Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Sykkeltrekk

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Buds Bike Sock Cover Sykkeltrekk S/M Grønn
Buds Bike Sock Cover Sykkeltrekk S/M Grønn Grønn
Buds
Bike Sock Cover Sykkeltrekk S/M Grønn
Veil. pris 409 kr 369 kr

Ta vare på sykkelen din

Har du kjøpt deg ny sykkel som du vil ta ekstra godt vare på? Da er det praktisk å ha et sykkeltrekk å oppbevare den i. Du skåner sykkelen for regn og kulde, og kan trygt oppbevare den hvor som helst, også under transport. Når du er på farten kan du lett folde sammen trekket og legge det i sykkeltrekkposen. Sykkelen er trygg og skjermet i sykkeltrekket uansett årstid.

Burde sykkeltrekk være obligatorisk for alle sykler?

Et sykkeltrekk burde være obligatorisk for alle som eier en sykkel. Har du allerede investert i en ny sykkel, fortjener både du og sykkelen å vite at den er trygg og godt beskyttet. Pakk sykkelen inn i et sykkeltrekk som passer din sykkel og unngå slitasje på grunn av skiftende værforhold som man opplever dersom man oppbevarer sykkelen utendørs. Har du liten oppbevaringsplass hjemme, er det praktisk å ha et trekk du kan trekke over sykkel før du parkerer den i garasjen, gangen, på balkongen eller hvor enn du har noen ledige centimeter. For mange er sykkelen en av de mest verdifulle eiendelene, så ta derfor godt vare på din med et sykkeltrekk og du er garantert at sykkelen lever mye lengre. Med et sykkeltrekk oppbevares sykkelen trygt og godt over vintermånedene når den ikke er i bruk, og du har atter flere gode turer i vente med din følgesvenn når våren kommer.
Topeak sykkeltrekk En sykkel er en investering vi kun gjør et par ganger i livet. Ved kjøp av sykkel er det også viktig å huske oppbevaring av vår nye reisevenn. Sykkeltrekket hindrer støv og rust fra å legge seg på sykkelen, og vi kan være trygge på at vår investering holder seg fin gjennom hele året. Oppbevarer du sykkelen i et sykkeltrekk hjemme, kan du plassere sykkelen hvor enn du ønsker, uansett fukttilstand. Trekket beskytter nemlig mot fukt utenfra. Dersom du skal på reise med sykkelen er det praktisk å legge den i en sykkelpose for å skjerme den på turen.

Hvilket trekk passer deg?

Du kan velge mellom flere typer trekk til din sykkel. De er laget i ulike materialer, hvor du kan velge mellom nylon, polyester og plast. Din nyeste investering bør være et trekk du enten kan strekke over deler av sykkelen, dekke den helt med, en lettere presenning som legges over eller softbag som du plasserer hele sykkelen i. Hvilket trekk du velger å oppbevare din sykkel i handler mest om hvor du skal oppbevare den. Dersom du skal ha sykkelen ute hvor den er hardt angrepet av vær eller vind, så er det praktisk med et tykkere trekk. Dersom du skal ha sykkelen inne i garasjen, kan det holde med et tynnere sykkeltrekk som enkelt legges over sykkelen. Hvor du oppbevarer den er alfa omega for din sykkels levetid og et sykkeltrekk hjelper deg å oppbevare din følgesvenn – uansett hvor det måtte være. Bestill sykkeltrekket ditt hos Bikester!