• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

BELL Bell 4Forty Air Mips Matt Sort Matt Sort

Bell 4Forty Air Mips Matt Sort Matt Sort
Beskrivelse

Bell 4Forty Air Mips er en hjelm for MTB bygget i In-Mold Polykarbonat med lav vekt, god ventilasjon, integrert MIPS®️ og Float Fit™ tilpassingssystem og justerbar skjerm.

Spesifikasjon
- Konstruksjon: Fusion In-Mold Polykarbonat Skall
- Ventilasjon gjennom 14 kanaler
- Justerbar skjerm med 3 nivåer
- Goggle Gripper: holder goggles på plass
- Eyewear Ports: holder for briller
- Fidlock® Magnetic Buckle: magnetisk spenne med selv-lukkende mekanisme
- Ionic+™ Comfort Padding: komfortabelt dempemateriale
- No-Twist Tri-Glides™: fester som holder goggles flatt og korrekt plassert
- Vekt: 360 gram (størrelse M)

Sertifisering
CPSC Sykkel
CE EN1078

Float Fit™ System
Et minimalistisk, lett tilpasningssystem med gummibelagt ratt som er integrert med MIPS. Hjelmen har lette stropper med No-Twist Tri-Glides, fester for rask justering som samtidig holder stroppene i riktig posisjon uten å vri seg.

MIPS® - Multi-directional Impact Protection System
Hjelmen har integrert MIPS som beskytter hjernen mot rotasjonen som oppstår ved en krasj. Rotasjonsvolden mot hjernen kan forårsake de mest alvorlige hjerneskadene. Med MIPS kan ytterdel og innerdel gli relativt mot hverandre, redusere rotasjonen og motvirke skader på hodet og hjernen. Tester og studier viser at MIPS reduserer kraften betydelig og minsker risikoen for en alvorlig hjerneskade.

Hjelmen skal i utgangspunktet byttes ut etter en ytre påvirkning, som en sykkelulykke.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0086612-9098
EAN-kode-
VaremerkeBELL
FargeMat Black
Knutenummer0086612
Spesifikasjon
Størrelse-
ProduktserieBell 4Forty Air MIPS
ModellserieBell 4Forty
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens farge-
Produsentens nettstedwww.bellhelmets.com/bike/c/all-bike-helmets/
Produsentens artikkelnummer-
Bruksområde 

Bruksområde

KLÆR

Angir hva produsenten først og fremst mener er et passende bruksområde. Selvfølgelig kan du bruke klærne til annen sykling om du vil.

SKO

Her er bruksområdet mer knyttet til funksjon (enn hva som gjelder for klær). Selvfølgelig går det for eksempel helt utmerket å sykle landevei med terrengsykkelsko/-pedaler, men for at du skal få maksimalt ut av syklingen anbefaler vi riktig sko for den respektive sykkelen.

Terrengsykling
Produsentens artikkelnummer-
Sykkelhjelm
Hakestøtte (fullface)Nei
Grønt spenne 

Grønt spenne

En sykkelhjelm er en sykkelhjelm og ikke en lekehjelm, derfor må barnet ta av seg hjelmen så snart de forlater sykkelen, noe som ikke alltid er lett å huske for et lite barn, noe som dessverre har ført til tragiske ulykker.

Et grønt spenne (i motsetning til et vanlig spenne) åpner seg hvis barnet setter seg fast i en klatrestativ eller lignende, og er ment å forhindre kvelningsulykker.

NTF anbefaler at alle barn opp til 7 år bruker en småbarnshjelm med grønt spenne. Ifølge NTF gir denne hjelmen med grønt spenne samme beskyttelse som en vanlig sykkelhjelm.

Flere hjelmprodusenter hevder imidlertid at vanlig spenne er sikrere enn grønt spenne når det brukes til sykling.

Vi kan dessverre ikke anbefale deg hvordan du skal velge, siden det ikke finnes noe gitt valg og vi snakker om det mest verdifulle vi har, så denne beslutningen må du ta selv. Det vi kan si er at barn ALLTID skal ha sykkelhjelm når de sykler, og det gjelder også DEG.

Nei
SkjermJa
Rotasjonsbeskyttelse 

Rotasjonsbeskyttelse

MIPS er en svensk oppfinnelse som tar sykkelhjelmer og deres sikkerhet til et nytt nivå. MIPS tillater at hjelmen kan rotere i forhold til hodet, noe som gir hjelmer utstyrt med MIPS bedre beskyttelse mot rotasjonskrefter og reduserer dermed risikoen for hjerneskader når hjelmen mottar støt på andre måter enn vinkelrett mot bakken eller objektet den treffer.

SPIN (Shearing Pad INside) POCs patentsøkte silikonbaserte hjelm interiørsystem er bygget med innovativ design og materialer for å komplementere POCs helhetssyn på hjelmkonstruksjon, for å oppnå høyeste nivå av komfort, passform og ytelse.

WaveCel er en revolusjonerende rotasjonsbeskyttelse i form av en komprimerbar cellestruktur, skapt for å minimere hjerneskader. Den beskytter hodet ved å absorbere kraften i en trefaset endring. Først bøyer cellestrukturen seg for å redusere de første slagkreftene, deretter deformeres strukturen som en støtdemper. Til slutt glir hele cellestrukturen for å lede bort energien fra hodet ditt.

WaveCel forhindrer hjernerystelser nesten 99 ganger av 100. Risikoen for hjernerystelse ved krasj er 48 ganger større hvis du bruker en vanlig isoporhjelm sammenlignet med en WaveCel hjelm.

Fluid Inside - er selvfølgelig basert på vitenskapelig forskning og sikter mot å dramatisk øke hjelmens evne til å beskytte hjernen ved å etterligne ryggmargens naturlige struktur med innkapslet væske.

På innsiden av hjelmen har man gruppert et antall strategisk plasserte "pods" som konstruksjonsmessig består av en ikke-komprimerbar olje med lav viskositet som er plassert i et forseglet skumfylt rom. En måte å enkelt forsøke å beskrive konstruksjonen på ville være å sammenligne den med en imitasjon av kroppens ryggmarg med dens innkapslede væske, og den demper effektivt både lineære og roterende støtkrefter.

Ifølge Neurotrauma Impact Science Lab (NISL) i Canada, en av verdens ledende forskningsfasiliteter når det gjelder sportrelaterte hodeskader, leverer Fox Fluid Inside teknologi "det mest pålitelige og responsive systemet for slagstyringshåndtering som vi noen gang har testet". 

Sammenlignet med konvensjonelle sykkelhjelmer, er reduksjonen intet mindre enn dramatisk, vi snakker om nesten 20 % når det gjelder lineære krefter og nesten hele 40% når det handler om rotasjonskrefter... vi ville nok kalle det for både revolusjonerende og virkelig imponerende.

Flex er førsteklasses trelagsbeskyttelse designet for å håndtere energi fra tre potensielle påvirkningsscenarioer: lav, middels og høy hastighet. Segmentert konstruksjon som automatisk tilpasser seg førerens hode for bedre passform og mer forutsigbar energihåndtering. En "glidende sone" i slaglinjen muliggjør en subtil bevegelse mellom de indre lagene og fungerer for å redusere overføringen av rotasjonsenergi fra kollisjoner.

MIPS
Passer hodeomkrets 

Passer hodeomkrets

Mål hodets omkrets midt på pannen og over bakhodet der det stikker ut mest. Hvis du ikke har et målebånd, kan du for eksempel bruke et snøre som du deretter måler med en linjal eller lignende. Rund av resultatet oppover til nærmeste centimeter.
-
KUNDENES MENINGER

ANDRE PRODUKTER I SERIEN Bell 4Forty Air MIPS

-24%
Bell 4Forty Air Mips Matt Sort Matt Hvit/Sort
1 499 kr
1 134 kr
Innsparing
 • L
 • M
 • S
-4%
Bell 4Forty Air Mips Matt Sort Matt Grå/Rød
1 675 kr
1 616 kr
Innsparing
 • L
 • M
 • S

LIKNENDE PRODUKTER

-15%
Abus Sykkelhjelm Mountz Midnight Blue
799 kr
681 kr
Innsparing
 • L
 • S
-1%
Oakley Sykkelhjelm Aro5
2 599 kr
2 567 kr
Innsparing
 • L
 • M
 • S
-4%
Met Sykkelhjelm Active/Crossover Allroad Titanium/Matt

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY