Online sykkelbutikk
Høsten er tid for fornyelse | Oppdag nye sykler og bestill en direkte til din dør

Skotilbehør

4 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Gul
  • Blå
  • Hvit

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Tunap Tekstildeodorant 300 ml
Tunap Tekstildeodorant 300 ml
Tunap
Tekstildeodorant 300 ml
119 kr
Tunap Tekstildeodorant 50 ml
Tunap Tekstildeodorant 50 ml
Tunap
Tekstildeodorant 50 ml
70 kr
Tunap Overflatedesinfeksjonsmiddel 1l
Tunap Overflatedesinfeksjonsmiddel 1l
Tunap
Overflatedesinfeksjonsmiddel 1l
409 kr 289 kr
- 29 %
veloToze Roam Oversko Herre Gul
veloToze Roam Oversko Herre Gul Gul
veloToze
Roam Oversko Herre Gul
119 kr
  • Tilgjengelig i mange størrelser!

Legg ut på sykkeltur med detaljene på plass

Alle vet at hvis du planlegger en sykkeltur så er det lurt å ha alle detaljene på plass. Her har vi samlet skotilbehør som du trenger til sykkelskoene dine. Vi i Bikester har samlet en rekke merkevarer for sykkelentusiaster i samme nettbutikk, slik at du kan kjøpe alt du trenger på et sted og til en grei pris.Tekstildeodorant fra Tunap på Bikester.no Her finner du bare det beste og akkurat det du trenger til den gode sykkelturen. Gjennom lang erfaring og spesialisering har vi funnet frem til dette sortimentet.

Pass på sykkelskoene dine

Enten du trenger et overtrekk til sykkelskoene dine for å holde på varmen og holde deg tørr eller du trenger cleats med eller uten plate for å få mindre bevegelse når du sykler, så har vi samlet skotilbehør her. Det er ikke til å stikke under stol at å være sykkelentusiast ofte også er å være interessert i detaljer, nettopp fordi det er i detaljene du finner komforten og kilden til en god sykkeltur. En stor detalj er platene som ligger under sykkelskoene og som festes til pedalen. Dette blir et viktig kontaktpunkt mellom deg og sykkelen, og det er her mye av kraften og stillingen din bestemmes. Et punkt som det er viktig å bestemme seg for, er om du vil ha bevegelse eller ikke i foten i forhold til pedal og egen sikkerhet. Det er dette cleatsene bestemmer. I tillegg er det lurt å ta stilling til hvordan du vil at de skal løses ut. Flere løses bare ut sideveis.

Velg riktig tilbehør

Selv om du bare trenger beskyttelse mot motvind og skal velge deg et skotrekk, så er det lurt å se gjennom utvalget vi har av skotilbehør. Vi har nemlig funnet frem til skotrekk til forskjellig bruk, enten du skal holde føttene dine varme i kald vind eller du også trenger beskyttelse mot regnvær og våt søle. Noen overtrekk er også bare beregnet for synligheten i trafikken med knalle farger og refleks, da er det lettere å skille deg fra asfalten for andre medtrafikanter. For en bedre komfort på terrengsykkelen har vi også funnet frem til de virkelig støttende skosålene til skotilbehøret. De har en demping og en støtte som sammen med terrengsykkelen vil verne føttene dine mot de hardeste støtene ute i terrenget. Finn frem til det skotilbehøret som du trenger til din sykkelbruk, vi har samlet det riktige skotilbehøret for at du skal kunne vrake og velge.