Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

VOTEC

Førsteklasses sykler designet og konstruert i Tyskland
Votec er et tysk foretak som først og fremst produserer mountainbikes men også racers. Et foretak som passer på å kombinere funksjon, design og kvalitet til best mulig pris. Deres lidenskap for sykling overføres direkte til deres sykler som er av høy kvalitet og har innovative detaljer. Alle rammer kommer med 6 eller 10 års garanti.

Road Bikes

Våre Road Bike Serier

VOTEC VRX - Gravelbike

VRX lar ingen muligheter utebli og får deg til å bryte vekk fra dine vanlige ruter for å oppdage nye baner. Sykkelens geometri har sine røtter i klassisk cyclocross og ble utviklet for bruk på grusvei. VRX tilbyr sporty komfort, spennende dynamikk og beveger seg over terreng med en utrolig presisjon.

Alle modeller >

VOTEC VR - Aluminium Road Bike for nybegynnere og ambisiøse milsamlere

Lett i oppstigningen og trygg på nedstigningen. Både nybegynnere og ambisiøse syklister vil sette pris på denne road bike all-rounderen. VR er en ekte sykkelmaskin som imponerer med sin balanserte håndtering, en sporty, komfortabel sittestilling og utstyr i toppklasse.

Alle modeller >

VOTEC VRD - Endurance Disc Racer

Når avstanden er lang eller løypa er krevende, så er VOTEC VRd i sitt rette element. VRD kombinerer sikkerheten og effektiviteten til en langdistanse racer med perfekt integrerte skivebremser, de nyeste standardene og alt utstyr i høy kvalitet, slik at du får en komfortabel, sporty racer som kan brukes året rundt. .

Alle modeller >

VOTEC VRC - Carbon Racer

En fullblod-racer rett igjennom. Ryggraden til VRC er vår High-Modulus Karbonramme med full karbon gaffel, utviklet og testet i Tyskland. Uansett hvilken versjon du velger, imponerer denne karbon-raceren under trening eller i store løp.

Alle modeller >
Se mer
Våre VOTEC Road Bike-toppselgere

Flere VOTEC Kategorier og Tilbud

VOTEC

28 Produkter
Pris i kr
Kundeanmeldelser
Farge
 • 15
 • 0
 • 0
 • 2
 • 2
 • 3
 • 1
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Sorter etter
 
Side 1 av
1

Votec – funksjonalitet, design og kvalitet

Votec er en tysk sykkelprodusent som har spesialisert seg på mountainbikes og racersykler. Her får brukeren en sykkel som oppfyller alle krav til funksjonalitet, design og kvalitet. Prisene holdes nede gjennom salg via internett. I tillegg til et bredt sykkelsortiment, fører vi også en rekke andre produkter fra denne produsenten. Her finner du alt fra sykkelrammer, sykkelklær, drikkeflasker og mye mer.

Sykkelentusiastenes favoritt

Votec Sykler Votec er en tysk sykkelprodusent med en hel hærskare av ingeniører og eksperter bak seg. Selskapet satser på teknologi og utvikling, og er kjent for sin lekre design og høye standard. Dette er et merke som elskes av sykkelentusiaster over hele verden og de har virkelig tatt markedet med storm. Votec satser først og fremst på racersykler og mountainbikes beregnet på alle brukernivåer. Her jobbes det kontinuerlig med å utvikle ultimate sykler til ditt behov. Vi er en av få forhandlere som selger disse syklene i Norge, noe vi er svært stolte av. Hos oss finner du blant annet følgende produkter fra dette tyske merket:
 • Mountainbike
 • Racersykler
 • Sykkeltilbehør
 • Sykkeldeler
 • Sykkelklær
Vi setter ofte ned prisene våre på kjente produkter, så det kan lønne seg å følge med inne på hjemmesiden vår for å få et best mulig tilbud.

Mountainbike til alle brukergrupper

Votec har en rekke modeller innen mountainbike- og racersykler som passer til ulike brukergrupper. For den litt mer erfarne mountainbike-syklisten, har vi blant annet 26-tommers hardtail-sykler. Hardtail-syklene kjennetegnes av en stiv bakdel og en forgaffel utstyrt med støtdemper. Her må det litt erfaring til for å håndtere ulendt skogsterreng. Disse hardtail-modellene brukes ofte til cross country-kjøring. Mountainbike-sykler har generelt en svært robust og solid sykkelramme som gir en stabil og deilig sykkelopplevelse. Den smale setestolpen fra Votec sørger for ekstra god komfort. Disse syklene passer til de fleste og kan brukes til alle former for terrengsykling. Syklene har også en sykkelramme av aluminium som gir en lav vekt. Dekkene er grove med opphøyd mønster som sørger for god friksjon og godt grep, og er spesielt tilpasset et ujevnt underlag.
Votec produserer også heldempede mountainbike-sykler. Her er både forgaffel og bakdel utstyrt med støtdempere. Fjæringen gir begge hjul maksimal bevegelsesfrihet og sørger for en smidig og behagelig sykkelopplevelse. Ved downhill- og cross country-kjøring kjenner man derfor mye mindre til det ujevne underlaget. I tillegg har man konstruert mountainbike-sykler for virkelig kresne og erfarne syklister som liker å kjøre i bratte nedoverbakker og krappe svinger. Generelt sett kan man si at mountainbike-syklene fra Votec holder en svært høy standard, gir maksimal prestasjon og har hele 10 års garanti på alle sykler.

Racerspesialisten

Votec har i flere år jobbet med å lage sykler som ligger i det øverste sjiktet på markedet. Dette gjelder også racersyklene deres. Her finner du virkelig stilrene og elegante sykler til enhver sykkelentusiast. Merket fører flere produktlinjer. Syklene har ett sentralt mål: å kjøre raskt og smidig i sykkelsporet. Racersyklene fra den tyske produsenten har tynne hjul og er laget av lette materialer som fremmer prestasjonen. Med tynne hjul skapes mindre friksjon mot underlaget og sykkelen triller ekstra raskt fremover. Til tross for de tynne hjulene er sykkelen stabil og mestrer bratte svinger i høy fart. Her settes prestasjon, komfort og design i høysetet. Racersyklene er utstyrte med kullfiberramme som gir en lett og ekstremt solid sykkel. De fleste syklene har 20 gir og rammestørrelsen varierer mellom 52-62. Racersykkelen fra Votec gir deg virkelig følelsen av å suse frem langs landeveien.

Annet utstyr og tilbehør

Votec har ikke bare spesialisert seg på mountainbike-sykler og racersykler. Hos oss finner du også en rekke andre kvalitetsprodukter fra dette tyske merket. De har blant annet en rekke sykkelrammer av svært høy kvalitet for den som vil bytte ut en gammel ramme eller bygge seg en egen sykkel. Rammene kommer i ulike farger, så her finner du garantert noe som passer. Vi har også tatt inn flere andre sykkeldeler og sykkelklær som sammen gir et bredt og omfattende utvalg. For mer informasjon om enkeltprodukter kan du klikke deg inn på hver artikkel. Du kan også ringe vår kundeservice hvis du lurer på noe. Våre medarbeidere hjelper deg mer enn gjerne med å svare på spørsmål og med å finne frem til riktig produkt. Husk også at Votec tilbyr kundene sine 10 års garanti på alle sykler, spesielt hvis du oppdager en produksjonsfeil.


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes