• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

HAMAX Hamax Sykkelsete Zenith med Rammebrakett Grey/Red Padding

Hamax Sykkelsete Zenith med Rammebrakett Grey/Red Padding
Beskrivelse

Sykkelsete Hamax Zenith Med Rammeinnfesting Grey/Red Padding

Hamax Zenith er et state-of-the-art sykkelsete som kombinerer sikkerhet, komfort og stil for å gjøre hver sykkeltur med barnet ditt til en fornøyelig opplevelse. Dette godt konstruerte setet er designet for å passe til de fleste sykler og kan enkelt monteres med den medfølgende rammeinnfestingen. Den grå fargen med røde detaljer gir et moderne og stilig utseende som passer til alle typer sykler.

Sikkerhet har vært en høy prioritet i utformingen av Zenith. Setet kommer med et stødig og pålitelig sikkerhetsbelte som holder barnet sikkert på plass, selv på de mest eventyrlige turene. Det justerbare fotstøttet sikrer at barnet sitter komfortabelt, uavhengig av alder eller størrelse, og de myke putene tilbyr ekstra komfort på lengre turer.

Installasjonsprosessen er enkel og rett frem, noe som gjør det lett å ta av og påsette setet ved behov. Med utformingen av Hamax Zenith og rammeinnfestingen, kan du være sikker på at sykkelsetet ditt er sikkert festet gjennom hele turen.

Foreldre som elsker å sykle vil sette pris på hvordan Hamax Zenith gjør det mulig å dele gleden ved å sykle med sine barn. Uansett om du er en terrengsyklist, en landeveissyklist eller en BMX-syklist, gir dette sykkelsetet en utmerket måte å ta med de minste familiemedlemmene på sykkelturene.

Fordeler:
- Sikkerhetsbelte med robust konstruksjon
- Justerbart fotstøtte for komfort
- Enkel installasjon med rammeinnfesting

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0119792R179OS
EAN-kode7029775530454
VaremerkeHAMAX
FargeGREY/RED PADDING
Knutenummer0119792
Spesifikasjon
Produsentens artikkelnummerHAM553045
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY