Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen

Tubeless-pumper

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kompatible ventiltyper

  • Autoventil (AV) 2
  • Dunlop (DV) 1
  • Racerventil (SV) 2

Maksimalt trykk i Bar

Bar
Bar

Farge

  • Beige
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Red Cycling Products Slangeløs Booster Air Tank Svart
Red Cycling Products Slangeløs Booster Air Tank Svart Svart
Red Cycling Products
Slangeløs Booster Air Tank Svart
719 kr
Lezyne Digital Pressure Over Drive Gulvpumpe
Lezyne Digital Pressure Over Drive Gulvpumpe
Lezyne
Digital Pressure Over Drive Gulvpumpe
1 659 kr
gratis frakt
Rask levering

Slangeløs effektivitet på et blunk

Tubeless, eller slangeløse, dekk har virkelig tatt sykkelverdenen med storm. For terrengsyklisten er det en kjempegod løsning i jakten på bedre kontroll og grep å droppe den tradisjonelle slangen som holder luften i hjulet.Tubeless pumpe fra Crankbrothers på Bikester.no Lavere risiko for punktering får du også med på kjøpet. Samt det skal ikke glemmes at det ofte enten er for mye, eller for lite, trykk i klassiske slangeløsninger. Dermed er det ikke rart at flere og flere går over til slangeløst system, men til denne løsningen behøves også spesialtilpassete tubeless-pumper.

Klar til innsats på 1 – 2 – 3

En klar fordel med flere av pumpene ment for slangeløse systemer i Bikester sitt utvalg, er hvor kjapt de gjør hjulet klart. Ved å sende inn, og å opprettholde, en kraftig stråle av komprimert luft settes dekket i riktig posisjon på et kort øyeblikk. En annen fordel er at noen av dem lar seg og konvertere til å kunne betjene mer klassiske slange-fylte systemer. Dersom man behøver begge deler er det en god bonus.

Oversiktlig og effektiv fylling av luft

For både den nyeste i feltet og den erfarne syklist, er det godt å ha verktøy som hjelper. I utvalget til Bikester finner man en rekke pumper som lett skifter mellom ulike typer klaffer, eller ventiler, og lar syklisten enkelt få fylt opp og tilpasset hjulet på akkurat sykkelen du har. Være seg hjemme eller på veien er det godt med verktøy som lar seg tilpasse! Viktig er det også at en her finner kraftige pumper. Det kreves et hardt og godt trykk for å utnytte og å fylle opp et tubeløst system best mulig! Samt alle tubeless-pumper i Bikester sitt utvalg er hardføre gjenstander med godt materialvalg slik at de vil vare og kunne brukes i lengre tid fremover. Alt dette med smarte løsninger som nevnte tilpasningsmuligheter og kraftige trykk. Og også lure løsninger som eksempelvis digitalt display for å helt nøyaktig vise trykket! Det er vanskelig å gå feil med å konvertere, eller bruke, slangeløse system for sykkelhjulet – og det hele gjøres langt enklere med rett tubeless-pumpe. Helt uten behov for ekstra kompressor!