Online sykkel shop - Bikester
Varme vinterklær til syklingen
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Supernova M99 Mini Pro 25 e-sykkel frontlys Svart

ID: 1337902

2 959 kr
Mva inkludert., gratis frakt
    • Svart

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

I korte trekk

Designet for elsykler
ja
Strømkilde
El-assistert sykkel
Lysstyrke
260 Lux

Beskrivelse for

Supernova M99 Mini Pro 25 e-sykkel frontlys Svart (black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

M99 Mini PRO25 med samme vidtrekkende og enormt brede lysstråle - som skiller storebror - ut i et utrolig kompakt hus. Ved hjelp av nærlys kan du ri gjennom byen uten å blinde noen. Når du har gått offroad, kan du bytte til fjernlys ved å trykke på en knapp.

Detaljer

  • Fjernlys: 1.150 lm, 260 lx, 10-16 m / nærlys: 450 lm, 150 lx, 5,2 w
  • Kabellengde til fjernlyskontakten: 110 mm til pluggen
  • Kabel lengde: 110 mm til strømkontakten
  • Dimensjoner (lxbxh): 31,5 x 41 x 41 mm

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Trekking, Sykkelferie, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Hverdag, Pendling, Hybrid
Hovedinformasjon
Utførelse:
Forlykt
Lys
Lyskilde:
LED
Lysstyrke:
260 Lux
Luminans:
1150 lm
Funksjoner
Designet for elsykler:
ja
Brakett
Monteringsbrakett:
'''Vennligst bestill matchende brakett'
Strømforsyning
Strømkilde:
El-assistert sykkel
Dimensjon
Vekt:
120 g
Inkludert i leveransen
Inkludert i leveransen:
'1 x M99 Mini Pro 25 Inkl. magnetisk fjernlys-knapp (kabellengde: 212 mm, med mikrogullplugg), brakett for desentralisert styreklemme, ø 22,0 mm og POWER CONNECTOR CABLE - BOSCH (kabellengde: 1.300 mm, med Bosch-plugg) '
Modellår
2023
Artikkelnummer
1337902

Kundemeninger

5.0
2 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Supernova M99 Mini Pro 25 e-sykkel frontlys Svart Svart
Micha
Virkelig genial lampe selv om prisen er høy men rettferdig
Oversatt fra Tysk Til originalen
Kort konklusjon om M99 Mini Pro Først og fremst: Jeg kjører ca 26 km dit og tilbake til jobb hver dag. Av disse er ¾ ikke opplyst på grunn av skogen eller sykkelstien. Så et godt lys var den avgjørende faktoren. Per: – Lampen har flott lys. – Fjernlyset er fenomenalt. Du kan virkelig se alt i veien i mørket og hver skogssti er lett å kjøre selv i mørket. – Installasjonen er relativt enkel. På min Cube Reaction Hybrid tok det omtrent 15-20 minutter – Konstruksjonen er ganske liten og kompakt slik at den smelter godt inn i helhetsbildet og ikke ser så massiv ut som først antatt. Nøytral: - Brakett må bestilles separat. Noe som faktisk gir mening med de mange mulighetene. Det ville vært fint om Supernova er tilstede med en kupong for en brakett etter eget valg. I mitt tilfelle har jeg versjonen for Nyon 2 som er direkte på skjermbraketten. Imidlertid er dette for øyeblikket bare tilgjengelig på Supernova-siden. Ulemper: Noe som er litt forbanna på prisen. - braketten for fjernlysbryteren er en spøk. Seriøst, hvor mange styre vet du med en diameter på 22 mm. De fleste standardstyrer er 31,5 mm i diameter. Braketten passer på styret på sykkelen til min 7 år gamle datter, men det er ingen måte å få tak i min. Jeg har nå bestemt meg for å bestille uni-holderen med strikk separat. Så gjør en annen 10, - € mer. – Det jeg også la merke til er at magneten er feillimt i bryterbraketten. Kunne ikke bruke den uansett fordi den trykker på bryteren i stedet for å holde den.
08.01.2022