Cocoon Mountain Wanderer Sovepose Vanlig Grå Grå
Cocoon
Mountain Wanderer Sovepose Vanlig Grå
929 kr
  • Versjoner: Left Zipper
Cocoon Mountain Wanderer Sovepose Lang Grå
Cocoon Mountain Wanderer Sovepose Lang Grå Grå
Cocoon
Mountain Wanderer Sovepose Lang Grå
1 029 kr
gratis frakt
  • Versjoner: Left Zipper
Cocoon Tropic Traveler Sovepose Silke lang Blå
Cocoon Tropic Traveler Sovepose Silke lang Blå Blå
Cocoon
Tropic Traveler Sovepose Silke lang Blå
Veil. pris 2 129 kr 1 659 kr
gratis frakt
- 22 %
Cocoon Over Bag Ripstop Nylon / Primaloft Brun/turkis
Cocoon Over Bag Ripstop Nylon / Primaloft Brun/turkis Brun/turkis
Cocoon
Over Bag Ripstop Nylon / Primaloft Brun/turkis
1 659 kr
gratis frakt
Cocoon Tropic Traveler Sovepose Nylon lang Blå
Cocoon Tropic Traveler Sovepose Nylon lang Blå Blå
Cocoon
Tropic Traveler Sovepose Nylon lang Blå
1 029 kr
gratis frakt
  • Versjoner: Høyre
Cocoon City Traveler Ryggsekk 18,7l Grå
Cocoon City Traveler Ryggsekk 18,7l Grå Grå
Cocoon
City Traveler Ryggsekk 18,7l Grå
929 kr
Cocoon Tropic Traveler Sovepose Silke Vanlig Blå
Cocoon Tropic Traveler Sovepose Silke Vanlig Blå Blå
Cocoon
Tropic Traveler Sovepose Silke Vanlig Blå
Veil. pris 1 939 kr 1 549 kr
gratis frakt
  • Versjoner: Right Zipper
- 20 %

Bygg din egen kokong, med Cocoon

En cocoon er en kokong på norsk, og insektene har den rette ideen. En kokong gir et nytt syn på verden, og ikke minst på omgivelsene dine, og der du beveger deg. Insektene som faktisk bruker kokonger til å forandre det fysiske utseendet sitt går kanskje gjennom en litt mer drastisk endring enn det du kommer til å gjøre, men Cocoon er likevel mestere på å lage utstyr som tar deg litt nærmere naturen, litt nærmere eventyret, og litt nærmere deg selv, enn det du hadde forventet. Komfort og bekvemmelighet er en del av moderne reiser og eventyr, og å kunne bruke teknologi og moderne nyvinninger til å gi deg nettopp det, er en av de beste egenskapene til Cocoon. Selskapet startet opp i 1989, da grunnleggeren nesten ble dratt med strømmen da han prøvde å vaske en hjemmelaget sovepose i en elv på Bali. Siden den gangen har merket laget noen av de mest fascinerende produktene for turelskere over hele verden. Cocoon sovepose

Eventyr på en ny måte

Noen av oss trives kanskje best på hotell, i store senger og masse puter, og å titte på en inngjerdet del av verden fra bassengkanten, men de som liker å lage sine egne stier, og kanskje bevege seg litt utenfor komfortsonen, er det nødvendig med litt annet utstyr. Lokale hemmeligheter, kultur, nærsamfunn og annerledes opplevelser er det Cocoon er laget for. Merket bruker innovative løsninger for alle som vil å ta eventyrene sine til nye nivåer, og bevege seg langs stier som ikke er overbefolket. «The road less traveled» er kanskje et litt slitt uttrykk, men det stemmer ganske godt hvis du faktisk vil ha en unik opplevelse. Cocoon har produkter som hjelper deg både med å komme deg ut av turistfellene og inn på nye veier. De lager alt fra reiseputer og tepper, lette soveposer og reiselaken, til håndklær og sovebriller. Man trenger ikke alltid all verdens triks og kitt for å få en bra tur, men et godt sted å sove er kanskje noe av det vi burde ta enda mer hensyn til – både hjemme og på reise. Mikrofiberproduktene fra Cocoon, sammen med reiselaken eller en sovepose i merinoull, er et godt sted å starte – og ikke minst avslutte – dagen, uansett hvor lang eller hvor kort den har vært. De aller fleste av produktene fra merket er lette og enkle å ha med seg ¬– for eksempel gir reiselaken fra Cocoon deg opp til fem graders temperaturøkning mellom lagene av ull. Det betyr at de passer utmerket til både varme og litt kjøligere netter, eller netter uten tak over hodet i det hele tatt.

Et krypinn på egne premisser, med Cocoon

Alle har sine egne behov når de er ute og reiser, akkurat som når de er hjemme. Det er du som vet hva du trenger, men litt hjelp fra ekspertene er jo ikke å forakte. Her på Bikester finner du folk som vet alt om å være utendørs, om sykler og utstyr, like mye som reising, natur og trening. Det vil si at du kan spørre oss om nesten hva som helst som har med friluft å gjøre, så gjør vi det vi kan for å hjelpe deg med å bygge ditt eget krypinn på tur – din egen Cocoon, med andre ord. En hyttetur, telttur eller fotosafari, for den saks skyld – Cocoon hjelper deg med å både holde varmen og komforten på topp, samtidig som oppakningen er overraskende liten. Store, komfortable puter, som pakkes ned til en bitte liten pose, eller deilig merinoull som dekker hele deg og litt til? Se hva Cocoon har til deg her på bikester.no i dag, du også. Bygg et lite, varmt krypinn som du kan ta med deg over alt, med et av de beste merkene innen turer og reising for ekspertene. Godt utstyr er kanskje det som setter prikken over i-en på reisen din? Vi er ganske så sikre på at det stemmer, og bikester.no vet best! Som regel. Test oss på det, da vel!