Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR
Frontlys til sykkel
Sikkerheten forbedres i skumring eller mørke når sykkelen din har en kompakt LED-batterilampe. Det er enkelt å installere på styret og øker dermed synligheten betydelig mens du effektivt belyser veien eller stien foran deg. Mange frontlykter i dag krever ikke engang et eget stativ for installasjon og fjerning. Takket være nøkkelmonteringssystemene kan disse frontlysene brukes fleksibelt på alle hjul. Moderne LED-lys gir optimal lysutgang med lavt strømforbruk. De fleste LED-frontlykter har forskjellige driftsmodi som lar deg bytte fra strømsparingsmodus til veldig lyst frontlys ved å trykke på en knapp.

Batteridrevne Frontlykter

9 Produkter
Filter
Nullstill

Verktøyløs montering

 • Ja 5
 • Nei 1

Vekt i g

g
g

Serien

 • Garmin Varia 1

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 2
 • 6
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Trelock LS 950 Control ION Frontlykt Svart
Trelock LS 950 Control ION Frontlykt Svart Svart
Trelock
LS 950 Control ION Frontlykt Svart
Veil. pris 1 139 kr 699 kr
Rask levering
- 38 %
Supernova M99 Mini Pro Frontlys med B54 batteripakke Svart
Supernova M99 Mini Pro Frontlys med B54 batteripakke Svart Svart
Supernova
M99 Mini Pro Frontlys med B54 batteripakke Svart
Veil. pris 5 919 kr 4 269 kr
gratis frakt
Rask levering
- 27 %
Cube RFR Diamond HQP Frontbelysning hvit LED Grå/Svart
Cube RFR Diamond HQP Frontbelysning hvit LED Grå/Svart Grå/Svart
Cube RFR
Diamond HQP Frontbelysning hvit LED Grå/Svart
Veil. pris 119 kr 69 kr
Rask levering
- 42 %
Cube RFR Diamond HQP Frontbelysning hvit LED Hvit
Cube RFR Diamond HQP Frontbelysning hvit LED Hvit Hvit
Cube RFR
Diamond HQP Frontbelysning hvit LED Hvit
Veil. pris 109 kr 69 kr
Rask levering
- 36 %
Cube RFR Diamond Frontbelysning hvit LED Svart
Cube RFR Diamond Frontbelysning hvit LED Svart Svart
Cube RFR
Diamond Frontbelysning hvit LED Svart
Veil. pris 159 kr 89 kr
Rask levering
- 44 %
Trelock LS 660 I-GO Vision Lite Frontlys
Trelock LS 660 I-GO Vision Lite Frontlys
Trelock
LS 660 I-GO Vision Lite Frontlys
Veil. pris 959 kr 839 kr
Rask levering
- 12 %
Trelock LS 760 I-GO Vision Frontbelysning Svart
Trelock LS 760 I-GO Vision Frontbelysning Svart Svart
Trelock
LS 760 I-GO Vision Frontbelysning Svart
Veil. pris 1 499 kr 1 349 kr
gratis frakt
- 10 %
Busch + Müller Ixon-IQ Premium Frontlys Svart
Busch + Müller Ixon-IQ Premium Frontlys Svart Svart
Busch + Müller
Ixon-IQ Premium Frontlys Svart
Veil. pris 1 089 kr 879 kr
Rask levering
- 19 %
Garmin Varia UT 800 Sykkellampe Urban Utgave
Garmin Varia UT 800 Sykkellampe Urban Utgave
Garmin
Varia UT 800 Sykkellampe Urban Utgave
1 859 kr
gratis frakt

Kle sykkelen med nye frontlys

Sykkelsesongen strekker seg lenger enn solfylte sommerdager, og for å kunne ta treningsøkten trygt videre på høstmørke kvelder, så må du ha et godt frontlys med hvitt eller gult lys. Frem med både reflekser og lys, sett sikkerhet i fokus med et rødt halelys bak og et sterkt og presist lys foran.
Å synes i mørket er viktig, samtidig som du trenger et godt lys foran deg for å kunne manøvrere sikkert og stødig på landeveier, langs sykkelstier og skogsveier. Du må kunne ta deg fra A til B på et komfortabelt og sikkert vis også på regntunge dager. La deg ikke stoppe av mørket, og skaff deg heller en flott frontlykt som lyser opp situasjonen. Når du skal vurdere en lampes kvaliteter, sjekk rekkevidde, hvordan den sprer lyset, samt robusthet i forhold til ditt bruk. Vi har flotte frontlykter for bysykler, roadracere, og mountainbikes. Sykling er for alle i alle aldre, og vi har mange kule modeller for barn. De er ofte svært fascinert av lyset på sykkelen sin, så hjelp dem å finne drømmelykten – du får den hos Bikester.no.
RFR frontlys

Krav til lys og refleks på sykkel

Er du temposyklist med treningsfokus, så er anstrengende økter med fart og distanse nødvendig selv på tider der dagslyset begynner å vike. Alle typer sykler bør utstyres med et godt sett av lykter – det er livsviktig å synes i mørket. Sørg for å være godt synlig for andre, samtidig som bakken foran deg blir jevnt og godt opplyst. Er du på landeveien, vet du at bilene kan finne på å suse forbi i vill fart, selv på høylys dag. Når de gjør det samme etter mørkets frembrudd, kan det fort oppstå svært alvorlige situasjoner om du ikke sørger for å gjøre deg godt synlig for alle medtrafikanter. Bruk av lys og reflekser må til, det er lovregulert for din sikkerhet. Tar du sjansen på å kjøre uten lampe i skumring og mørke er boten på 900 kroner, en særs unødvendig utgift. Det kan lønne seg å kjøpe inn et ekstra lyktsett, slik at en slipper å stoppes av trafikkpatruljen mens settet du brukte i går ligger på lading. I vår nettbutikk finner du frontlys under kategorien sykkelbelysning, en av undergruppene til vår sykkeltilbehørsfane.

Norske lover og regler om bruk av frontlys

Samferdselsdepartementets ”Forskrift om krav til sykkel” (§ 5 Lys og refleks) sier følgende om lys på sykkelen din:

 • 1. Sykkel skal ha rød refleks bak. På begge sider av pedalene skal det være hvit eller gul refleks. Refleksanordningene skal være av godkjent type.
 • 2. Sykkel, som brukes i mørket eller usiktbart vær på alminnelig beferdet veg eller område, skal foran ha lykt som gir hvitt eller gult lys og bak ha lykt som gir rødt lys og/eller lykt som gir blinkende rødt lys.
 • 3. Lyktene skal være festet til sykkelen.
 • 4. Lykten foran skal gi tilstrekkelig lys uten å virke blendende.
 • 5. Lykten bak skal kunne sees tydelig i en avstand på 300 meter. Lykt som gir blinkende lys skal blinke med minst 200 blink per minutt.
Frontlyset ditt skal som nevnt over være riktig innstilt. Ta deg tid til å sjekke at det ikke er til sjenanse for andre syklister, bilister eller fotgjengere du møter på din vei. Du skal varsle dem om din tilstedeværelse i trafikkbildet, men ikke blende dem med lyset ditt.

Ulike typer frontlys

Det finnes flere ulike typer frontlys, men to av dem er dynamodrevne og batteridrevne. Se og bli sett konseptet, krever et godt sett av lys på sykkelen.. Er du på leting etter en ny frontlykt, tenk litt på hvilke type forhold du vanligvis sykler under. En dynamodrevet lampe er en driftssikker manuelt drevet lyskilde. Den er foretrukket av mange fordi det er du selv som generer energien mens veien blir til, dermed er det færre feilkilder. Har du en kul bysykkel og ikke bekymrer deg over at litt effekt forsvinner i hvert tråkk, ja så er det jo absolutt finest med en rund og fin retroutgave som spinner sitt jevne lys i takt med beinas tråkk på pedalen. En portabel led-lampe gir andre fordeler, blant annet har den lav vekt og null energisvinn. Oppladbare modeller er supre og varer lenge. Vær nøye med å lade opp igjen lampen over natten. Tenk over ditt behov, og se etter hvor mange timers batteriytelse lampene gir mellom hver lading. Vi leverer en rekke flotte modeller i fine farger med enkle monteringsbraketter, du finner dem på Bikester.