Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen
E-Bike Schaltwerke
Gir til elsykkel
Hovedsaklig er det girkassen, krankgir og bakgir som utgjør kjernen i et girsystem for MTB, terrengsykler og citysykler. Moderne girkasser gir deg smidig giring med opptil 12 gir på bakhjulet og 3 krankdrev i krankarmen. Elektriske sykler med midtmotor har kun ett krankdrev. Elsykler for landsvei har vanligvis ergonomiske girspaker som ofte kan være integrerte i håndbremsen. Mange av de store komponentprodusentene tilbyr elektronisk giring noe som selvsagt tiltrekker de fleste. Det finnes mange ulike produsenter og det går helt fint å kombinere fritt – bare husk på at girspakene noen ganger avviker mellom forskjellige produsenter.

El-sykkel Gir

2 Produkter
Filter
Nullstill

Antall gir

  • 12-trinns 1
  • 8-trinns 1

Serien

  • SRAM EX1 1
  • SRAM GX Eagle 1

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
SRAM GX Eagle AXS bakspor 12-trinns 52T Blå
SRAM GX Eagle AXS bakspor 12-trinns 52T Blå Blå
SRAM
GX Eagle AXS bakspor 12-trinns 52T Blå
4 459 kr
gratis frakt
Rask levering
SRAM EX1 Bakskifter 8-trinns Svart
SRAM EX1 Bakskifter 8-trinns Svart Svart
SRAM
EX1 Bakskifter 8-trinns Svart
2 129 kr
gratis frakt
Rask levering

Finn ditt tempo med riktig gir for din el-sykkel

Når det kommer til el-sykkel er det to ting som gjelder for å utnytte sykkelens kraft til det ytterste, og beste for din opplevelse. Nemlig hvordan du bruker din egen kraft, og valg av riktig gir. Krafta som overføres til sykkelen er avhengig av hvilket gir du velger, til hvilket bruk. For eksempel om du sykler i bratte bakker gjelder det å bruke lave gir, og så kan du kjøre på med høyere gir når du øker hastigheten på landeveien.SRAM EX1 gir til elsykkel på Bikester.no Bikester har mange ulike el-sykkel gir slik at du skal finne produktet som passer best til din sykkel.

Skal du ha kvalitet, kan du stole på oss

Er du på utkikk etter nytt utstyr til din sykkel, kan du stole på at Bikester har kvaliteten du trenger for å få den beste brukeropplevelsen. Bikester tar stor stolthet i å levere produkter fra øverste hylle, slik at du kan være fornøyd. Vi har lang erfaring med sykkel, og vår ekspertise er din trygghet. Uansett om du sykler korte turer på fritiden, pendler til jobb hver dag eller alt imellom, kan du stole på at vi vet hvordan effektivisere treningsformen din. Vi vil ikke at din opplevelse skal være ufullkommen, derfor gjør vi ingenting halvveis. Enten du trenger el-sykkel gir, nytt kjede, bremser, ny sykkel eller noe annet utstyr til sykkelopplevelsen – har vi samlet alt du trenger på ett sted.

De beste produktene varer lenge

Om du trenger nye el-sykkel gir, er du på riktig sted. Kanskje dine gir har blitt ødelagt, trenger en ny del, eller kanskje du bare vil skaffe markedets beste gir for dine hjul? Uansett hva som er ditt behov, kan du være trygg på at Bikester hjelper deg. Velger du gir av høy kvalitet, varer girene dine lenge. Kvalitetsprodukter varer lenge, så lenge de vedlikeholdes godt. Det første steget på veien mot å utnytte motorkraften til sitt potensiale er å velge riktig gir for din el-sykkel, og å kombinere valgte gir med din egen kraft. Riktig gir til riktig bruk sørger for at du får farten du trenger på landeveien, kraften du trenger i bakker og motvind – samtidig som at du unngår å slite sykkel og drivverk. Vår ekspertise står parat til å gi deg den beste sykkelopplevelsen, valget er ditt. Bla deg igjennom våre produkter med gir og alt av utstyr for å finne det som passer deg.