Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen
Miniverktøy – for reparasjoner og justeringer mens du er på farten
Alt verktøyet du trenger i et hendig kompakt format – unbrakonøkler i forskjellige størrelser, Phillips- og Torx-skrutrekkere, og, avhengig av modell, et kjedeverktøy, dekkspaker, en eikenøkkel og mer. De fleste miniverktøy er designet etter lommekniv-prinsippet og kombinerer en rekke funksjoner. Når det kommer til multiverktøy handler det ikke om å kunne løse alle tenkelige problemer, men snarere om det beste kompromisset mellom nyttige verktøy, kompakt design og lav vekt – selv om du kan fikse mye på en moderne sykkel med bare noen få verktøy. Et miniverktøy med et kjedeverktøy, to dekkspaker, et reparasjonssett og en minipumpe vil dekke de fleste eventualiteter.

Multi- og Miniverktøy

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Park Tool AWS-11 Unbrakonøkler 3/4/5/6/8/10
Park Tool AWS-11 Unbrakonøkler 3/4/5/6/8/10
Park Tool
AWS-11 Unbrakonøkler 3/4/5/6/8/10
249 kr

Lett, hendig og klart til å hjelpe

Alle har vært der. Stått med en skade på sykkelen som hindrer funksjon, og ikke noe verktøy for hånden.Multiverktøy fra Park Tool på Bikester.no Eller man er i gang med reparasjoner og mangler en helt spesiell størrelse på umbrakonøkkelen. Bikester kjenner godt til problemet og har derfor et utvalg av små, hendige, og litt større også, verktøy som kan hjelpe enhver med å skru og tilpasse sykkelen sin. Og kanskje også komme seg videre på veien om det er krise, for de fleste er små nok til å ha i veska.

Mange sekskanter i ett! Og mer til

Være seg å ha riktig størrelse på umbrakonøkkelen, denne velkjente sekskantnøkkelen som kommer i flere ulike millimeterstørrelser, og brukes til så mangt av montering og tilpasninger på bruksgjenstander. Eller kanskje man behøver et verktøy for å plugge dekk. Det er alltid lettere å få jobben gjort med et kvalitetsverktøy, og det hjelper særlig om de kan tas med. Derfor anbefaler Bikester å ta en titt blant de ulike multi- og miniverktøy som er i utvalget om du skal ut på racersykkelen. Så er en klar for plutselige overraskelser, og i stand til å utføre grunnleggende reparasjon selv. Enten hjemme, eller på tur, ha alltid et verktøy eller to klart ved behov. I utvalget finnes det flere sammenleggbare nøkkelsett som er en klassisk løsning på problemet med å behøve ulike størrelser på sekskantnøkkelen/umbrakonøkkelen. Det er også snedige verktøy som er ergonomisk gode å holde i. Og sist, multiverktøy som både hjelper for å skru og å plugge så du sitter trygt på sykkelsetet.

Mobil og beredt

Det gjelder å ha flere funksjoner, eller størrelser, i ett når det kommer til verktøy som gjerne skal tas med på tur. Samtlige av Bikesters multi- og miniverktøy er som navnet antyder beregnet på å kunne passe inn og å tas med på sykkelturen. Lite er mer kjekt enn flere ulike størrelser på samme umbrakonøkkel når sykkelen har flere ulike skruer med innvendig sekskanthode som skal strammes til, enten for en kjapp fiks – eller for montering. Et virkelig must å ha med seg i sykkelsekken på tur. Multi- og miniverktøy er virkelig en god og svært praktisk følgesvenn til syklisten som tar hånd om hverdagsvedlikehold og små problemer selv.