Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen
PolarBrandImage
Den perfekte treningsinstruktøren
Finske Polar lager innovative pulsklokker og sykkelcomputere som hjelper deg til å få oversikt over treningen. Deres sortiment er et av bransjens bredeste, de tilbyr alt ifra grunnleggende modeller som hjelper å motivere nybegynnere, til komplette treningssystem for verdensmestere.

Polar

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Gul
  • Rød

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Polar Cover til M450 sykkelcomputer rød
Polar Cover til M450 sykkelcomputer rød rød
Polar
Cover til M450 sykkelcomputer rød
Veil. pris 139 kr 129 kr
Polar Trekk
Polar Trekk
Polar
Trekk
Veil. pris 139 kr 129 kr

Polar – treningsklokker av høy kvalitet

Når man trener, spesielt ved cardio-trening, er det både spennende og nyttig å følge med på sin egen puls og fremgang. Polar bidrar til en morsommere treningsopplevelse. På bikester.no finner du et stort utvalg som kan ta treningen din til nye høyder.

Multifunksjonelle pulsklokker og målere

Polar introduserte banebrytende tekniske innovasjoner tidlig på 1980-tallet og har opparbeidet seg en enorm kunnskap og et bredt produktutvalg tilpasset alle typer trening og ulike individers behov. Med en klokke fra Polar på armen får man god oversikt over treningen sin – enten du er nybegynner eller idrettsutøver på elitenivå. Klokkene selges i dag over hele verden og brukes innen de fleste fysisk krevende idrettsgrener. Polar Pulsklokke For å kunne analysere treningen din, er det viktig å vite hvordan kroppen fungerer. Hvis du har spesifikke mål er dette essensielt, men også for å kunne følge med på utviklingen din fra trening til trening. Dette kan være en motivasjon i seg selv for å komme seg ut på sykkelen eller for å ta løpeturen som du har tenkt på. Polar pulsklokker og pulsmålere er laget for å matche treningen med din personlige kroppsrytme. Med en stor kompetanse innen områdene sport, fysiologi og elektronikk, kombinert med en forståelse av hva som driver idrettsmenn- og kvinner, utvikler Polar utmerkede produkter for analyse av fitness. Polar sin sykkeldata gir masse støtte og motivasjon for å nå personlige mål. Funksjonene er mange og ulike. Fra en nøyaktig analyse av hjertefrekvens og puls, til å måle avstand og høydemeter.

Mer enn en klokke

De trådløse pulsklokkene til Polar er svært populære og selges verden over. Men Polar har flere kort opp ermet. De lager blant annet testapparater og individuelt tilpassede treningsprogram som handler om analyse og planlegging av treningen. Polar var også først i verden med å lansere integrerte treningssystemer, gjennom elektroder i treningsklærne. Den sterke utviklingen innen tekniske produkter gjør at produktene kan brukes på flere områder i dag enn tidligere. Blant annet kan pulsklokker brukes i grupper, og du har kanskje allerede sett det i spinningsalen på treningssenteret? En pulsklokke kan se enkel ut, men er alltid produsert etter nøyaktig testing og vitenskapelige studier. Utstyr for pulsmåling og forskning går hånd i hånd siden målerne baseres på forskning og forskningen bruker målerne. Resultatet er helseprodukter i miniformat som gir både eliteutøvere og mosjonister en høyere bevissthet om kroppens tilstand.
Du kan bruke klokker fra Polar til mye som for eksempel:

  • GPS
  • Puls
  • Statistikk
  • For å oppnå spesifikke mål

Klokkenes egenskaper er mange

Det finnes klokker for en rekke treningsområder, og pulsmålerne er høyteknologiske med en mengde funksjoner, hvor mange av Polar sine produkter også er integrerte med online-funksjoner. En Polar-klokke gjør mer enn å måle hjerteslag – den hjelper deg med å legge opp skjema for treningen din, forteller deg hvilket nivå du ligger på og fungerer som en dagbok over resultatene dine. Hvilken pulsmåler man skal velge avhenger til stor grad av hvor avansert treningsopplegget ditt er, og om man løper, sykler eller trener styrke. Polar har en modell for alle behov og alle individuelle mål. Klokkene som er spesielt tilpasset sykkel kan festes ved styret eller håndleddet, hvilket gjør det enkelt å hele tiden følge med på pulsforandringen. De enkleste modellene holder lenge for personer som er ute etter å begynne å trene og forbedre kondisjonen, samt beregne smittpuls, slag per minutt og kaloriforbrenning. Disse klokkene inkluderer også totalverdier som gjør at man kan følge utviklingen over lang tid. Dessuten er klokkene vanntette, har tidssoner samt alarm. Polar er et utmerket valg for syklister som vil maksimere treningen eller som bare liker å føre statistikk over turene.