• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

GRIPGRAB Gripgrab Sykkelhansker Hurricane 2 Vindtette Mellomsesong Svart

Gripgrab Sykkelhansker Hurricane 2 Vindtette Mellomsesong Svart
Beskrivelse

De vindtette vår- og høsthanskene GripGrab Hurricane 2 Windproof kan være de eneste hanskene du trenger for å trene i mellomsesongene og er perfekte for alle forhold bortsett fra de aller kaldeste. Dette er sykkelhansker for vår- og høstdager med varierende temperaturer og ustabile værforhold. Hanskene er laget av et høykvalitets vindtett stretchmateriale med et børstet stoff på innsiden som holder deg varm og komfortabel slik at du kan fortsette å sykle.

Det høykvalitets stretchstoffet på oversiden av hanskene har eksepsjonell pusteevne (15K-klassifisert) og er laget av 90 % resirkulert materiale. Stoffet er også behandlet med en holdbar og PFC-fri vannavvisende behandling for ekstra beskyttelse mot skiftende værforhold.

Håndflatene på de vindtette vår- og høsthanskene GripGrab Hurricane 2 Windproof er laget av slitesterk syntetisk semsket skinn med polstring og har et silikonmønster for et fleksibelt, komfortabelt og sikkert grep om styret ved sykling på både veier og stier.

  • Vindtette og lett isolerende
  • Polstrede håndflater som gir forbedret grep
  • Myk tommelsvetttørker
  • Berøringsskjermkompatibel
  • Refleksdetaljer
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0088828-0119
EAN-kode-
VaremerkeGRIPGRAB
FargeSvart
Knutenummer0088828
Spesifikasjon
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens farge-
SesongHøst/Vinter, Vår/Sommer
Produsentens artikkelnummer-
Bruksområde 

Bruksområde

KLÆR

Angir hva produsenten først og fremst mener er et passende bruksområde. Selvfølgelig kan du bruke klærne til annen sykling om du vil.

SKO

Her er bruksområdet mer knyttet til funksjon (enn hva som gjelder for klær). Selvfølgelig går det for eksempel helt utmerket å sykle landevei med terrengsykkelsko/-pedaler, men for at du skal få maksimalt ut av syklingen anbefaler vi riktig sko for den respektive sykkelen.

Landeveissykling
Pendlersykling
Produsentens artikkelnummer-
Sykkelklær
Fôret-
PusteevneJa, 15K
Vindtettja
Hansketype 

Hansketype

Lobsterhansker

Disse smarte hanskene er delt inn i to separate lommer for peke- og langfingeret, samt ring- og lillefingeren.

Den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at de forblir varme. Lobsterhanskene er kanskje ikke helt så varme som en klassisk votter, men de gir derimot mye mer fingerferdighet. Den effektive 3-finger designen gir høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med hverken grep eller smidighet.

Alt dette betyr at de passer perfekt for sykling siden du enklere kan gire med dem, og du eliminerer eventuell bekymring over din evne til raskt å nå bremsespakene når det trengs.

Kortfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker hele hånden men mangler fingertupper. En godt ventilert 5-fingers hanske som er perfekt for sykling, delvis fordi du lynraskt kan både gire og bremse med maksimal fingertupp-følelse, samtidig som du får et visst mål av beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott eller en hanske med lange fingre, men de gir derimot både økt følelse, fingerferdighet og ventilasjon. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir skyhøy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Langfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker både hånden og alle fingrene. En smidig 5-fingers hanske som er perfekt for sykling fordi du lynraskt kan både gire og bremse med bevart følelse, samtidig som du får et relativt godt beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott, men takket være sine lange fingre gir de derimot både økt følelse og fingerferdighet. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir dessuten høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Tumhansker

Den varmeste formen for hanske hvor den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at hele hånden forblir varm selv når det er virkelig kaldt. Det kan kanskje høres for godt ut til å være sant, men tumvottene er virkelig både funksjonelle, pålitelige og fullstendig overlegne effektive under svært kalde forhold.

Jo, de er kanskje ikke like føljsomme eller smidige som hansker med separate fingre, men når det dreier seg om ren varme, så er det rett og slett ingenting som slår tumvottene på fingrene... så å si.

Styrehansker

Disse er hanskene du vil ha når det begynner å bli virkelig kaldt. I motsetning til dine vanlige hansker, fester du enkelt disse hanskene på styret (finnes både for buede styre og rette styre) og ja, det er like enkelt å ta dem av når de ikke trengs.

De passer dessuten til alle typer sykler, og det går helt utmerket å bruke dem sammen med dine vanlige sykkelhansker for å skape ekstra isolasjon, helt perfekt når det er virkelig kjølig der ute.

Langfingerhansker
BerøringsskjermkompatibelNei
VanntettVannavvisende
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-29%
Rogelli Sykkelhansker Laval Fluor
329 kr
232 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Rogelli Core II Fluor Yellow
310 kr
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY