Online sykkel shop - Bikester
Nye modeller nå på lager
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Cinturato Gravel M Classic Sammenleggbart dekk 700x35C TLR Svart/Brun

ID: 1176806

649 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Svart/Brun

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

Beskrivelse for

Pirelli Cinturato Gravel M Classic Sammenleggbart dekk 700x35C TLR Svart/Brun (black/para)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Enten du nærmer deg gruskjøring for racing, sykkelpakking eller bare for å utvide mulighetene dine til å komme deg vekk fra de overfylte asfalterte veiene, er Cinturato Gravel-serien designet for å gi deg dekk som ruller raskere, beskytter deg mot flater og lar deg sykle trygt. i alle værforhold. Cinturato Gravel legger også til håndteringen og komforten som gjør Pirelli kjent over hele verden.

Blandet terreng
Cinturato Gravel Mixed Terrain-serien tilbyr den rette balansen mellom aggressiv og jevn kjøring for å møte ethvert terreng med variabel konsistens. Et dekk som kombinerer ulike egenskaper, med avstand mellom knottene og en design som er perfekt for blandede forhold, som underskog og grusveier, enten det er tørt eller vått.

Effektivitet på tørt og vått
Egenskapene til den nye SmartGRIP Compound-formuleringen er skreddersydd for alle værforhold, uansett om terrenget er tørt eller vått. Den nye SpeedGRIP Compound beholder den samme polymermatrisen som den spesifikke terrengsykkel SmartGRIP-gummiformuleringen, og forbedrer rulleeffektiviteten. Det større behovet for fart og kjørelengde når du kjører grus, med en kombinasjon av asfalt, grus og mer aggressivt terreng samt en blanding av tiltenkte bruksområder – fra racing til sykkelpakking – presset Pirelli-teknikere til å finjustere denne nye gummien med tanke på å utmerket energistyring. SmartGRIP Compound beholder den samme høye rivemotstanden som terrengsykkelmotstykket, samt det høye kjemiske grepet, med mer effektiv energistyring, som reduserer rullemotstanden til et nivå som er svært nær rene roadracingdekk.

Ustoppelig ytelse
Cinturato Gravel-serien kombinerer en forsterket foringskonstruksjon med et vevd stoff perle-til-perle-lag med en slangeløs klar Aramid-perle optimalisert for brede moderne felger, og tilbyr et ekstremt høyt nivå av punkteringsbeskyttelse og et nytt ytelsesnivå når det gjelder rullering og grep, samt stor pålitelighet – som allerede er det Cinturato-varemerket står for i Pirelli. Den mekaniske styrken til SpeedGRIP Compound reduserer evnen til skarpe gjenstander til å trenge gjennom eller skjære gjennom dekket, noe som resulterer i større beskyttelse kombinert med den som garanteres av de høyfaste vevde lagene under slitebanen. CinturatoCross- og Cinturato Gravel-dekkene lar deg sykle raskere gjennom svingene, for en høyere gjennomsnittshastighet, så vel som lengre, med et mye lavere forhold mellom punkteringer enn ditt typiske oppsett.

Vis alle produkter fra Pirelli Cinturato serien

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Gravel
Hovedinformasjon
Hjulstørrelse:
28" Tommer
Leveringsomfang (mengde):
Enslig
Dimensjon
Vekt:
430 g
Kompatibilitet
E-sykkel klar:
Ikke anbefalt av produsentent
Dekk
Dekkstørrelse (Diameter x Bredde):
700 x 35C
Dekkstørrelse ETRTO (Bredde x Diameter):
35-622
Design:
Sammenleggbar
Gummiblanding:
Hastighetsgrep
Tykkere vevd dekk:
127 TPI
Funksjoner
Egenskaper:
Tubeless-Ready
Egenskaper:
Punkteringsbeskyttelse
Modellår
2022
Artikkelnummer
1176806

Video

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.