Online sykkel shop - Bikester
Mid-Season Sale - spar opptil 60% rabatt
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Shimano IS-EV Fjernspak for Dropper Setepinner Svart

ID: 1260441

- 11 %
889 kr
789 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Svart

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Wolf Tooth Shimano IS-EV Fjernspak for Dropper Setepinner Svart (black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Wolf Tooth ReMote -spaken for Vario setestolper er ergonomisk, lett og lett å montere. De forseglede patronlagrene garanterer en jevn drift. Den flate konstruksjonen og den freste strukturen på trykkflaten avrunder perfekt denne premiumoppgraderingen for din senkbare setestolpe.

Den er kompatibel med alle trekkaktiverte Vario setestolper. ReMote -spaken er enkel å installere og lite vedlikehold - en venn for alltid. Hver detalj i ReMote -operasjonen er resultatet av en grundig undersøkelse av hvert problem, uansett hvor lite det har oppstått med konvensjonelle fjernspaker.

Wolf Tooth's ReMote er bransjens første kontrollsystem med et forseglet 21 mm patronlager, som gir jevn drift og enestående kontrollegenskaper. Takket være CNC-maskinert kabelføring og en låseskrue med skive for klemming, er ikke Bowden-kabelen slitt som før. En annen sikkerhetsbonus på toppen: Bowden -kablene kan forkortes og leveres med en endehette.

ReMote -spaken er installert rett ved siden av håndtaket, noe som reduserer avstanden tommelen din må tilbakelegge for å skifte seteposten. Det faktum at kabelen er litt lengre, gjør det lettere å overvinne motstand ved skifting. Samtidig reduseres risikoen for å støte kneet mot spaken i teknisk terreng.

Wolf Tooth -teamet har også integrert et genialt forhåndsbestemt brytepunkt, slik at spaken bryter av ved et alvorlig fall. Utskiftningsaksler (roterende aksler) er rimelige og enkle å bytte ut - slik at du kan nyte tiden din på stien!

Detaljer

  • Fungerer både med høydejusterbare setepinner med justeringssylinderen på spakssiden av kabelenden og med de med justeringssylinderen i den andre enden av setepinnen

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Cyclocross, Gravel, Trekking, Sykkelferie, Bikepacking, Hybrid
Tilbehør
Tilbehørstype:
ReMote spak for dropper seteposter
Inkludert i leveransen
Inkludert i leveransen:
1 x Wolf Tooth fjernkontroll
Modellår
2021
Artikkelnummer
1260441

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.