Online sykkel shop - Bikester
Nye modeller nå på lager

Sykkeltrekk

8 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
  • 3
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Topeak Sykkeldeksel 29”
Topeak Sykkeldeksel 29”
Topeak
Sykkeldeksel 29”
429 kr
Red Cycling Products Bike Garage Svart
Red Cycling Products Bike Garage Svart Svart
Red Cycling Products
Bike Garage Svart
199 kr * 129 kr
- 35 %
Topeak Sykkeldeksel
Topeak Sykkeldeksel
Topeak
Sykkeldeksel
RRP 429 kr Fra 389 kr
  • Versjoner: RacersykkelMTB
XLC VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 200x100cm Grå
XLC VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 200x100cm Grå Grå
XLC
VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 200x100cm Grå
RRP 98 kr 89 kr
XLC VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 200x100cm inkl. Lugs & stropper Grå
XLC VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 200x100cm inkl. Lugs & stropper Grå Grå
XLC
VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 200x100cm inkl. Lugs & stropper Grå
RRP 119 kr 109 kr
EVOC Chain Cover MTB Svart
EVOC Chain Cover MTB Svart Svart
EVOC
Chain Cover MTB Svart
RRP 249 kr 229 kr
XLC VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 180x100cm Grå
XLC VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 180x100cm Grå Grå
XLC
VG-G01 Sammenleggbar sykkelgarasje 180x100cm Grå
78 kr
Buds Frame Protect
Buds Frame Protect
Buds
Frame Protect
259 kr

Ta vare på sykkelen din

Har du kjøpt deg ny sykkel som du vil ta ekstra godt vare på? Da er det praktisk å ha et sykkeltrekk å oppbevare den i. Du skåner sykkelen for regn og kulde, og kan trygt oppbevare den hvor som helst, også under transport. Når du er på farten kan du lett folde sammen trekket og legge det i sykkeltrekkposen. Sykkelen er trygg og skjermet i sykkeltrekket uansett årstid.

Burde sykkeltrekk være obligatorisk for alle sykler?

Et sykkeltrekk burde være obligatorisk for alle som eier en sykkel. Har du allerede investert i en ny sykkel, fortjener både du og sykkelen å vite at den er trygg og godt beskyttet. Pakk sykkelen inn i et sykkeltrekk som passer din sykkel og unngå slitasje på grunn av skiftende værforhold som man opplever dersom man oppbevarer sykkelen utendørs. Har du liten oppbevaringsplass hjemme, er det praktisk å ha et trekk du kan trekke over sykkel før du parkerer den i garasjen, gangen, på balkongen eller hvor enn du har noen ledige centimeter. For mange er sykkelen en av de mest verdifulle eiendelene, så ta derfor godt vare på din med et sykkeltrekk og du er garantert at sykkelen lever mye lengre. Med et sykkeltrekk oppbevares sykkelen trygt og godt over vintermånedene når den ikke er i bruk, og du har atter flere gode turer i vente med din følgesvenn når våren kommer.
Topeak sykkeltrekk En sykkel er en investering vi kun gjør et par ganger i livet. Ved kjøp av sykkel er det også viktig å huske oppbevaring av vår nye reisevenn. Sykkeltrekket hindrer støv og rust fra å legge seg på sykkelen, og vi kan være trygge på at vår investering holder seg fin gjennom hele året. Oppbevarer du sykkelen i et sykkeltrekk hjemme, kan du plassere sykkelen hvor enn du ønsker, uansett fukttilstand. Trekket beskytter nemlig mot fukt utenfra. Dersom du skal på reise med sykkelen er det praktisk å legge den i en sykkelpose for å skjerme den på turen.

Hvilket trekk passer deg?

Du kan velge mellom flere typer trekk til din sykkel. De er laget i ulike materialer, hvor du kan velge mellom nylon, polyester og plast. Din nyeste investering bør være et trekk du enten kan strekke over deler av sykkelen, dekke den helt med, en lettere presenning som legges over eller softbag som du plasserer hele sykkelen i. Hvilket trekk du velger å oppbevare din sykkel i handler mest om hvor du skal oppbevare den. Dersom du skal ha sykkelen ute hvor den er hardt angrepet av vær eller vind, så er det praktisk med et tykkere trekk. Dersom du skal ha sykkelen inne i garasjen, kan det holde med et tynnere sykkeltrekk som enkelt legges over sykkelen. Hvor du oppbevarer den er alfa omega for din sykkels levetid og et sykkeltrekk hjelper deg å oppbevare din følgesvenn – uansett hvor det måtte være. Bestill sykkeltrekket ditt hos Bikester!