Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Vitus E-Mythique LT - Enduro-prestasjon med rikelig med E-kraft

E-Mythique LT treffer kjernen av dagens E-MTB-trender. Den er mer enn bare den elektriske versjonen av deres vellykkede stisykkel. Forkortelsen LT gir allerede en antydning: den har også sterkere tilgjengelig fjæring. Vitus henter ut 160 mm fjæring fra det pålitelige bakre fire-ledds opphengssystemet, går for en 27,5" Mullet bakre hjuloppsett og utstyrer sykkelen med 160 eller 170 mm på gaffelen. Som følge av dette er Vitus E-Mythique LT som en ekte E-Enduro sykkel. En tilpasset Bafang e-drift med et stort batteri sikrer rikelig med fremdrift. Den balanserte geometrien og fjæringsegenskapene kan begeistre både nybegynnere og erfarne E-MTB-ryttere. Denne sykkelen kan takle alt du kaster på en moderne E-Enduro sykkel, enten det er bratte, tekniske klatringer på løst underlag eller etter-jobb-turer i nedoverbakker - E-Mythique LT leverer overalt.

Fjæring og geometri - Klar for action

Ved utviklingen av E-Mythique LT brukte Vitus erfaringene fra sin prisbelønte stisykkel, Mythique, og deres vellykkede E-Sommet. E-Mythique kombinerer den intuitive håndteringen av deres analoge stisykkel med den kraftfulle ytelsen til en E-Enduro sykkel. Dette oppnås gjennom forbedringer i fjæringsytelsen, et lav tyngdepunkt, og en progressiv geometri med en lang front, lang kjedestag og en bratt setevinkel for å optimalt plassere rytteren på sykkelen. E-Mythique LT føles hjemme i bratte og krevende nedoverbakker, og den kan også takle klatring tilbake opp de samme stiene.

Bafang M510 drift - Skreddersydd for Vitus

I nært samarbeid med Bafang forfinet Vitus deres kraftige M510 midtdrevmotor for bruk på deres nye E-Enduro sykkel. Det maksimale dreiemomentet på 95 Newton meter, kombinert med en utmerket systemvekt, gjør at Bafang M510 skinner sammen med de sterke motorene til mer etablerte E-driftprodusenter. Førsteklasses integrering i sykkelen og kombinasjonen med et stort 630 Wh batteri etterlater ingenting å ønske seg for ambisiøse E-MTB-turer. Maksimal ytelse eller maksimal rekkevidde? Hvorfor ikke begge deler!

Vitus E-Mythique

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

  • Dame 2
  • Herre 2

Farge

  • Rød
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Vitus E-Mythique LT 297 VRS rød
Vitus E-Mythique LT 297 VRS rød rød
Vitus
E-Mythique LT 297 VRS rød
Veil. pris 49 489 kr 35 449 kr
  • Tilgjengelig i mange størrelser!
- 28 %
Vitus E-Mythique LT 297 VR Svart
Vitus E-Mythique LT 297 VR Svart Svart
Vitus
E-Mythique LT 297 VR Svart
Veil. pris 41 789 kr 28 499 kr
  • Versjoner: S | 39,5cm (27.5")XL | 51cm (27.5")
- 31 %