Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Vitus Venon EVO - drop-bar-sykler uten grenser

Vitus Venon EVO er laget for raske, harde turer på asfalt eller grus. En all-road drop-bar-sykkel uten unødvendige ekstrautstyr som leverer overalt - enten det er i Flint Hills i Kansas eller på bygrensesprinten etter jobb. Aerodynamiske rørprofiler, en komfortabel baktriangel og gjennomtenkt geometri gjør den like hjemme på veien som på grusveien. Venon EVO er for landeveissyklister som også tar turer på grus, for grusentusiaster med en forkjærlighet for asfalt - og alle derimellom.

EVO står for ytelse

Venon er en del av Vitus' EVO-serie, designet med tanke på fart og effektivitet. De aerodynamiske rørprofilene og integrert kabelføring i fronttriangelet på rammen er inspirert av ZX-1 EVO aero raceren. Bak er senkede setestag og karbonleggingen fra Vitesse EVO sørget for komfort. Den resulterende rammen er så allsidig at den er tilgjengelig med forskjellige deler i to varianter.

Vitus Venon EVO-GR – en rask grussykkel

Hvis drømmene dine dreier seg om endeløse grusveier, grusstier og skogsveier – så er Venon EVO-GR bygget for deg. Brede, mønstrede dekk (som fortsatt gir rikelig med plass i rammen) og en solid 1x kranksett bærer deg pålitelig og raskt over veier og grus.

Vitus Venon EVO-RS – en landeveissykkel med offroad-DNA

Hvis lange turer på asfalt er midt i blinken for deg, men eventyrene dine ofte innebærer tvilsomme veioverflater eller avstikkere på grus, så er Venon EVO-RS modellen for deg. Lett hjul med smale dekk lar deg fly opp bakker, og du vil alltid finne den rette kadensen med det fint avstemte doble kranksettet.

Vitus Venon

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

  • Dame 1
  • Herre 1

Farge

  • Turkis

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Vitus Venon EVO-RS Rival eTap intl. turkis
Vitus Venon EVO-RS Rival eTap intl. turkis turkis
Vitus
Venon EVO-RS Rival eTap intl. turkis
Veil. pris 44 999 kr 33 569 kr
  • Versjoner: XS | 46cm
- 25 %