Online sykkelbutikk
Høsten er tid for fornyelse | Oppdag nye sykler og bestill en direkte til din dør

El-sykkel Tannhjul

3 Produkter
Filter
Nullstill

Bruksområde

  • Bysykling 3
  • Touring 3
  • MTB 1

Merker

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Ritzel
Drivverk og slitedeler som takler trykket
Tannhjul i god kvalitet tilpasset elsykkel er konstruert for å gi de beste egenskapene ved giring og kjøring. Motoren øker belastningen på drivlinjen og det blir dermed viktig å ha et robust, holdbart tannhjul. Det betyr at et billig «nybegynner-tannhjul» for en vanlig sykkel sannsynligvis ikke vil takle trykket. Her finner du tannhjul tilpasset elsykkel som er utformet til å håndtere pressen og forenkle giringsmomentet.
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
KMC Shimano Tannhjul 3/32 Svart
KMC Shimano Tannhjul 3/32 Svart Svart
KMC
Shimano Tannhjul 3/32 Svart
129 kr
Rask levering mulig
  • Versjoner: 17T18T19T20T
KMC Shimano Tannhjul 3/32 "
KMC Shimano Tannhjul 3/32 "
KMC
Shimano Tannhjul 3/32 "
84 kr
  • Versjoner: 16T21T22T
KMC Sprocket for Shimano 1/8" El-sykkel Svart
KMC Sprocket for Shimano 1/8" El-sykkel Svart Svart
KMC
Sprocket for Shimano 1/8" El-sykkel Svart
129 kr
Rask levering mulig
  • Versjoner: 18T19T20T

Solide slitesterke deler for en god rotasjon

Noe av det som virkelig skal fungere på en sykkel er slitedelene som driver den fremover, og detaljer som tannhjul til elsykkel er så absolutt verdt oppmerksomheten din. Dette er nemlig en slitedel som skal tåle litt ekstra fordi du har en elsykkel, men også fordi det er den som virkelig får hjulene til å gå rundt. Finner du tannhjul til elsykkel i en kvalitet som er solid og presis, så slipper du å skifte det ofte. Dette er noe av det mest sårbare på sykkelen, og fordi motoren øker belastningen på drivlinjen, er det lurt å ha tannhjul som tåler det. Vi i Bikester har samlet et knippe tannhjul til elsykkel som vi mener holder mer enn mål og som vi har god erfaring med.

Få opp farten eller gir ned

Nettopp det som gjør tannhjul til elsykkel så sårbare, er ikke bare at de roterer, men også at de faktisk skifter fra side til side. Med andre ord at de skifter gir. Dette betyr at billige løsninger bare gjør at du må investere oftere, mens en solid løsning holder lenger. Tannhjul til elsykkel er slitedeler som er laget for å slites og brukes, og med rett tannhjul på rett sted er du sikret en god sykkelopplevelse. Da kan du bare få opp farten eller rulle rolig, vel vitende om at tannhjulene driver bakhjulet eller skifter gir uten problemer.

Forskjellige diametre

Når du skal velge tannhjul til elsykkel er det aller viktigste at du har diameteren som du trenger. Du trenger flere tannhjul til flere gir, for eksempel kan en 21 girs sykkel bruke tre tannhjul. Se etter produsent og hvilke diameter tannhjulene dine har, før du velger. Vi har også kassetter med flere tannhjul i en. De er stort sett enkle å montere og tilpasse, og går du opp på kvalitet, vil du kjenne stor forskjell med en gang du tar dem i bruk.