Online sykkel shop - Bikester
Opptil -60%* på utvalgte sykler

Hardplastvesker

2 Produkter
Filter
Nullstill

Serien

  • KlickFix GTA 1
  • KlickFix Racktime 1

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
KlickFix Sykkelboks 12l til racktid Svart
KlickFix Sykkelboks 12l til racktid Svart Svart
KlickFix
Sykkelboks 12l til racktid Svart
Veil. pris 619 kr 499 kr
- 19 %
KlickFix Bike Box 12l for GTA Svart
KlickFix Bike Box 12l for GTA Svart Svart
KlickFix
Bike Box 12l for GTA Svart
449 kr

Praktisk sykkeltilbehør til hverdagen

Stilfulle og praktiske kurver kan gjøre hverdagen din mye enklere. Tilbehøret passer perfekt for deg som bruker sykkelen din til og fra butikk, jobb, skole eller på morsomme turer med venner og familie. Du finner mange forskjellige modeller i sortimentet. Det inkluderer sykkelkurver som kan festes enten foran eller bak på sykkelen, samt modeller med artige design til barna. Du velger selv om du vil ha nettingkurver av metall som tåler både vær og vind, eller elegante trekurver som gir sykkelen din en særegen stil.KlicKFix hardplastveske til bagasjebrett på bikester.no Det finnes også nettingkurver som festes med klips eller praktiske håndtak. Det gjør at du enkelt kan ta den med deg inn på butikken eller inn i boligen din. Det finnes også vanntette utgaver av tekstil, perfekt om du skal frakte dokumenter til og fra arbeidsplassen din.

Butikken som spesialiserer seg på sykkeltilbehør

Bikester er en butikk som spesialiserer seg på alt av sykler, sykkelutstyr, tilbehør og deler til hele familien. Det spiller ingen rolle om du deltar i ritt eller simpelthen suser av sted på en søndagstur – vi har det du trenger for å skape gode opplevelser på to hjul. Ikke bare har vi et imponerende stort utvalg av kurver, men vi har også rammevesker, hardplastvesker, vesker for bagasjebrett og annet tilbehør for vesker og panniers. Vi har stor kjennskap til og kunnskap om sykling generelt og alt av produkter i sortimentet vårt.

Velg riktig sykkelveske for ditt bruk

Vi anbefaler å tenke grundig gjennom hvilke typer kurver som passer for deg. Dersom du sykler mye i hverdagen, kan det være greit med en vanntett variant. Det anbefales også å ta en nærmere titt på modeller som du kjapt kan ta av og på sykkelen for å spare tid. Det finnes også elegante trekurver som du enkelt fester fremme på kurven ved å plassere to bøyler over rattet. Dersom du foretrekker søndagsturer og ønsker noe som har plass til nistemat, termos og annet turutstyr, kan vanntette sykkelvesker som festes på bagasjebrettet være et godt alternativ. Det går også an å kjøpe ekstra fester utenom til å montere sykkelkurvene, dersom du ikke ønsker å plassere dem direkte over rattet eller på bagasjebrettet.

Sykkelvesker til å frakte alt fra mat til kjæledyr

Det er ikke bare dokumenter, mat og turutstyr som skal pakkes ned når du skal ut og sykle. Det går også an å kjøpe praktiske transportkurver til kjæledyret. Disse er perfekt til deg som eier små hunder som fort blir slitne. Hunden kan dermed veksle mellom å løpe etter sykkelen og slappe av i kurven sin. Hundekurver er dessuten kjekke å ha når du skal en tur til veterinæren, og du er avhengig av sykkelen din for å komme deg dit. Synes du det er vanskelig å velge ut et egnet produkt blant alle kurvene som vi tilbyr? Er du redd for at sykkelkurven ikke skal passe til sykkelen din? Vi hjelper deg mer enn gjerne, og vi er bare glade for å kunne svare på dine spørsmål. Velkommen til en hyggelig sykkelprat!