Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb
LasportivaBrandImage
La Sportiva - innovation with passion
Et italiensk merke som akkurat som Bikester liker terreng. Selv om vi prater om løping, klatring eller ski så er det gjennomgående temaet at det skal være bratt og episk. Proffs på alt som fester - grepet på bløt stein, kant presisjonen på klippene. Stilen og fargene er lett å kjenne igjen.

La Sportiva

11 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

 • Gul
 • Grå
 • Rosa
 • Rød
 • Blå
 • Svart
 • Turkis
 • Fargerik

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
La Sportiva Triumph Stramme bukser Herre Svart/Grå
La Sportiva Triumph Stramme bukser Herre Svart/Grå Svart/Grå
La Sportiva
Triumph Stramme bukser Herre Svart/Grå
979 kr
 • Versjoner: M
Rask levering
La Sportiva Jynx Joggesko Barn Blå/turkis
La Sportiva Jynx Joggesko Barn Blå/turkis Blå/turkis
La Sportiva
Jynx Joggesko Barn Blå/turkis
Veil. pris 879 kr 819 kr
 • Versjoner: EU 30
La Sportiva Akasha II Joggesko Herre Blå
La Sportiva Akasha II Joggesko Herre Blå Blå
La Sportiva
Akasha II Joggesko Herre Blå
Veil. pris 1 669 kr 1 519 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 43,5EU 45
Rask levering
La Sportiva Bushido II Joggesko Herre Svart/Gul
La Sportiva Bushido II Joggesko Herre Svart/Gul Svart/Gul
La Sportiva
Bushido II Joggesko Herre Svart/Gul
1 869 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 42,5
Rask levering
La Sportiva Bushido II Joggesko Dame Svart/turkis
La Sportiva Bushido II Joggesko Dame Svart/turkis Svart/turkis
La Sportiva
Bushido II Joggesko Dame Svart/turkis
1 869 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 39,5
Rask levering
La Sportiva Karacal Sko Herre Svart/rød
La Sportiva Karacal Sko Herre Svart/rød Svart/rød
La Sportiva
Karacal Sko Herre Svart/rød
1 559 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 42,5EU 45,5EU 46
Rask levering
La Sportiva Akyra GTX Joggesko Herre Svart/Gul
La Sportiva Akyra GTX Joggesko Herre Svart/Gul Svart/Gul
La Sportiva
Akyra GTX Joggesko Herre Svart/Gul
2 019 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 43
Rask levering
La Sportiva Jackal Joggesko Herre Svart/Gul
La Sportiva Jackal Joggesko Herre Svart/Gul Svart/Gul
La Sportiva
Jackal Joggesko Herre Svart/Gul
Veil. pris 1 729 kr 1 569 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 42EU 42,5EU 41,5EU 43EU 43,5EU 45,5EU 46
Rask levering
La Sportiva Sti Hansker Dame Fargerik
La Sportiva Sti Hansker Dame Fargerik Fargerik
La Sportiva
Sti Hansker Dame Fargerik
Veil. pris 439 kr 399 kr
 • Versjoner: L | 9-9,5
La Sportiva Wafaa Top Women Blå
La Sportiva Wafaa Top Women Blå Blå
La Sportiva
Wafaa Top Women Blå
Veil. pris 549 kr 499 kr
 • Versjoner: XSL
La Sportiva Wafaa Top Women Rosa
La Sportiva Wafaa Top Women Rosa Rosa
La Sportiva
Wafaa Top Women Rosa
Veil. pris 549 kr 499 kr
 • Versjoner: SMXL

Italienere har lang erfaring med sko produksjon

1928 var et bra år. I alle fall for alle som liker godt fottøy. Det var nemlig året da La Sportiva ble startet opp i Italia, med spesialkonstruerte og håndlagede skinnstøvler for noen av de røffeste jobbene som finnes – tømmerhoggere og bønder. Siden den gang har det ikke stått stille, men det som fortsatt består, er at støvler fra Fiemme-dalen er noe av det ypperste man kan ha på føttene, og at de som har høye krav til fottøy fortsatt vender seg til La Sportiva for å kunne være sikker på at skoene aldri blir en bekymring.
La Sportiva løpesko

Lokal produksjon, global distribusjon

La Sportiva produserer fortsatt de aller fleste skoene sine i Ziano de Fiemme, og distribueres i mer enn 70 land over hele verden. Det har spilt en stor rolle i å sikre at hvert eneste par med sko, enten de er til klatrere eller tømmerhoggere, bønder eller syklister, holder den høye kvaliteten som alle kundene forventer å få når de tar på seg produktene fra La Sportiva. Hovedfokuset har alltid vært at jo brattere terrenget er, jo bedre er det, og det gjøres med en stil og med farger som er lette å kjenne igjen. På 80-tallet ble fokuset flyttet mot klatrere, siden merket innså at innovasjonene de allerede satt på ville passe perfekt for føtter som leter etter grep på steile steinvegger, der det ikke er spesielt mye slingringsmonn å snakke om. I årene som har fulgt, har utvalget og omfanget utvidet seg enda mer, og i 2013 begynte La Sportiva å anse seg som et «360 graders utendørsmerke». Det betyr at det ikke lenger er forbeholdt klatrere og tømmerhoggere, men alle som er glade i gode sko og som ikke vil slå seg til ro med noe halvveis. Enten det er turer i marka, klatring i fjellet, arbeid eller lek, så har merket skoene som passer. Det globale fokuset stopper ikke i Italias daler, heller.

Bærekraft og dynamikk fra menneske til miljø

Bærekraft, miljøvennlighet og internasjonale standarder har spilt en stor rolle for La Sportiva siden begynnelsen av 2000-tallet, og å følge både oppdaterte ISO-standarder for miljøansvar og egne initiativer har vært viktige for det tradisjonsrike italienske merket. Skoene skal ikke være en ekstern del som du setter på deg, de skal være en del av deg, en del av det du driver med, og en del av omgivelsene dine. De former seg etter deg og det du trenger ¬– du skal ikke forme deg etter skoene eller begrense deg – de skal hjelpe deg fremover på den mest dynamiske og fleksible måten. Med klatresko, løpesko, støvler og alle de andre modellene fra de nøysomme italienerne hjelper du ikke bare deg selv til bedre banetider, bedre treningsøkter eller rett og slett mer moro utendørs, men også med å fremme miljøriktige hensyn som sikrer at de som kommer etter oss også kan ha det moro i naturen. Med den kvaliteten som La Sportiva kan skilte med, varer muligens skoene lenger enn oss – hvem vet? Det som vi på bikester.no vet, er at det ikke skal være vanskelig å finne seg gode sko.
Hos bikester.no er vi blodfans av utendørslivet, røffe aktiviteter og ikke minst lek og moro, og dermed har vi plassert alt det beste fra La Sportiva i nettbutikken vår. Presisjon, stil, farger, kvalitet og bratte bakker er fokuset ditt, og det er fokuset til La Sportiva – dermed gjør vi det til fokuset vårt også. Hva er vel bedre enn å kunne velge de neste favorittskoene dine rett hjemmefra? Vi kan ikke komme på noe, i alle fall. Enkel bestilling, enkel betaling og nye sko på rekordtid.

Ta løpesteg i fjellsiden

Ser du etter løpesko som du trygt kan løpe i ulendt terreng med, så skal du ta en titt på utvalget vårt fra La Sportiva. Et merke som er godt kjent i proffe idrettskretser og som har bygd opp produktutvalget sitt på bakgrunn av tilbakemeldinger fra disse idrettskretsene, fra kresne atleter. Vi i Bikester velger ofte produkter fra La Sportiva og vi er svært fornøyde med å ha produktene deres i nettbutikken vår. Her finner du alt av sykler, sykkeldeler og sykkelutstyr i en og samme nettbutikk. Vi leverer over hele Norden og resten av Europa.

Spesialtilpasset korte eller lange distanser

La Sportiva ble grunnlagt i 1928 av Narciso Delladio og han forsynte bønder og tømmerhoggere med sko. Under andre verdenskrig hjalp han italienske soldater med skikkelige fjellsko. Kanskje derfor er de i dag virkelig dyktige på sko som tåler en støt i terrenget og som støtter opp og demper der du trenger det. Flere av joggeskoene er vanntette i GORE-TEX® og har en solid såle med AT pigger for et godt grep, selv på is og glatt terreng. Dermed er du skodd for en skikkelig løpetur i ekte terreng. Joggesko som passer utmerket på turer i fjellet, har også ekstra beskyttelse av tærne slik at du bare kan fokusere på å ta ut alle kreftene dine i terrenget. Med solid demping og riktig støtte, blir det fristende å løpe ute i terrenget i time etter time. La Sportiva har joggesko som er tilpasset de forskjellige distansene, så se etter joggesko til den distansen som du pleier å løpe for å finne de joggeskoene som passer aller best til din løpestil.

Slitesterke og solide produkter

Joggeskoene fra La Sportiva er helt klart favoritter i hyllene våre, men La Sportiva er mye mer enn bare joggesko. Her finner du slitesterke og solide produkter som du kan trene i. Helt fra vindtette løpejakker til komfortable løpeshortser og ventilerende t-skjorter, så er dette en trendy kolleksjon som ikke bare kjennes svalende behagelig på men som også sørger for at du er tørr når du løper. Med ventilerende tekstiler som tørker hurtig, kan du trygt fokusere på det du vil gjøre uten å bli distrahert av svette eller klam hud. Vi må innrømme at kolleksjonen ser bra ut i tillegg.