Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Rabattkode*: SYKLER10 - 10% ekstra rabatt på alle modeller fra Serious, Ortler, Vermont og FIXIE Inc.
X-Bionic

X-Bionic Energizer MK2 Light UW Undertøy Herre Svart

779 kr
Inkl. mva, ekskl. levering
Hva er min perfekte størrelse?
Vennligst velg størrelse

Klikk på "størrelsestabellen" for å finne riktig størrelse

Størrelsesinformasjon : Liten i størrelsen

Passform : Smal

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 100 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 100 kjente merker
Produktbeskrivelse

Reduser svette, ikke hindre det. For bileiere kan merket "MK" bare bety et enkelt modellnummer. For teamet av utviklere, representerer disse to bokstavene alene måneder eller år med hardt arbeid og utallige tester. Det strategiske fokuset er ikke bare designen, men alle prestasjonforbedringer av produktet: Mer hestekrefter, større kapasitet, bedre chassis. Til slutt handler det selvsagt om høyere hastigheter og bedre sikkerhet. Det er filosofien om X-Bionic. Overlegene produkter, som Bionic Energizer, blir ikke bare erstattet, men de blir stadig bedre. De sveitsiske tekstilingeniører trengte måneder og måneder i forskningslaboratoriet sammen med prestasjonutøvere. De fokuserte hovedsakelig på utøveren, ikke på produktet. Hvordan kan de bedre støtte idrettsutøvere i deres anstrengelser? Til slutt kan du nesten ikke gjenkjenne Bionic Energizer lenger: et mye større 3D-BionicSphere-system, nylig definerte ventilasjonskamre, bedre felles beskyttelse.

Skin Nodor
Skin Nodor er et klimaaktivert nanofilament som inkorporerer en uorganisk, bakteriostatisk ingrediens i interiøret. Den gradvise utslipp av ioner, som aktiveres av kroppsvarme, er nøkkelen til effektiviteten til Skin Nodor. Disse ioner hemmer veksten av mikroorganismer i stedet for å eliminere dem direkte, og dermed bevare den delikate balansen i hudens økosystem. Med andre ord, Skin Nodor er bakteriostatisk (dvs. det hemmer bakteriell vekst), snarere enn bakteriedrepende. Derfor forekommer ikke allergiske reaksjoner. Skin Nodor er spesielt myk og pustende og gir overlegen passform.

Mythlan
En lett, pH-nøytral, hypoallergen fiber. Reduserer opphopning av bakterier og bakterier.

3D-Bionic Sphere System
Gjenværende fuktighet på huden som kroppen ikke tolker som fuktighet. Vi har ingen sensorer for svette. Vi kan bare oppleve svette mekanisk med en gang dråpene former seg og begynner å renne nedover. Bare på det tidspunktet registrerer vi "svette". Sweat Traps absorberer denne fukten før det føles, tar den bort for å bli fordampet og avhending av den gjennom termisk dynamikk. Bare en tynn film av fuktighet forblir på huden. Kjøling er selvsagt ikke mulig uten fuktighet.

X-Impact Technology
Den unike X-Impact Technology av X-Bionic skaper et merkbart trykk overalt. Sensasjonen stimulerer kroppsbevissthet uten å begrense bevegelsesfriheten eller påvirke passformen. Du beveger deg mer nøyaktig og mer effektivt, og muskelprestasjonen din forbedres.

Sweat Traps
Fang svetten før du kjenner det. Få svetten unna, så det kan fordampe ved hjelp av varmedynamikk. En svettefilm - for tynn for å bli merkbar - er igjen for å avkjøle huden.

Detaljer

  • Størrelsen er litt mindre enn normalt. Vi anbefaler deg å gå opp en størrelse. Vis størrelsetabell
  • Tettsittende og atletisk snitt
Vedlikeholdsråd
Spesifikasjoner
Type
Kortermet  
Utstyr
Kompresjon: Ja
Thermo-funksjon: Nei
Funksjoner: Antibakteriell, Pustende, Hurtigtørkende, svette absorberende
Kragetype: Rund hals
Glidelås: uten
Materiale
Material type: Syntet  
Materiale
94 % Polyamid, 4 % Elastan, 2 % Polypropylen  
Kjønn
Herre
Modellår
2018
Varenummer
399066
Produktonmtaler
5
2 Omtaler
5 Stjerner
2
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
18.04.2019
Patrick
perfekte undertøy
perfecte onderkleding
Automatisk oversatt fra nederlandsk Tilbake til original

Sitter komfortabelt med god kompresjon samtidig. Skjorten ser fin ut, selv om den er under din sportsklær. Fungerer godt utover forventningene. I varme (intensiv innendørs sport og fitness) reduserer god svette og puster perfekt, kroppen blir ikke overopphetet, mens du kjører ute på kjøligere morgener, forblir det fint og varmt. Skjorte gjør hva den skal gjøre. Jeg hadde flere andre komprimeringsskjorter, men dette er min preferanse på grunn av god varmeregulering og svettereduksjon.

Zit heerlijk comfortabel met tegelijkertijd goede compressie. Shirt ziet er (ondanks het onder je sportkleding zit) ook leuk uit. Functioneert boven verwachting goed. Bij hitte (intensieve zaalsport en fitness) neemt het goed zweet af en ademt perfect, lichaam raakt nietover verhit, bij buiten rennen in de wat koelere ochtenden blijft het lekker warm allemaal. Shirt doet dus wat het hoort te doen. Heb diverse andere compressie shirt gehad maar deze heeft toch mijn voorkeur door de goede hitte regulatie en zweet afname.

08.11.2015
klaus
The Best
The Best
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Jeg har allerede tatt noen funksjonelle undertøy. Dette er uten tvil den beste.

Hab schon einige Funktionswäsche getragen. Dies ist mit Abstand die beste.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.