Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen
Kampen mot klokka
På triatlonturer er du utelukkende ansvarlig for tempoet, og når klokken nådeløst tikker, blir vinden din verste fiende. Veiprodusenter har utviklet kompromissløse spesialistmodeller for akkurat dette. Med stor forskjell mellom styret og sadelen, og det flate, fremoverlente triatlonstyret, har syklisten en aerodynamisk optimalisert sittestilling på sykkelen. Aerodynamikk i rammer, gafler og hjul er det viktigste emnet for triatlonsykler. Karbon er derfor førstevalget for de fleste produsenter, siden strømlinjeformer kan implementeres fra dette materialet uten at det går ut over stivhet eller vekt.

Triathlonsykler

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Avanserte og fantastiske sykler tilgjengelig til din neste treningstur

For alle som bedriver triathlon, vil det være en fordel å investere i en god sykkel slik at man kan få maks ut av treningen og fokusere på resultatene. Hos Bikester har vi et stort utvalg av markedets mest avanserte og innovative sykler som vil hjelpe deg å komme i mål neste gang du stiller til start. Enten du er på utkikk etter det aller gjeveste av utstyr og teknologi eller du foretrekker noe litt enklere for å komme ordentlig i gang. Vi har flere sykler laget i ultralette karbonrammer med kraftige felgbremser for maksimal bremsekapasitet. Karbonkonstruksjonen gir også sykkelen en lav vekt og styrker skjelettet slik at det føles mer stabilt å sykle over lengre tid. Moderne girsystemer gir også økt fleksibilitet på sykkelsetet slik at du er klar for å gi gass fra start. Videre er dette også en sykkel som er spesiallaget for å kunne brukes mil etter mil og time etter time, med smarte løsninger slik som drikkesystem og en festet ramme til navigering og avlesning av informasjon. Alternativt har vi andre karbonbaserte triathlonsykler i flere ulike stiler og design for den som ønsker å skille seg ut ifra mengden med sorte sykler. Hva med en sykkel av ypperste kvalitet med gule detaljer på rammen og styret? Dette gir sykkelen en stilig og tidløs appell og sørger for at du alltid vil forbli synlig i feltet! Her får du markedets mest innovative sykkeloppsett med fantastiske felgbremser, 24 gir, lav vekt og karbonramme som gjør sykkelen veldig god på landeveien og bane. Her har man et fantastisk utgangspunkt for å kunne skreddersy en pakke og sykkel som passer best mulig til egne behov.

Hva bør du se etter når du handler triathlonsykkel?

Siden dette er for mange en stor investering, kan det lønne seg å ta seg god tid og finne en sykkel som virkelig kjennes behagelig og ergonomisk riktig. God sittestilling er en viktig del av dette, særlig når man blir trøtt og sliten gjennom et langt triathlonløp. Det beste er å prøve seg frem og finne en sykkel som dekker disse behovene.